Što vas je danas nasmijalo?
- MmeTipfeler
Napokon da se i Matiji Babiću omakne jedna duhovita.
Načuo sam da je u Zagrebu uklonjeno ime diktatora i ratnog zločinca. Slabo pratim, koje je novo ime aerodroma?
Načuo sam da je u Zagrebu uklonjeno ime diktatora i ratnog zločinca. Slabo pratim, koje je novo ime aerodroma?
- MmeTipfeler
Uvijek kažem, parovi zaslužuju jedno drugo. Nije se samo gospodin predsjednik iskazao na Twitteru, sada mu se pridružila i ženica.
Emanuelle, dakako, znači Emanuela.

Emanuelle, dakako, znači Emanuela.
- MmeTipfeler
Ovo je genijalno. Ne znam staviti da se YT otvara u četvrtoj minuti pa ćete morati gledati sve.
po duši rečeno, nasmijalo me divljanje na US-u ; nastajanje drame mjesecima unatrag i sad, eto, nekakvog završetka - da li?
Znam da su mnogi sudionici bili i ovdje ubilježeni, vidjela sam na nekim starim temama i popisu stanovnika. Što li ih je odbilo od ovog foruma i zašto su se otišli-vratili svađati za mjesto pod suncem "tamo"? Ovdje su bili u mirnom okruženju, poticaji otprilike na nuli, +1, da li im je jezerce bilo premalo, pretiho? Ili mi je mnogo toga promaklo? Znam, morat ću sama pogledati, neće to nitko reći.
Kako bilo, PŽK i US - problematika chata... proplamsaji mržnjakanja prije toga, kome se da i tko ima toliko vremena. Ako vas uopće zanima.
@Mme, a kako ćeš Emaunela osloviti u vokativu? Ali, da, slatko je ispalo.
Znam da su mnogi sudionici bili i ovdje ubilježeni, vidjela sam na nekim starim temama i popisu stanovnika. Što li ih je odbilo od ovog foruma i zašto su se otišli-vratili svađati za mjesto pod suncem "tamo"? Ovdje su bili u mirnom okruženju, poticaji otprilike na nuli, +1, da li im je jezerce bilo premalo, pretiho? Ili mi je mnogo toga promaklo? Znam, morat ću sama pogledati, neće to nitko reći.
Kako bilo, PŽK i US - problematika chata... proplamsaji mržnjakanja prije toga, kome se da i tko ima toliko vremena. Ako vas uopće zanima.
@Mme, a kako ćeš Emaunela osloviti u vokativu? Ali, da, slatko je ispalo.
- MmeTipfeler
uzela sam u obzir da joj engleski nije materinji jezik.
- MmeTipfeler
Nije ovdje bilo uvijek ovako mirno.Riona wrote: ↑18 Jul 2017, 18:20po duši rečeno, nasmijalo me divljanje na US-u ; nastajanje drame mjesecima unatrag i sad, eto, nekakvog završetka - da li?![]()
Znalo je biti i bura iako su bile u casi vode.
Tocnog se razloga odlaska vecine ,Crème de la Crème' ( ok, pretjerujem, ali to je radi dojma kreativnog pisanja
Vjerojatno i ovaj koji je razlog uzjebavanja na US-u.
Citala sam kaj tamo pisu, uspjela vidjeti i temu na zalbama prije tajanstvenog isceznuca.
Volim pogledati takve neuobicajene promplasaje vatre koja tinja.
Daje djelomicno uvid u slozenost psihe.
Bar si ja to tako tumacim, bolje mi zvuci nego da si kazem kako sam kurjozasta baba.
Covfefe@Mme, a kako ćeš Emaunela osloviti u vokativu? Ali, da, slatko je ispalo.
Kaj su zbrisali temu na pzk? Joj, propustam! 
Nego sta, zanimljivo je gjedati ostatak svijeta kao laboratorijske miseke...dok nas ne dohvati.
Ma, da mi se da, izvukla bih podatke o danu u tjednu, temperaturi, vremenu -i tim proplamsajima. Sigurno ima nesto i na tome. Kao sto je prosinacki zid placa. Na primjer.
sent from T
Nego sta, zanimljivo je gjedati ostatak svijeta kao laboratorijske miseke...dok nas ne dohvati.
Ma, da mi se da, izvukla bih podatke o danu u tjednu, temperaturi, vremenu -i tim proplamsajima. Sigurno ima nesto i na tome. Kao sto je prosinacki zid placa. Na primjer.
sent from T
Ae, juzina cuda stvara.Riona wrote: ↑19 Jul 2017, 09:34Kaj su zbrisali temu na pzk? Joj, propustam!
sent from T
Nisam danas gledala, sinoc je tema nestala, ne vjerujem da ce je vratiti. Poceo se ispreplitati virtualni i realni svijet a na to se ne gleda blagonaklono.
Nije to ko Vegas pa da sve ostaje u bespucima neta.
Preturam malo po forumu i kad nisam umrla sada.

Šabović Adis wrote: ↑14 Mar 2017, 16:30Nego, nešto kontam (opet) kad gledam kako teta u ćevabdžinici priprema ćevape, da ih ispeče, meni nama' krena voda na usta, pa se pitam jel' i veganima tako kad gledaju kako neko kosi travu.![]()
-
- Information
-