A to bi trebalo značiti?
Popis je dug. Teško je odabrati.Aj ti nama reci ko u stvari stoji iza terorističkih napada od 9.rujna 2001?
Wot? Nisi čula za to remek-djelo krimi-žanra?
Misliš? Meni se čini vrlo kratak
Eeee... sigurna si da ne postoji veza?MmeTipfeler wrote: ↑06 Jul 2018, 18:45No onda povezujemo ono što se povezati može, a ne Walta Disneya i Anu Karenjinu. Ono, i kod Tolstoja su nosili rukavice.
A šta ćeš, neko pak uživa u razglabanjima
MmeTipfeler wrote: ↑08 Aug 2018, 07:43... vraćajući se kući s posla, u novinama naiđe na oglas koji poziva na "druženje", a u njemu je naveden broj telefona koji ne funkcionira, ali i objavljene njezina fotografija. Slika možda jest, a možda i nije njezina, loša je i vrlo vjerojatno slikana potajice i mobitelom. No onda se stvari počnu zapetljavati. Sjecajem okolnosti, žena prelista nekoliko brojeva, pregleda oglase i uoči da su dvije žene čije su slike objavljene u njima, ne isti dan, dakako, kratko vrijeme nakon objave oglasa postale žrtve - jednoj su iz ruksaka ukradeni ključevi, a druga je ubijena. Svi su oglasi povezani s dating siteom koji ne funkcionira, baš kao ni brojevi telefona. Inspektor zadužen za istragu o ubojstvu ne želi je saslušati, ali bi jedna policajka koja baš i ne radi u krim-odjelu možda mogla čuti... Imam dojam da bi moglo biti još mrtvih.![]()
...
Ništa od toga. Ubili su mi stranicu odakle se to možda moglo skinuti.MmeTipfeler wrote: ↑08 Aug 2018, 07:43Prvi roman moram još iščeprkati na netu ili ga posuditi u knjižnici.
No dobro. Uvijek postoje braća Rusi.MmeTipfeler wrote: ↑08 Aug 2018, 10:28Ništa od toga. Ubili su mi stranicu odakle se to možda moglo skinuti.![]()
Jest, on je.MmeTipfeler wrote: ↑02 Aug 2018, 16:55Vidjela sam jučer Jacka Reachera. Na televiziji, dakako. Dok sam čekala u T-Comu da mi srede mob, virkala sam nekakve reklame. Odabrali su zgodnijeg glumca - je li to Tom Cruise? - nego što bi odgovaralo prema opisu u knjigama.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest