..aaa tooo..
ja mislio da me pitas jel imam zelje kao.. ono..neke zelje za ispunit.
..aaa tooo..
Jebale te kvačice...a unda » wrote: ..aaa tooo..
ja mislio da me pitas jel imam zelje kao.. ono..neke zelje za ispunit.
Aj u kurac, pokidal asam se...a unda » wrote:..sta cu sad..ic kopat u vrtal? da se obucem u mokri lancun i da idem kopat po noci i na kisi..jel to ?
ma ovo mi je od kletve i doslo..visekratni klon » wrote:Evo Euklida, Euklide aj mu skini temp kletvom, popizdio je.
O jebemti. Popij to, jes čuo? Popij to, ne igraj se, ako te ja nalupam..a unda » wrote:..a masiram se, sta cu kad niko nece. a steta..bas steta.. necujos pit aspirin, pokusavam odgodit.. ako vidim da se pogorsava, valjda cu imat toliko jos snage popit aspirin..
Šta si mu uradio?..a unda » wrote: ma ovo mi je od kletve i doslo..
Upravo to. Zato i kažem da popiješ to na vrime. Meni je ljekarnik rekao da se sve više od 37 spušta, hitno spušta! A pametan je čovjek. Znam ja da ti ne vjeruješ tima u bijelom, ali brate mili, ako ja hipohondar ti kažem, vjeruj bar meni...a unda » wrote:..ma koja hitna, ne mogu oni mene nac..izgubice se..
..ne znam kolko imam. mozda imam i..sto.visekratni klon » wrote:
Upravo to. Zato i kažem da popiješ to na vrime. Meni je ljekarnik rekao da se sve više od 37 spušta, hitno spušta! A pametan je čovjek. Znam ja da ti ne vjeruješ tima u bijelom, ali brate mili, ako ja hipohondar ti kažem, vjeruj bar meni.
Mojoj babi to oće prodat svaki put, ali se ne da pa dođu oni sami...a unda » wrote:..uostalom, nece me bit prvi put da sam sebe vozim na hitnu. najvolim kad me pitaju.. a kako ste dosli?
helikopterom, jebate..
ma sta uostalom? kad si star i nemocan, tek onda ne dolaze..visekratni klon » wrote:
Mojoj babi to oće prodat svaki put, ali se ne da pa dođu oni sami.Viči da si star i nemoćan. Uostalom... jel.
Ispod 37 nemaš, dakle pij to i muči više. PIJ...a unda » wrote: ..ne znam kolko imam. mozda imam i..sto.

A i to što kažeš. Baba pospremi sobu prije nego dođu...a unda » wrote: ma sta uostalom? kad si star i nemocan, tek onda ne dolaze..
Aj ti lipo u kurac, znaš...a unda » wrote:..cek jos malo. jos nije frka.
ne, nije jaka..visekratni klon » wrote:
Aj ti lipo u kurac, znaš.![]()
Samo zajebavaš. Nije frka, jel. Dobro. Aspirin ce ti ionako nije neka jaka tableta i nije sigurno da će ti pomoć kad bude frka pa ti zajebaji.
Pa nije. Za teže temperature, ko što je očito tvoja, se preporuča ibuprofen...a unda » wrote: ne, nije jaka..
..je, atomska bomba se preporuca..visekratni klon » wrote:
Pa nije. Za teže temperature, ko što je očito tvoja, se preporuča ibuprofen.
Ajde ne kmeči zbog jedne tablete, neće ti ništa biti. Nitko nije umro od aspirina...a unda » wrote: ..je, atomska bomba se preporuca..

Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests