Tema za pružanje podrške Eksači
A ono šećeru, malkoc sam pospan i tako to ...Zekoslawa » wrote:Šta je, bando neradnička?
Pa onda backaupiraj na usbove, cedeove i slične beštije.Zekoslawa » wrote:Jezik pregrizao dabogda, ofčurino pogana jedna grozna najgroznija najgora, nemoj to ni spominjati!!!!!
Ajde, valjda će ga lijepo primit.Vjerenik se sprema na daleki put do mentora u ranim jutarnjim satima.
Pospana si a silo nečista. Samo mi još reci da te i migrene znaju često hvatat, ...Laku noć.

Jel ti znaš koja je meni to tlaka? Tolika da mi je lakše molit boga da se ništa ne dogodi.Karl Jozef » wrote: Pa onda backaupiraj na usbove, cedeove i slične beštije.
A tko ga ne bi lijepo primio s mojom preporukom.Ajde, valjda će ga lijepo primit.
Rijetko, moram priznati.Pospana si a silo nečista. Samo mi još reci da te i migrene znaju često hvatat, ...
Kako misliš tlaka, imaš jedan fajl koji moraš sejvavat ono jednom dnevno?Zekoslawa » wrote: Jel ti znaš koja je meni to tlaka? Tolika da mi je lakše molit boga da se ništa ne dogodi.
Ajde makar nešto.Rijetko, moram priznati.
Pa mislim na to da sad radim nešto, pa da se štogod ne dogodi do sljedećeg sejvanja.Karl Jozef » wrote: Kako misliš tlaka, imaš jedan fajl koji moraš sejvavat ono jednom dnevno?
Da sejvavat.
Ali to ne mora imati veze s tobom, da se razumijemo.Ajde makar nešto.
Eksačo, šta mučiš?
Ne mislim na sejvanje klikanje ikonice, nego na spremanje na odvojeni medij, ... jednom dnevno.Zekoslawa » wrote: Pa mislim na to da sad radim nešto, pa da se štogod ne dogodi do sljedećeg sejvanja.
Ponekad kad je nešto važno onda ne čitam samo s kompa nego imam i isprintano.Da sejvavat.Jel ti fotokopiravaš isto?
![]()
A ne znam sad jel' to dobro il loše? Jadan li sam.Ali to ne mora imati veze s tobom, da se razumijemo.![]()
Muči, ja sam napisala desetak stranica završnoga jednoručno jerbo sam se opizdila vratima od auta po prstu (a završni je, bogu fala, imao puste simbole i ina sitničava sranja) i to mi se pogubilo.ex anais » wrote:Ne mučim, rekla sam da sam spalila umalo maturalni rad. Poše, kako je to davno bilo.![]()
Ne sviće više u šest. Zima stiže. Uf.
Ako tada nisam skočila kroz ponistru, ništa me više ne može iznenaditi. Đizs, maturalni se ono sejvavao na disketu.
E da, taman i ja pomislih kako je mrakulja, sudbo kleta!
Ma ne mogu ga ni udariti za ovo.ex anais wrote:
Eto, tome ti služi onaj bič što sam ti dala.![]()
Ma lako za to, imam i na mejlu štogod i isprintano i ovo i ono. Mene muči da mi se ne pogubi dok radim.Karl Jozef » wrote: Ne mislim na sejvanje klikanje ikonice, nego na spremanje na odvojeni medij, ... jednom dnevno.
Ponekad kad je nešto važno onda ne čitam samo s kompa nego imam i isprintano.
Shvati kako želiš, srce.A ne znam sad jel' to dobro il loše? Jadan li sam.![]()
E tako, tako. To sam mislio.Zekoslawa » wrote: Ma lako za to, imam i na mejlu štogod i isprintano i ovo i ono. Mene muči da mi se ne pogubi dok radim.
Shvatit ću.Shvati kako želiš, srce.
6 je sati a ja sam se namjeravao dignuti u 8. A niš što ću sad.
Uuuu. To je gadno.Zekoslawa » wrote: Muči, ja sam napisala desetak stranica završnoga jednoručno jerbo sam se opizdila vratima od auta po prstu (a završni je, bogu fala, imao puste simbole i ina sitničava sranja) i to mi se pogubilo.![]()
Bilo je.Ili ček, toga u tvoje vrijeme nije ni bilo.![]()
Grakću, da. Ali barem više nema onih sumanutih što se zalijeću na krovove i u kuće i urlaju. Cijelo ljeto, svako, ordiniraju. : smak svijeta:E da, taman i ja pomislih kako je mrakulja, sudbo kleta!Ali isto se čuju ptičice.
Ma ne mogu ga ni udariti za ovo.
Hvala vam što vodite računa, tajniče.Karl Jozef » wrote: E tako, tako. To sam mislio.
Samo nemoj sejvavat i bit će sve dobro.Shvatit ću.![]()
Dođi do mene na kavu, šta'š drugo.6 je sati a ja sam se namjeravao dignuti u 8. A niš što ću sad.
Bogme moje pjevuše, ne grakću.ex anais wrote: Grakću, da. Ali barem više nema onih sumanutih što se zalijeću na krovove i u kuće i urlaju. Cijelo ljeto, svako, ordiniraju. : smak svijeta:
Mene pak cijelu noć maltretira leptirica. Neka pozamašna, ima je bokun. Ali ne leti oko svjetla, nego se sumanuto zabija gdje stigne, pa mi se uvuče među papire... Ubila bih je, majke mi, da se usudim.
To me opominješ da se već neko vrijeme nisam bavio dostavom suvremenog splitskog pjesništva. Da, da, mislim da mi je vrijeme.Zekoslawa » wrote: Hvala vam što vodite računa, tajniče.
A ti kuvaš, ne samo instant nešto.Dođi do mene na kavu, šta'š drugo.
Evo već krećem.
Ne zajebavaj pošteni svijet ujutro ranije.Karl Jozef » wrote: To me opominješ da se već neko vrijeme nisam bavio dostavom suvremenog splitskog pjesništva. Da, da, mislim da mi je vrijeme.
Ako se kava računa u kuvanje, kuvam i dva-tri puta dnevno.A ti kuvaš, ne samo instant nešto.
Evo već krećem.
Pomaže - zatvori prozor i ugasi svjetlo. Ja to obično zaboravim.ex anais wrote:Mene leptirice muče od proljeća. Grozne životinje. I ništa ne pomaže. Kad lete one po sobi, letim i ja.![]()
Nije valjda da nemaš zube.ex anais » wrote: Jedem Bronhi, mislim da to nije pametna odluka s obzirom na zube, ali nemam ništa drugo.
Al' ja to baš volim izabirati. Mislim da još trebaš čut sva čuda od 2000te na ovamo. Takozvano post Tuđamanovsko pred Kerumovsko razdoblje splitskog pjesništva.Zekoslawa » wrote: Ne zajebavaj pošteni svijet ujutro ranije.
Tako, tako. Znači znaš procjenit kad je nešto kuhano.Ako se kava računa u kuvanje, kuvam i dva-tri puta dnevno.
-
- Information
-