Apstinencija i cimanje

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Ashtaroth

Post 06 Oct 2011, 01:35

Zafrkavah Hekatonhira u onoj afrodizijak temi, i nabasah večeras na simpa članak:
http://www.intimatemedicine.com/sex-adv ... r-30-days/

Moram priznati da idu podosta dublje od mog promišljanja, no, stvar ima smisla.
Rutina u sexu, postane dosadna. Kad je sex sam sebi svrha, isprazni se.

Meni je kul imati pauze. Kul mi je kad se ne očekuje raspoloživot svaki dan. Ima mi nešto dražesno u dogovaranjima i nalaženjima. Da, znamo zašto smo se našli i da, potrošit ćemo se na obostrano zadovoljstvo, a onda možemo leći i čavrljati o smislu života :D

Volim imati i druženja, bez da me se cima za sex. Ono, ok, shvaćam da se želi, ali ne moraš mi nabijati na nos. Pogotovo ne nakon što odbijem, sve dalje od toga je fors, stvara animozitet i ne volim to, jako.

S druge strane, provesti vrijeme s nekim, družiti se... pa ne znam, ne stići, ili biti umoran... pa par dana pauze, pa ono, zaželiš se. Fora mi je to.

Najveći turn off momenti u odnosima su mi bili kad bi netko očekivao da ćemo se poševit.
Ono, ne osjećam strast, ne osjećam želju za mnom, možda osjetim želju da se isprazne jaja, ono, ne, neće mi se. Onda kad pomisle da će me lizanjem uha nagovoriti :facepalm:

Jedno vrijeme mi je libido bio takav da sam mislila da sam frigidna. Ono, otšlo sve nepovratno.
Onda, sam shvatila da nije. I shvatila sam da se gasim na to kad me se uzme zdravo za gotovo, kad se ne osjeti kad je trenutak, kad nije...

Sad dobijem čudne poglede kad kažem da mi je analni super. Pogled stiže od osobe koja me molila maltene za analni. No, to 'moljenje' je bilo ono 'ajde, hoćemo, a daj, a hoćemo, a guza' :facepalm:
K'o malo dijete kad cendra i vuče te za rukav :ne zna: (isprike svim malim klincima, nemam bolju usporedbu)
Nije mu jasno kako to da mi sad paše. Jednostavno je - onaj drugi je samo rekao da voli anal. Meni je buba ostala vrtati. Jednom sam rekla 'hoćemo probati sad', nije uspjelo, drugi put, opet na moj poziv, and the rest is history. Nisam znala da mi za opuštanje treba like 30 sekundi. Doslovno je dosta misao 'um, ok, opusti se'.
U prethodnim seansama kad sam počela imati tikove na riječi 'anal', 'guza' i ostalo - nije niti jednom bilo ugodno. Kakvo opuštanje. Pa sami pokušaji ulaska su trajali preko 15 minuta... ako ne i dulje.
Mislim, ovo 'moljenje', to je ono - kako osjetiš poruke, kad se osjetiš cimano. Nije da je lik zvučao tako očajno, ali kad dođeš do toga da se osjećaš da na tebi vidi samo tvoje dupe pri pomisli na sex, a lejm mi je to. :ne zna:
Sad je odrasliji, i nije pushy, koliko mi je poznato :D
Osjeti se da je zafrkancija - zafrkancija, a ne insinuiranje u maniri cimanja.

Psiha je kul stvar. Jako je kul kad poznaš partnera i pričekaš da se sam natakne :rofl:

Generalno, ne volim kad je netko pushy u sexu. A pushy su bili oni, koji su me imali 'tu negdje', u blizini. Kad tako osjećaju.

Kad postoji pauza, strast se bitno bolje osjeti, gušt je veći.
Da, vjerujem da ima veze i sa onom 'glad je najbolji začin', no, mislim da je važno i ono - mora mi se htjet, mora ti se htjet. Ako se jednom neće - ne diraj, jer je fors, jer neće završit dobro.

Mislim da cimnuti možemo nekoga tek kad znamo kako diše, i kad se potrudimo osjetiti osobu. Teško je othrvati se vlastitoj potrebi, no, istu iskazati diskretno, staviti bubu u uho - i pričekati, može dati daleko bolji efekt nego nekakvo nagovaranje.

