Projekt s biroa na kavu (jednu, drugu, treću...)
Pa ne znam, možda da ispletu džemper.Zekoslawa » wrote:Jebote, da ga nisu otele kakve azijatske hodočasnice?![]()
Ujme meni, jesi ti gledala di je sletio kad si mu dala nogoguz?
Nah, tko će se tim zamarati, šutnula i gotovo.
Misliš da je tićica poletjela?Zekoslawa » wrote:Ex, ja mislim da se on negdje prokurvao. Što nije toliko ni loše, zapravo. Zašto nas dvije to ne činimo?
nikad to neću zaboravit.
A dobro, razumijem te, ali eto, isto bih voljela da sleti na neko lijepo mjesto. Među ljevičare, hipstere i nevjernike. Recimo, na FF, tamo bi mu bilo dobro.ex anais » wrote:
Pa ne znam, možda da ispletu džemper.
Nah, tko će se tim zamarati, šutnula i gotovo.
A ne znam kamo li se djenuo naš kondor. Nadam se da leti.
Jao.Zekoslawa » wrote: A dobro, razumijem te, ali eto, isto bih voljela da sleti na neko lijepo mjesto. Među ljevičare, hipstere i nevjernike. Recimo, na FF, tamo bi mu bilo dobro.
A ne znam, meni je to pomalo turobno mjesto, posebno za vječnog studenta.
Ja mu želim da sleti među dugine boje.... na paradu.
Jezik pregrizla silo nečista.Zekoslawa » wrote: A dobro, razumijem te, ali eto, isto bih voljela da sleti na neko lijepo mjesto. Među ljevičare, hipstere i nevjernike. Recimo, na FF, tamo bi mu bilo dobro.
Jao, ispitni rokovi ti se skratili, ...
Zle ste, zle.
Jao, bože, gdje je ljepše nego na FF? :nostalgična:ex anais » wrote:
Jao.![]()
A ne znam, meni je to pomalo turobno mjesto, posebno za vječnog studenta.
Ja mu želim da sleti među dugine boje.... na paradu.![]()
Oćemo ga gađat kamenjem?
Prerano si ti izašla s fakulteta.
Gađat će se sam.
Nisam ja ništa izašla, vratit ću se jača nego ikad.
Ae, šta mu preostaje nego tresnuti se pepeljarom po glavi kad vidi di je upao. Neka malo vidi kako je nama ostalima među njegovima.
Doktorat?Zekoslawa » wrote: Nisam ja ništa izašla, vratit ću se jača nego ikad.Čim skupim 20 tisuća kuna.
![]()
Ae, šta mu preostaje nego tresnuti se pepeljarom po glavi kad vidi di je upao. Neka malo vidi kako je nama ostalima među njegovima.
Što ako snimka izađe u javnost?
Isuse...
Neće, čuvat ćemo tajnu. :ključ u bunar:
Jašta, doktorat. Nije meni još dosta studiranja. Nikad mi neće ni biti, čini mi se.
That awkward moment kad se osjećaš ko svemirac i dođe ti da se tresneš pepeljarom po glavi. Spopada me često među Hrvatima.Karl Jozef » wrote: Explanation please.
Sram vas i stid bilo ...
A ni meni.Zekoslawa wrote: Jašta, doktorat. Nije meni još dosta studiranja. Nikad mi neće ni biti, čini mi se.
Mislim ni ex.
Treba to liječit nije ti to zdravo. Liječi se tvz. čoporativnom terapijom.Zekoslawa wrote: That awkward moment kad se osjećaš ko svemirac i dođe ti da se tresneš pepeljarom po glavi. Spopada me često među Hrvatima.![]()
-
- Information
-