judolino » wrote:Ja ću popravljat tuš kabinu i brusit drva sve dok se ne napijem toliko da ne budem više sposoban za rad.
E, kurac, u 10 do 12 su Pajtonovci, to moram gledat.
Onda ću otić spavat tak da se mogu rano dignut, a onda idem pilit motorkom glede čestitanja dragim susjedima...
Želje i/ili planovi za iduću godinu
Evo, tebi zavidim na doceku. Bez zajebancije.judolino wrote:Ja ću popravljat tuš kabinu i brusit drva sve dok se ne napijem toliko da ne budem više sposoban za rad.
.. a onda idem pilit motorkom glede čestitanja dragim susjedima...
Evo, baš dovršavam kopče za zavjesu, je žica tvrda, mamu joj jebem.Beau » wrote: Evo, tebi zavidim na doceku. Bez zajebancije.
Ma polupo sam šajbu na tuš kabine, a ne kupije mi se druga, štaš...
A i svijanje žice je dobro za tricepse, ne...
A i manje mislim na crvene gaće, jebiga...
-
visekratni klon
Ovo sam ja prošle godine.
-
visekratni klon
Bit ću sama sa sobom, ove godine. Sobom, irvasom. 
Možda odem na čet s frendom, ne znam. Idem se otuširati pa vidjeti što ću raditi. Meni je Stara godina uvijek nekako otužna, kao svi se planiraju ubit alkoholom, voc d point, ne znam.
Ima neke tuge u tome. Ako nisi čovjek od krda.
Možda odem na čet s frendom, ne znam. Idem se otuširati pa vidjeti što ću raditi. Meni je Stara godina uvijek nekako otužna, kao svi se planiraju ubit alkoholom, voc d point, ne znam.
Meni to bude zabavno. Ono, frendica i ja pijuckamo martini, sjedimo na kaucu i pricamo. Ne planiramo se bas jako napiti.
Ja sam hodajuci vrhunac neukusa
Zadnji put sam imala ovakav stajling kad sam isla na Denis&Denis
Ja sam hodajuci vrhunac neukusa
Desire makes slaves out of kings.
-
visekratni klon
Pics or it didn't happen.Éowyn » wrote:Meni to bude zabavno. Ono, frendica i ja pijuckamo martini, sjedimo na kaucu i pricamo. Ne planiramo se bas jako napiti.
Ja sam hodajuci vrhunac neukusaZadnji put sam imala ovakav stajling kad sam isla na Denis&Denis
Ne mislim na frendovsko opijanje i kauč, to čak dobro zvuči nego nafuravanje na dočeke negdje vani, u hotelu, bilo gdje gdje je hrpa ljudi i moraš se ubiti i provesti inače nisi nešto, ne znam.
Mislim da sam bolje izgledala kad sam glumila droljastu lutku 
Dakle, zlatne sljokicaste strample, roze stikle i crna kosulja koja glumi da je haljina, ali i ona i ja znamo da je kosulja.
Kasnije sam se sjetila da imam crne kratke hlacice pa sam i to navukla
Dakle, zlatne sljokicaste strample, roze stikle i crna kosulja koja glumi da je haljina, ali i ona i ja znamo da je kosulja.
Desire makes slaves out of kings.
-
visekratni klon
Éowyn » wrote:Mislim da sam bolje izgledala kad sam glumila droljastu lutku
Dobro, ne zvuči taako strašno. :žica slike: Moš stavit ovdje na Modu.
A pazi ovo:visekratni klon » wrote:Bit ću sama sa sobom, ove godine. Sobom, irvasom.
Možda odem na čet s frendom, ne znam. Idem se otuširati pa vidjeti što ću raditi. Meni je Stara godina uvijek nekako otužna, kao svi se planiraju ubit alkoholom, voc d point, ne znam.Ima neke tuge u tome. Ako nisi čovjek od krda.
Šta vrijedi kaj su Žužića lapili kad je sob i dalje na slobodi?Željka Žužića, velikogoričkog tajkuna i vlasnika Soliduma, priveli su danas policajci po nalogu zagrebačkog Županijskog državnog odvjetništva zbog sumnji u zloporabe teške nevjerojatnih 373 milijuna kuna, doznaje Jutarnji list.
Prema neslužbenim informacijama, Žužiću se na teret stavlja da je iz svoje osnovne tvrtke Solidum na spojene tvrtke koje su također u njegovu stopostotnom vlasništvu prebacio nekretnine vrijedne oko 50 milijuna eura.
Žužić koji je do sada često bio spominjan u kontekstu raznih finacijskih malverzacija, no zbog njih nikada nije bio procesuiran, priveden je prema neslužbenim podacima danas u jutarnjim satima, a tijekom dana policija je krenula u pretrage niza njegovih stambenih i poslovnih prostora.
