http://www.intimatemedicine.com/sex-adv ... r-30-days/
Moram priznati da idu podosta dublje od mog promišljanja, no, stvar ima smisla.
Rutina u sexu, postane dosadna. Kad je sex sam sebi svrha, isprazni se.
Meni je kul imati pauze. Kul mi je kad se ne očekuje raspoloživot svaki dan. Ima mi nešto dražesno u dogovaranjima i nalaženjima. Da, znamo zašto smo se našli i da, potrošit ćemo se na obostrano zadovoljstvo, a onda možemo leći i čavrljati o smislu života
Volim imati i druženja, bez da me se cima za sex. Ono, ok, shvaćam da se želi, ali ne moraš mi nabijati na nos. Pogotovo ne nakon što odbijem, sve dalje od toga je fors, stvara animozitet i ne volim to, jako.
S druge strane, provesti vrijeme s nekim, družiti se... pa ne znam, ne stići, ili biti umoran... pa par dana pauze, pa ono, zaželiš se. Fora mi je to.
Najveći turn off momenti u odnosima su mi bili kad bi netko očekivao da ćemo se poševit.
Ono, ne osjećam strast, ne osjećam želju za mnom, možda osjetim želju da se isprazne jaja, ono, ne, neće mi se. Onda kad pomisle da će me lizanjem uha nagovoriti
Jedno vrijeme mi je libido bio takav da sam mislila da sam frigidna. Ono, otšlo sve nepovratno.
Onda, sam shvatila da nije. I shvatila sam da se gasim na to kad me se uzme zdravo za gotovo, kad se ne osjeti kad je trenutak, kad nije...
Sad dobijem čudne poglede kad kažem da mi je analni super. Pogled stiže od osobe koja me molila maltene za analni. No, to 'moljenje' je bilo ono 'ajde, hoćemo, a daj, a hoćemo, a guza'
K'o malo dijete kad cendra i vuče te za rukav
Nije mu jasno kako to da mi sad paše. Jednostavno je - onaj drugi je samo rekao da voli anal. Meni je buba ostala vrtati. Jednom sam rekla 'hoćemo probati sad', nije uspjelo, drugi put, opet na moj poziv, and the rest is history. Nisam znala da mi za opuštanje treba like 30 sekundi. Doslovno je dosta misao 'um, ok, opusti se'.
U prethodnim seansama kad sam počela imati tikove na riječi 'anal', 'guza' i ostalo - nije niti jednom bilo ugodno. Kakvo opuštanje. Pa sami pokušaji ulaska su trajali preko 15 minuta... ako ne i dulje.
Mislim, ovo 'moljenje', to je ono - kako osjetiš poruke, kad se osjetiš cimano. Nije da je lik zvučao tako očajno, ali kad dođeš do toga da se osjećaš da na tebi vidi samo tvoje dupe pri pomisli na sex, a lejm mi je to.
Sad je odrasliji, i nije pushy, koliko mi je poznato
Osjeti se da je zafrkancija - zafrkancija, a ne insinuiranje u maniri cimanja.
Psiha je kul stvar. Jako je kul kad poznaš partnera i pričekaš da se sam natakne
Generalno, ne volim kad je netko pushy u sexu. A pushy su bili oni, koji su me imali 'tu negdje', u blizini. Kad tako osjećaju.
Kad postoji pauza, strast se bitno bolje osjeti, gušt je veći.
Da, vjerujem da ima veze i sa onom 'glad je najbolji začin', no, mislim da je važno i ono - mora mi se htjet, mora ti se htjet. Ako se jednom neće - ne diraj, jer je fors, jer neće završit dobro.
Mislim da cimnuti možemo nekoga tek kad znamo kako diše, i kad se potrudimo osjetiti osobu. Teško je othrvati se vlastitoj potrebi, no, istu iskazati diskretno, staviti bubu u uho - i pričekati, može dati daleko bolji efekt nego nekakvo nagovaranje.
Da, ne volimo biti odbijeni, no, mislim da ćemo bitno više biti odbijani ako - tražimo/molimo/cvilimo, nego ako samo kažemo 'čuj, meni se hoće' ili 'javi kad si raspoložena za akciju, ja jesam'... i pustiš.
Dakle - pokloniti sebe, a ne tražiti drugog
I naravno, rekla bih, što je pauza dulja, a hoćete jedno drugo, ma bit će dosta 'jel hoćemo mala' da se rastrgate k'o životinje
No, rekla bih, što smo dostupniji, trebamo više osjetiti. Trebamo - znati osvojiti, pustiti nekoga da se prepusti, osluškivati.
Tako da, mislim da je apstinencija super jer diže intenzitet. I da je sasvim dobra ideja povremeno nabaciti pauzu. 30 dana je možda mrvu puno, no, tjedan dana, apstinencije, dakle, bez self-veselja... pa se onda pohvatati
Mislim da je 'navika' bed ako se očekuje određena reakcija. Isto, ako se stvari odrađuju, ako postoje protokoli 'ne tu, ne tamo, ne u kuhinji, samo u ovom položaju, smiješ se okrenuti ovako'...
Treba postojati znatiželja, o tome da spoznaš partnera, da ga uistinu upoznaš.
Meni je prejebena pomisao doseći otvorenost da sve 'prljave maštarije' idu van, i da nitko nikoga ne gleda blijedo. I prljavo, uopće ne mora biti prljavo da bi bilo kul... samo mora - biti iskreno.
Tužno mi je, kad je netko toliko pokočen, da pokoči i tebe. Kad nema mašte, kad nema želje, kad nema reakcije. Kad nema želje za slobodom uživanja, već se sex doživi kao par naučenih poza, i je ugodno... ali fali, fali ono što bi rekli - sjedinjenje.
Za to nisu dosta samo fizikalije...