volim snijeg, ali ne bas toliko koliko bih htio da.. napadne dva metra snijega i da nas sve zamnete do proljeca da niko ne moze ni makac..Kar Jozef » wrote: Mislim na ovu vitku, krasnu... to.![]()
Za tebe pretpostavljam da voliš, jer tko jednom mašta o dva metra snijega, 20cm mu nikad ne smeta.
Ovdje ja kukam o vremenu
dovde se cuje..vidi..da ti ovo uopce nije bilo smijesno i da se smijes na silu.Zekoslawa » wrote: Odi u kruckac.
..jesi to u zagrebu naucila?
A valjda su ove godine nabavili kakve ralice dolje...a unda » wrote: volim snijeg, ali ne bas toliko koliko bih htio da.. napadne dva metra snijega i da nas sve zamnete do proljeca da niko ne moze ni makac..
..nadam se da nisu i da ce.. napastdvametrasnijegaisvenaszamestdoproljeca..Kar Jozef » wrote: A valjda su ove godine nabavili kakve ralice dolje.
ne bi. i on bi bio zatrpan.Kar Jozef » wrote:Samo bi se križ na Marijanu vidio.
ustvari, ja jos nisam vidio taj kriz. valjda se dobro uklopio, sakrio. ko zna jel jos uvijek gore.
Odi vidi. Slikaj.....a unda » wrote: ustvari, ja jos nisam vidio taj kriz. valjda se dobro uklopio, sakrio. ko zna jel jos uvijek gore.
Undomile, pokati, pa ako se tebi ne mice nigdi pola godine, lakse ti je ucinit kakvu pizdariju pa da te lipo zatvore u kakvu ustanovu i jos te hrane...a unda wrote: volim snijeg, ali ne bas toliko koliko bih htio da.. napadne dva metra snijega i da nas sve zamnete do proljeca da niko ne moze ni makac..
Ali ne - cijeli svijet ima bit ni makac dok se tebi ne vrati zelja za mrdanjem iz kuce
Do dm-a
spremam krizanteme za groblja, a u vrtu mi jagode rađaju 
osim toga, komarci su mi u stanu
iskri mi pred očima jer tlak ima party.
da je samo malo jesenskije
osim toga, komarci su mi u stanu
iskri mi pred očima jer tlak ima party.
da je samo malo jesenskije
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
on je za.. za koje? za je. mislim, ne, ono njih, nego je. i lito, šta sad., ka da ce od tog protiv proc ne. ko ni zima., i sta sad.Tea Tree » wrote:5:4 za ljeto.
Nisam baš ziher što bi unda. Nešto je neodređen. Možda je on ipak za ljeto?
Otrov za udavače
Otrov za udavače
-
- Information
-