Kad nema Mile, nema nikoga

Razgovor ugodni, divan natenane
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 785 times
Been thanked: 1492 times
Post Today, 15:09

Odmaknuo sam se malo da vidim hoće li se tkogod aktivirati dok me nema. Moja je pretpostavka višekratno potvrđena i može se smatrati aksiomom - kad ja ne pišem, praktički nitko ne piše. Nažalost. :kava:

Od HT-a dobio sam novi router, ali još mi se ne da micati stari. Prekomplicirano je, što znači da ću svaki dan po tri-četiri puta morati restartirati uređaj koji je odavno dao svoje i gubi internetsku i telefonsku vezu. Opet, to je bitno jednostavnije od zavlačenja pod stol i traženja odgovarajućih kablova u nepreglednoj gomili. :D

Potpisi su za budale.
drug mile
Has thanked: 141 times
Been thanked: 202 times

Post Today, 20:22

Kupio sam novi (polovni) auto. Renault Trafic sa 9 sjedala. To sam jaaako dugo htio imati, još i prije nego sam krenuo sa majstorijama. Ali nikad nije bilo dovoljno opravdanja. Sad mi u poslu često zatreba da mogu voziti nešto veliko i dugačko, pa to ne stane u mali auto. Dogodi se da auto natrpam alatom do te mjere da jedva ja unutra stanem. Onda me kći pita da ju usput odbacim do škole. Prvo izbacim pola stvari vani, odvezem ju, vratim se kući pa utrpam stvari nazad. Gnjavaža i trošak.

Prvo sam mislio uzeti teretno vozilo, kakav veći pickup ili teretni kombi, ali onda kaže žena, opet ćemo se stiskati u malom autu kad idemo na izlet... Pa sam ajde uzeo "minibus" da su svi komotni, a kad trebam voziti krevete i ormare, samo povadim sve klupe osim prednje.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 785 times
Been thanked: 1492 times
Post Today, 20:45

Čestitam, bit će to dobra investicija. :top:
Potpisi su za budale.
  • Information