Da, ne volimo biti odbijeni, no, mislim da ćemo bitno više biti odbijani ako - tražimo/molimo/cvilimo, nego ako samo kažemo 'čuj, meni se hoće' ili 'javi kad si raspoložena za akciju, ja jesam'... i pustiš.
Dakle - pokloniti sebe, a ne tražiti drugog :mig:

I naravno, rekla bih, što je pauza dulja, a hoćete jedno drugo, ma bit će dosta 'jel hoćemo mala' da se rastrgate k'o životinje :rofl:
No, rekla bih, što smo dostupniji, trebamo više osjetiti. Trebamo - znati osvojiti, pustiti nekoga da se prepusti, osluškivati.

Tako da, mislim da je apstinencija super jer diže intenzitet. I da je sasvim dobra ideja povremeno nabaciti pauzu. 30 dana je možda mrvu puno, no, tjedan dana, apstinencije, dakle, bez self-veselja... pa se onda pohvatati :klopa:
Mislim da je 'navika' bed ako se očekuje određena reakcija. Isto, ako se stvari odrađuju, ako postoje protokoli 'ne tu, ne tamo, ne u kuhinji, samo u ovom položaju, smiješ se okrenuti ovako'...
Treba postojati znatiželja, o tome da spoznaš partnera, da ga uistinu upoznaš.

Meni je prejebena pomisao doseći otvorenost da sve 'prljave maštarije' idu van, i da nitko nikoga ne gleda blijedo. I prljavo, uopće ne mora biti prljavo da bi bilo kul... samo mora - biti iskreno.
Tužno mi je, kad je netko toliko pokočen, da pokoči i tebe. Kad nema mašte, kad nema želje, kad nema reakcije. Kad nema želje za slobodom uživanja, već se sex doživi kao par naučenih poza, i je ugodno... ali fali, fali ono što bi rekli - sjedinjenje.
Za to nisu dosta samo fizikalije...

Emericzy

Post 06 Oct 2011, 07:41

Ashtaroth » wrote:Ima mi nešto dražesno u dogovaranjima i nalaženjima. Da, znamo zašto smo se našli i da, potrošit ćemo se na obostrano zadovoljstvo, a onda možemo leći i čavrljati o smislu života :D
:top:

Jedino, ako je rijetko, ne možeš se odvojiti, leći i čavrljati. Jedno 'trošenje' završava maženjem, a maženje probudi želju i eto te još jednom. I onda ispada da čavrljate jedino preko neta.
Potjeh

Post 06 Oct 2011, 08:18

Zanimljiv tok misli.

Inače, nisam oduševljen apstinencijom. Dobra ti je metafora što se gladi tiče. U djetinjstvu, ako bih kukao da sam gladan, otac bi mi često pripomenuo da će mi jelo biti slađe zbog toga. U pravu je ali, glad nije ugodan osjećaj.
vrrrlet

Post 06 Oct 2011, 09:39

Ashtaroth » wrote: Tako da, mislim da je apstinencija super jer diže intenzitet. I da je sasvim dobra ideja povremeno nabaciti pauzu. 30 dana je možda mrvu puno, no, tjedan dana, apstinencije, dakle, bez self-veselja... pa se onda pohvatati :klopa:
Tjedan dana?! :eek: To mi je shvatljivo jedino ako si u vezi s nosorogom ili frigidnom lezbejkom. Ali opet, zašto bih s njima bio u vezi?

Nagovaranje na seks je jadno, prištavski, s tim bih se složio. Ali postoji plejada načina kako to izvesti nenametljivo, tako da te onaj drugi moli za kopulaciju, a ti se praviš nedostupan na jedno tri minute.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Nikolajevna

Post 06 Oct 2011, 09:51

Emericzy » wrote: a maženje probudi želju

Jel postoji muškarac koji je u stanju češkati žensku po leđima duže od dvije minute a da ne 'prebaci' na seks? Kvragu.

Češkanje. :cerek:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 610 times
Been thanked: 944 times
Post 06 Oct 2011, 10:07

Postoji. Ja češkam pola sata, sat. Poslije ševe. :zubo:
Potpisi su za budale.
Emericzy

Post 06 Oct 2011, 11:01

Nikolajevna » wrote:

Jel postoji muškarac koji je u stanju češkati žensku po leđima duže od dvije minute a da ne 'prebaci' na seks? Kvragu.

