Bravo, zec. To je duh. Tako se grabi naprijed u ova pasja vremenaZekoslawa » wrote: Volim ovaj posao. Volim.
Kako me živcira...
Suosjećam.
Ja se moram družit s ljudima večeras.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
a što nije
ustavni sud ukinuo zdravstveni odgoj u školama i pokazao kako smo kao društvo zatucani i da ne zaslužujemo bolje jer sami sebi radimo štetu
izmanipulirana javnost potpisuje peticije o kojima nema pojma
mladež nas napušta i odlazi trbuhom za kruhom kao da smo najbijedniji na svijetu...
meni je to prekoviše za odjednom podnijet
a napose kad znam da se zapravo iza svega krije nešto još gore i mračnije pa nam bacaju prašinu u oči tipa peticija , brak, homobrakovi...još ako opale sa severinom, gotovi smo dakle...
loše nam se piše
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
a ko da je lako sitne ribice organizirat da se bar oforme u veliku kad smo nesložni totalno..ma da bar slože neki naoko oblik velike onako sletovski, revijalno,kako bilo samo da dadnu naznaku da se ne boje velike ribe...
kurvanjski avatar, a
Ma vidi, zadnjih par godina, kad kod se klerofašisti uspizde, stvori se neka reakcija. Jest, sporo je, raspršeno, ali postoji trend okupljanja. Jedina neposredna opasnost je upravo bježanje odavde onih koji iz raznih razloga ne mogu ili ne žele čekati.Chilimama » wrote:a ko da je lako sitne ribice organizirat da se bar oforme u veliku kad smo nesložni totalno..ma da bar slože neki naoko oblik velike onako sletovski, revijalno,kako bilo samo da dadnu naznaku da se ne boje velike ribe...
- Donna Sole
Silajn » wrote:
Ma vidi, zadnjih par godina, kad kod se klerofašisti uspizde, stvori se neka reakcija. Jest, sporo je, raspršeno, ali postoji trend okupljanja. Jedina neposredna opasnost je upravo bježanje odavde onih koji iz raznih razloga ne mogu ili ne žele čekati.
podsjeti me, nekako se slabo sjetim tih reakcija ...ne spominji mi Pernarove šetače jer se nešto značajno nije dogodilo osim , eto, pokazivanja nezadovoljstva...
spremna sam i ratovati za boljitak, ali protiv koga kad smo svi neorganizirani i nesložni.. 100 Hrvata, 150 stranki, 236 smjerova, 8400 programa i svako samo sebi...
kurvanjski avatar, a
Karambol, ovo je biloChilimama » wrote:
a što nije
ustavni sud ukinuo zdravstveni odgoj u školama i pokazao kako smo kao društvo zatucani i da ne zaslužujemo bolje jer sami sebi radimo štetu
izmanipulirana javnost potpisuje peticije o kojima nema pojma
mladež nas napušta i odlazi trbuhom za kruhom kao da smo najbijedniji na svijetu...
meni je to prekoviše za odjednom podnijet
a napose kad znam da se zapravo iza svega krije nešto još gore i mračnije pa nam bacaju prašinu u oči tipa peticija , brak, homobrakovi...još ako opale sa severinom, gotovi smo dakle...
loše nam se piše
Zvuči čudno, ali u zadnje vrijeme ova država me vrlo neugodno iznenađuje
Jebemu sve na svijetu, ali.imam dojam kako smo prije bili normalnije drustvo. Znam, gledam I tesko mi je vjerovati da je Bandic najsposobniji hrvatski politicar, da je balvan Kerum bio to sto je bio, da su Stimac I, opet, Bandic najveci katolici, da je mumlavi Bozanic kardinal I sef crkve, da.je sve ostalo sto je prisutno takvo sjebano I poluproizvod nekog mulja... Da se automobilskom slikom posluzim, imam osjecaj.da.se.vozim u Trabantu s.kojeg mozes odsarafiti mjenjac, volan, dignuti ga jednom rukom...
A jebiga...ako nikako drugacije, onda barem da.budemo kao one.male ribice koje grickaju tabane dok ne uniste plijesan...
A jebiga...ako nikako drugacije, onda barem da.budemo kao one.male ribice koje grickaju tabane dok ne uniste plijesan...
Ustavni sud je ukinuo zdravstveni odgoj?

Isusbog, ja sam mislila da je ono sinoć s fejsa neka sprdnja. A i već dugo mi se sve vijesti čine kao vijest s news bara i sprdexa.
Jadna ova država. Jadna. I jadni mi. Bez riječi sam. Ja sam zaista vjerovala da ćemo nekud naprijed, bar mrvicu, a ovo je ... zakurac ova država i postoji.
Suzdržat ću se od psovki jer ovo je više za plakanje.

Isusbog, ja sam mislila da je ono sinoć s fejsa neka sprdnja. A i već dugo mi se sve vijesti čine kao vijest s news bara i sprdexa.
Jadna ova država. Jadna. I jadni mi. Bez riječi sam. Ja sam zaista vjerovala da ćemo nekud naprijed, bar mrvicu, a ovo je ... zakurac ova država i postoji.
pa, ima logike. ne treba na to gledat pa tako zestoko. to je sve samo dio procesa, nemoj se nervirat, aktiviraj se..ex anais » wrote:Ustavni sud je ukinuo zdravstveni odgoj?![]()
Isusbog, ja sam mislila da je ono sinoć s fejsa neka sprdnja. A i već dugo mi se sve vijesti čine kao vijest s news bara i sprdexa.![]()
..a unda » wrote: pa, ima logike. ne treba na to gledat pa tako zestoko. to je sve samo dio procesa, nemoj se nervirat, aktiviraj se..
Slušati Undu.
Nema tu logike. Šta, ljudi trebaju mladost potrošiti na uzaludne borbe s katolibanijom? Nije rat bio dosta, sad treba i tridesete spiskat. Tko god ima malo pameti, otići će iz ove države...a unda » wrote: pa, ima logike. ne treba na to gledat pa tako zestoko. to je sve samo dio procesa, nemoj se nervirat, aktiviraj se..
Cenzuriram se trenutno, jako.
Otići, kamo?ex anais » wrote:
Nema tu logike. Šta, ljudi trebaju mladost potrošiti na uzaludne borbe s katolibanijom? Nije rat bio dosta, sad treba i tridesete spiskat. Tko god ima malo pameti, otići će iz ove države.
Cenzuriram se trenutno, jako.
A gle...ima Unda pravo, ne gledaj na to tako žestoko, zbog vlastitog zdravlja i sreće...ex anais » wrote:
Bilo gdje. Al doslovno bilo gdje.
karambol » wrote:
A gle...ima Unda pravo, ne gledaj na to tako žestoko, zbog vlastitog zdravlja i sreće...
"Reći ću jasno i glasno: kurikulum nije ukinut. Osim toga, za matematiku, tjelesni ni vjeronauk nije provedena javna rasprava, no sad ćemo je provesti", kaže Jovanović.
Samo se nadam da STVARNO imaju snage za to
Razmišljam kako bih mogla biti od koristi...
Samo se nadam da STVARNO imaju snage za to
-
- Information
-