Projekt s biroa na kavu (jednu, drugu, treću...)
Zekoslawa » wrote:Gle, ovom forumu ne treba ni dnevni, a kamoli noćni čuvar. Jedini znak da je živ jesmo ti, eksača i ja. Ne zna o kome to govori više - forumu ili nama.
A i eksača neće dugo. :sinusi: :zub: ...Zekoslawa » wrote:Gle, ovom forumu ne treba ni dnevni, a kamoli noćni čuvar. Jedini znak da je živ jesmo ti, eksača i ja. Ne zna o kome to govori više - forumu ili nama.
Zekoslawa » wrote:Rastužili smo je sada. Ovčurino glupa, sve si ti kriv. :noga u gus'cu:
U isti tren dvije.
Treba se radovati danom vremenu.Zekoslawa » wrote:Rastužili smo je sada. Ovčurino glupa, sve si ti kriv. :noga u gus'cu:
Ovakvim nečim mi Zec prijeti mjesecima al' niš od toga a ti od prve. Pazi samo da ne pogodiš štogod krivo ili kako bi rekao stari mudrac. Gađaj žemljicu ne tićicu.ex anais wrote: Marš!![]()
Karl Jozef » wrote: Ovakvim nečim mi Zec prijeti mjesecima al' niš od toga a ti od prve. Pazi samo da ne pogodiš štogod krivo ili kako bi rekao stari mudrac. Gađaj žemljicu ne tićicu.
Mislim da sam ovu sliku već koristila.
I onu di ovca leti isto.
:razbijač:
A opet, nekako mi dođe žao.Zekoslawa » wrote:Naravno da si koristila, nije mu ovo prvi nogoguz od nas dvije. Ni zadnji, dabome.

Dobiš ti rukom po guzici.Zekoslawa » wrote:Naravno da si koristila, nije mu ovo prvi nogoguz od nas dvije. Ni zadnji, dabome.
A eto, hvala.ex anais wrote: A opet, nekako mi dođe žao.
[spoiler][/spoiler]
Ajmo.Zekoslawa » wrote: Oćemo ga malo ignorirati?
[/spoiler]
Kako, di mu je hićo-brk?
Meni se učinilo da čujem smrad brabonjaka i tićice, ali ništa važno.
Ne znam, podsjetio me na kitlere.Zekoslawa » wrote:[/spoiler]
Kako, di mu je hićo-brk?
Meni se učinilo da čujem smrad brabonjaka i tićice, ali ništa važno.
To s drugog foruma biće dopire nešto.

-
- Information
-