Ti si krivo razumjela problem. Zašto automatski pomisliš da maženje želju budi samo u meni? Osim toga, tko je spomenuo češkanje? Valjda pravi muškarac ima malo širi repertoar.
vrrrlet

Post 06 Oct 2011, 11:44

Nikolajevna » wrote:

Hm, ja sam jednom bio s jednom djevojkom liberalnih nazora, međutim vrlo konzervativna odgoja. Ona se seksa skoro pa sramila, iako ga je obožavala. Jednostavan pristup seksu nije bio moguć, neee, nismo se mi mogli pozdravno poljubiti pa se odmah baciti na krevet, ne, to se moralo opet nanovo zavađati. Pa zaveo sam te još u rujnu, koji ti je sad?

Uglavnom, morao sam se praviti da mi seks nije uopće bitan, da ga ne želim, i da neće biti smak svijeta ako se ne poseksamo (molit ću lijepo, ja sam tada imao 20 godina). Naravno dušo. Joj kako su ti umorne oke. Treba li te izmasirati, napaćeno moje? I tako sam ju masirao po leđima dvadesetak minuta - pola sata, lagano postajući sve bezobrazniji, do točke bez povratka.

S druge strane, možda je ona cijelo vrijeme masirala mene. :ne zna: Tak da Nikolajevna, ili prebrzo i prelako daješ, ili nisi dovoljno zgodna da bi se mužjak odricao nekih načela.
Hekatonhir » wrote:Postoji. Ja češkam pola sata, sat. Poslije ševe. :zubo:
Kak uspijevaš? Ja zaspem. :ne zna:
dimnjak

Post 06 Oct 2011, 11:56

Nikolajevna, postoji. treba puno rada na tome, al postoji. :)
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
rajderica

Post 06 Oct 2011, 12:07

Postoje ljudi kojima je sex jedna od bitnijih stavki u životu. Pritom mislim i na žene, ne stereotipno samo muškarce.
Meni je jako bitan, jako često pomislim na sex. Sigurno desetak puta kroz dan. I ne dođe to kao neka prisilna misao, nego me tijek dana asocira na nešto strastveno, sexy.
Lagano prinošenje čokoladne torte ustima i prvi dodir s nepcem, mene asocira na jednako dobar okus nečije kože. Kada ujutro stavim parfem,kroz glavu mi prođe misao kako bi mirisan bio taj poljubac u vrat. Putem do posla ako se slučajno ugledam u staklu nekog izloga, osjećam se jako sexy,pomislim da prilazim golom tijelu koje me čeka...
Sve je to priprema za dobar sex. I ne smeta me ako traje danima, ponekada niti duže. Još ako imam konkretnu osobu u glavi, sve je puno, puno intenzivnije.
Netko će reći da je to jako plitko, ali jako mi je bitno ponekada biti samo sexualni objekt. To je neka vrsta predstave, koja traje dok traje sex. Prije i poslije toga, sve se vraća u stare gabarite, ponovo možemo razgovarati i biti ravnopravni.
Ali tada, dok me jebeš :cerek: , molim te nemoj previše misliti, samo intuitivno djeluj.
Pali me iščekivanje, zamišljanje, pripremanje i sigurno bi se ljepota svega toga izgubila u svakodnevnom višegodišnjem sexu, sa istom osobom.
dimnjak

Post 06 Oct 2011, 12:13

prisilna apstinencija od mene radi aseksualnu osobu.
jedno je kada znam da ce biti seksa tu vecer ili za dva dana, pet dana jer osobu necu vidjeti do tada pa si u glavi vrtim ovo sto je rajderica napisala u postu iznad.

no da se namjerno suzdrzavam od seksa da bi zelja gorila...ne. kontraproduktivno.

seks me pali. sto je vise seksa to ga vise zelim.

ko neka energija koja me nosi kroz dan i svaki korak prozet je njom.
vrrrlet

Post 06 Oct 2011, 12:23

rajderica » wrote:.
Pali me iščekivanje, zamišljanje, pripremanje i sigurno bi se ljepota svega toga izgubila u svakodnevnom višegodišnjem sexu, sa istom osobom.
Život pruža dovoljno ograničenja da se niti ne možemo seksati s partnerom baš svaki dan - službena putovanja, bolesti, prekovremeni sati, smjenski rad, nepoklapanje godišnjih, prakticiranje hobija ili sportskih aktivnosti.

Također pruža faze dosade, ali i ponovnog otkrivanja onog što već znaš. A može se skupa otkrivati i ono što ne znate - crnci, swing, clucking, pišalina...

Da, većina ljudi utone u konstantnu dosadu, ali većina ljudi i je konstantno dosadna, srećom, postoje i oni drugi.
rajderica

Post 06 Oct 2011, 12:43

vrrrlet » wrote:
Život pruža dovoljno ograničenja da se niti ne možemo seksati s partnerom baš svaki dan - službena putovanja, bolesti, prekovremeni sati, smjenski rad, nepoklapanje godišnjih, prakticiranje hobija ili sportskih aktivnosti.

Također pruža faze dosade, ali i ponovnog otkrivanja onog što već znaš. A može se skupa otkrivati i ono što ne znate - crnci, swing, clucking, pišalina...

Da, većina ljudi utone u konstantnu dosadu, ali većina ljudi i je konstantno dosadna, srećom, postoje i oni drugi.
Naravno da želim otkrivati, naravno da sve u čemu mislim da bih uživala želim i probati. Pritom mislim na SVE.
Mogu reći da sam lagani fetišist, da mi veliku ulogu igra cjelodnevna priprema i nikako ne pristajem na dosadu u ičemu, a kamoli u sexu.
Ali ..teško je to pratiti na dnevnoj bazi, uz sve ostalo što u danu treba napraviti. Zato kažem, meni treba par dana , da bih si vizualizirala situaciju koju želim slijedeći put. I da ju pripremim. Počevši od sexy filinga, do obleke, rekvizita..whatever.
Jer sada govorim o dobrom sexu, onom kojeg priželjkujemo. Ne o kvikiju ujutro pod tušem, jer se eto nema vremena. Ili rutinskom sexu navečer, kada klinci zaspu, pa se ona naguzi u mraku u krevetu i u tišini on zabode 5 puta.
Iako je taj kviki , jako dobar ako uleti tu i tamo između ovih dugo pripremanih seansi.
Meni je jako, jako bitna atmosfera, doživljaj sebe same u tom trenutku i velika strast za tim drugim tijelom, mozgom i udom.
Toliko mi vremena oduzmu te moje maštarije kroz dan, da bi me iscrpile skroz ako bi ih prakticirala svakodnevno. Jer je svaka, mala predstava.
I ne mogu smanjiti očekivanja i želje, jer me jedino ovo ispunjava do kraja.
dimnjak

Post 06 Oct 2011, 12:51

rajderice, i nikad ne izgoris?
ja sam znala, od predugog cekanja. naprosto izgorit i sagorit. da kad dodje taj dugoocekivan treutak, meni se pije kava. jer sam predugo u glavi vrtila i cekala ono odvrceno.

mislim, meni nije bitna atmosfera, nisam fetisist :D, vodim se za filingom. ako neku osobu u tom trenu zelim, zelim ju. necu ju "uzeti" samo ako smo fizicki razdvojeni.
nema sanse da ju "ne uzmem" jer eto trenutak nije pogodan za vatromet jer meni je vatromet u intenzitetu osjecaja u tom trenu, bilo to kviki negdje uz put bilo to uz casu vina u samoci stana.
vrrrlet

Post 06 Oct 2011, 12:52

rajderica » wrote:
Naravno da želim otkrivati, naravno da sve u čemu mislim da bih uživala želim i probati. Pritom mislim na SVE.
Mogu reći da sam lagani fetišist, da mi veliku ulogu igra cjelodnevna priprema i nikako ne pristajem na dosadu u ičemu, a kamoli u sexu.
Ali ..teško je to pratiti na dnevnoj bazi, uz sve ostalo što u danu treba napraviti. Zato kažem, meni treba par dana , da bih si vizualizirala situaciju koju želim slijedeći put. I da ju pripremim. Počevši od sexy filinga, do obleke, rekvizita..whatever.
Jer sada govorim o dobrom sexu, onom kojeg priželjkujemo. Ne o kvikiju ujutro pod tušem, jer se eto nema vremena. Ili rutinskom sexu navečer, kada klinci zaspu, pa se ona naguzi u mraku u krevetu i u tišini on zabode 5 puta.
Iako je taj kviki , jako dobar ako uleti tu i tamo između ovih dugo pripremanih seansi.
Meni je jako, jako bitna atmosfera, doživljaj sebe same u tom trenutku i velika strast za tim drugim tijelom, mozgom i udom.
Toliko mi vremena oduzmu te moje maštarije kroz dan, da bi me iscrpile skroz ako bi ih prakticirala svakodnevno. Jer je svaka, mala predstava.
I ne mogu smanjiti očekivanja i želje, jer me jedino ovo ispunjava do kraja.
Jedan od razloga što želim čim je prije moguće krenuti na pola radnog vremena jest upravo taj - moja mala predstava. Ne samo vezano uz seks, evo, i kuhanje ručka je nasušna potreba ljudskog roda. Zamisli da svaki dan možeš otići na plac, prozujati, kupiti što ti se svidi i spremiti to ležerno. To je neusporedivo s onim kad se u devet navečer vratiš s posla, i moraš nešto strpati u usta. A moraš, gladovanje nije opcija. :D
rajderica