O samome uhićenju danas se ništa službeno ništa nije moglo doznati, no kako smo neslužbeno doznali, riječ je o planiranoj akciji policije i tužiteljstva nakon višemjesečne istrage Žužićevoga poslovanja. Žužićevi odvjetnici Davorin Budin i Tomislav Penić danas nisu bili raspoloženi za izjave.
- Rano je išta reći u ovoj fazi, kratko je telefonski poručio Budin.
Prema neslužbenim podacima, policijski izvidi utvrdili su kako postoji sumnja da je Žužić sa svoje tvrtke Solidum od 2007. do 2011. prebacivao sredstva na druge tvrtke Solidum-Žužić, Velkom i druge, znajući da će likvidacijom Soliduma sebi posušiti dugove koje je ta tvrtka imala prema raznim vjerovnicima.
Riječ je, kako doznajemo, najviše o bankama, ali i državnom proračunu kojemu je Solidum ostao dužan oko 40 milijuna kuna.
Na koji je način to Žužić uspio napraviti?
Prema sumnjama istražitelja navodno je na osnovi dugovanja koje je njegova tvrtka Solidum imala prema njemu osobno, a riječ je o oko 25 milijuna kuna, Žužić uspio naplatiti 373 milijuna kuna.
Naime, povrat navedenoga duga Solidum je Žužiću garantirao enormnim nekretninama od kojih su neke kupljene kreditom banaka, a Žužić je umjesto da te nekretinine proda, prema sumnjama policije, iste prisvojio oštetivši ostale vjerovnike.
Dakle ispada da je Žužić zapravo djelovao u dva svojstva: kao odgovorna osoba svoje tvrtke sam je sa sobom u ime tvrtke sklapao štetne ugovore kojima bi sam sebi garantirao povrat dugova nekretninama puno veće vrijednosti od samih dugova.
Nije ti pametno s takvima slavit...
ovo sam ja svake godine.visekratni klon » wrote:
Ovo sam ja prošle godine.
ove mi je jebeno. upravo sam pogledala mamma mia, idem sad žderat nekaj, zalit s red bullom, treba ostat budan i pogledati sve filmove.
bit ćeš sama. sa sobom.visekratni klon » wrote:Bit ću sama sa sobom, ove godine. Sobom, irvasom.
Možda odem na čet s frendom, ne znam. Idem se otuširati pa vidjeti što ću raditi. Meni je Stara godina uvijek nekako otužna, kao svi se planiraju ubit alkoholom, voc d point, ne znam.Ima neke tuge u tome. Ako nisi čovjek od krda.

ko maloljetna ukrajinska prostitutka.Éowyn » wrote:Mislim da sam bolje izgledala kad sam glumila droljastu lutku
-
visekratni klon
Jebate, stavim čepiće u uši i zuje mi prokleti zvučnici u ušima od trga, pa jebo im mater i njima i Bepu. Gamad. Svake godine, svake. Gamad glupa.
Toliko o mirnom dočeku. Mislila sam da će čepići odraditi svoje, ali ne moš stoku nadglasat.
Toliko o mirnom dočeku. Mislila sam da će čepići odraditi svoje, ali ne moš stoku nadglasat.
-
visekratni klon
Stavila sam jedan zeleni sad, možda uspije, ili je ova pjesma tiša. 
Jebo te on.Splenda » wrote:blagoslovio vas sve blaženi franjo velikotrgovišćanski!
Ipak, fala na podsjetniku, idem okačit vijenac češnjaka na prozor...
Pazi da se jednom ne bi probudila s akutnom anemijom... : Wurdalak:Éowyn » wrote:To su i moji susjedi napravili. Nemam pojma zasto
-
jednokratni klon
Ova mi se ispunila.visekratni klon » wrote:E, dobro si me sjetio- ostati vako nezaljubita, što dulje.Konačno mir, blaženi mir.
Najbolji događaj za moj duševni mir je bio odlazak susjeda u ludnicu. Ako mu u ičemu skidam kapu onda je to što je prepoznao trenutak da će nešto nekome uraditi i otišao svojevoljno. Većina to ne bi uradila.
Drugi najbolji za duševni mir je bila nezaljubitost.
Za dvije i petnaestu imam megalomanske planove, dosta je bilo truljenja protekle dvije godine i vrludanja u krizi identiteta i nalaženja novih ciljeva otkako su stari propali.
A i moram krenuti tim putem prije tridesete, to je okrugla brojka i ne želim se razočarati.
Za iducu godinu bi zelio:
-da sincic postane predsjednik
-da moji problemi sa zubima pozitivno zavrse
-da se revolucijom promjeni drzava iz propale u prosperitetnu
-da zbog toga ne propadne turisticka sezona
-da povalim Lucy
-da upoznam Ex
-da....nemam pojma...
-da sincic postane predsjednik
-da moji problemi sa zubima pozitivno zavrse
-da se revolucijom promjeni drzava iz propale u prosperitetnu
-da zbog toga ne propadne turisticka sezona