Post 06 Oct 2011, 12:57

dimnjak » wrote:rajderice, i nikad ne izgoris?
ja sam znala, od predugog cekanja. naprosto izgorit i sagorit. da kad dodje taj dugoocekivan treutak, meni se pije kava. jer sam predugo u glavi vrtila i cekala ono odvrceno.

mislim, meni nije bitna atmosfera, nisam fetisist :D, vodim se za filingom. ako neku osobu u tom trenu zelim, zelim ju. necu ju "uzeti" samo ako smo fizicki razdvojeni.
nema sanse da ju "ne uzmem" jer eto trenutak nije pogodan za vatromet jer meni je vatromet u intenzitetu osjecaja u tom trenu, bilo to kviki negdje uz put bilo to uz casu vina u samoci stana.
Ako govorimo o dugogodišnjim vezama, onda jasno da uz ove moje igre i predstave ima i puno "običnog" sexa. Jer je fizički neizvedivo drugačije.
Samo što mi ti običnjaci ne pričinjaju vrhunsko zadovoljstvo. A želim ga.
Atmosfera o kojoj pričam ne mora nužno biti neka bajkovita sobica uz svijeće. Osim ako je ta igra večeras na repertoaru.
Ponekada je to prljava garaža prekosutra u 11.30 . I to me pali.
To čekanje, tog prekosutra u 11.30. :klopa:
vrrrlet

Post 06 Oct 2011, 13:17

rajderica » wrote:
Ako govorimo o dugogodišnjim vezama, onda jasno da uz ove moje igre i predstave ima i puno "običnog" sexa. Jer je fizički neizvedivo drugačije.
Aha, dobro je, već sam mislio da si luđakinja. :D U dugoj vezi, pa čak i ako su djeca u igri, treba postojati bar jedan dan mjesečno kada se partneri posvećuju isključivo sebi samima - isključiti mobitele, zaključati vrata, ostati cijeli dan u krevetu. Ili šatoru, drvetu, javnom wc-u, crkvi, tko što voli.
dimnjak

Post 06 Oct 2011, 13:21

vrrrlet » wrote:
U dugoj vezi, pa čak i ako su djeca u igri, treba postojati bar jedan dan mjesečno kada se partneri posvećuju isključivo sebi samima - isključiti mobitele, zaključati vrata, ostati cijeli dan u krevetu. Ili šatoru, drvetu, javnom wc-u, crkvi, tko što voli.
da, al nekako nisam tip koji ce to isplanirati. reci: druga subota u mjesecu.
spontana sam osoba koja iskoristi trenutak kad joj se ukaze.
oce li to biti ovaj mjesec 4 puta, a sljedeci ni jednom, ok.
draze mi je tako nego forsati i siliti tocno odredjen dan.
s te strane, to me ne pali.

no ako znam da je na putu i da se vraca za 5 dana, vrtit cu u glavi onaj dan kad se vrati. to ce me paliti. takvo iscekivanje.
vrrrlet

Post 06 Oct 2011, 13:31

dimnjak » wrote: da, al nekako nisam tip koji ce to isplanirati. reci: druga subota u mjesecu.

no ako znam da je na putu i da se vraca za 5 dana, vrtit cu u glavi onaj dan kad se vrati. to ce me paliti. takvo iscekivanje.
Samo bih se djelomično složio; razumijem što hoćeš reći, ali pretjerana spontanost nije dobra, ili čak, nije moguća. Ako imaš djecu, treba ih negdje uvaliti. Ako se baviš aktivnostima u prirodi, loša prognoza će utjecati na vjerojatniji ostanak u krevetu, i obrnuto.
schmokljan

Post 06 Oct 2011, 13:38

Zanimljivo vas je čitati. Samo sam to htio reći.
dimnjak

Post 06 Oct 2011, 13:42

vrrrlet » wrote:
Samo bih se djelomično složio; razumijem što hoćeš reći, ali pretjerana spontanost nije dobra, ili čak, nije moguća. Ako imaš djecu, treba ih negdje uvaliti. Ako se baviš aktivnostima u prirodi, loša prognoza će utjecati na vjerojatniji ostanak u krevetu, i obrnuto.
upravo tako.

ako se dogovorimo za srijedu navecer i dijete ne zeli ici spavat kod nekog. ili da odemo u prirodu u petak, pa padne kisa...s druge strane, onak kak ja funkcioniram, znaci bez dogovora: dijete me iznenadi i veli zeli danas ici kod bake. weee, ludnica.
ili pak, padne kisa, pa ne odemo nikamo vec ostanemo u krevetu cijeli dan. ili pak slucajno umjesto nedjelje popodne zavrsimo nas dvoje negdje u prirodi umjesto na obiteljskom rucku.
tu spontanost vise vidim kao prilagodibu na situaciju. a ako zelis trenutak, uvijek ga mozes naci. kao sto ga uvijek ne mozes naci, ako ga en zelis.
rajderica

Post 06 Oct 2011, 13:47

dimnjak » wrote: da, al nekako nisam tip koji ce to isplanirati. reci: druga subota u mjesecu.

Je, kužim ja tebe, ali želim da se shvati i mene :D
Meni spontanost ne odgovara uvijek, jer za moju potpunu sreću :cerek: treba priprema.
O tome sam gore pisala.
I nije to svaka druga srijeda ili prvi četvrtak u mjesecu.
To je onda kada se ja tako osjetim i poželim tako nešto napraviti. Tada pošaljem sms, ili samo kratko nazovem i kažem 8.10. u 14.00 h , Cinestar, love seats :cerek: (oh, pa to je prekosutra :D )
dimnjak

Post 06 Oct 2011, 13:55

rajderica » wrote:
Je, kužim ja tebe, ali želim da se shvati i mene :D
Meni spontanost ne odgovara uvijek, jer za moju potpunu sreću :cerek: treba priprema.
O tome sam gore pisala.
I nije to svaka druga srijeda ili prvi četvrtak u mjesecu.
To je onda kada se ja tako osjetim i poželim tako nešto napraviti. Tada pošaljem sms, ili samo kratko nazovem i kažem 8.10. u 14.00 h , Cinestar, love seats :cerek: (oh, pa to je prekosutra :D )
kuzim ja tebe.
kad iznova citam tvoj post skuzim da sam putem "izgubila" i tu vrstu spontanosti.
rado bi da netko drugi oslobodi kalendar za oboje, a ja samo posaljem mail...teksta kak si napisala :D

zapravo ti malo zavidim.
:misli:
rajderica

Post 06 Oct 2011, 14:04

dimnjak » wrote: kuzim ja tebe.
kad iznova citam tvoj post skuzim da sam putem "izgubila" i tu vrstu spontanosti.
rado bi da netko drugi oslobodi kalendar za oboje, a ja samo posaljem mail...teksta kak si napisala :D

zapravo ti malo zavidim.
:misli:
Uvijek nađeš vremena za prioritete, jeli tako?
Uza sve obaveze koje kroz dan uspijemo napraviti, za boljitak "nas" kao obitelji, djece, kuće, šefa...ovo je jedna samo moja strast.
Ispunjava me kao ženu, kao ljubavnicu. Tu prestajem biti majka. Isključim mozak za takve signale.
Isključim njega iz bilo koje druge uloge, osim iz uloge ljubavnika.
I to je tih par dragocjenih, minuta, sati...ovisno o prilici.

Nije teško, ako se tako osjećaš i ako to zaista želiš.
Ne vjerujem da bi itko odbio. Ja još nisam naišla na takvog.
Margarita

Post 06 Oct 2011, 14:10

Ashtaroth » wrote: Tako da, mislim da je apstinencija super jer diže intenzitet. I da je sasvim dobra ideja povremeno nabaciti pauzu. 30 dana je možda mrvu puno, no, tjedan dana, apstinencije, dakle, bez self-veselja... pa se onda pohvatati :klopa:
Self-veselje ne pita mene za dozvolu. Mogu ja apstinirati danima i mjesecima, i godinama ako treba, u budnom stanju. Ali je moje tijelo pametnije od mog razuma i nakon par dana apstiniranja uvijek me na prepad prevari u snu. Legnem s najčednijim mislima a probudi me orgazam i onda se prisjećam sna i poznatih i nepoznatih mjesta, i poznatih i nepoznatih ljudi. Time prilično dobro, bez truda i muke, bez planiranja a i bez pogodnog trenutka za spontanost, mogu zadovoljiti potrebu ako naiđu sušna razdoblja ili ako ih sama želim.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
  • Information