eto. sta sam rekao. s kim si, takav si.judolino » wrote: Znam šupka, osobno...
Kaj da velim?
Šupak nedojebani, da je više fukal, ne bi sad ovako sral.
Kuracpičkasisadinamo!!!
91. sam gino, pička ti materina! A kad sam poslje dobio poso ko konobar u Konkordiji kod stadiona Zagreba, tamo su puštali jebeni tehno, tak da sam se morao urokat alkoholom ko stoka sam da mogu delat...Tea Tree » wrote:A đe ste svi bili 1991., bog vas jebo, a?
Jeste li u Jabuci darkerisali i krvarili?!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gumeni zid!
-
Whereabout
Šta vi to govorite o onome s fLižidera odnosno toploteke? Bože.Tea Tree » wrote: Onda su bile, sad više ništa ne valjaju, jebem im sve krvave isuse posred pičke da im jebem!!!![]()
![]()
![]()
Em su ih počeli raditi s miješanim mljevenim, a kuhana svinja u punjenim paprikama je![]()
![]()
I još su poskupile, a kvaliteta otišla u čmar.![]()
![]()
.
Jebem ti boga, stalno sam visila u Konkordiji devedesetih! I kad je bio tehno i poslije kad više nije. Bila sam i tehničarka tada. : podvojena ličnost:judolino » wrote: 91. sam gino, pička ti materina! A kad sam poslje dobio poso ko konobar u Konkordiji kod stadiona Zagreba, tamo su puštali jebeni tehno, tak da sam se morao urokat alkoholom ko stoka sam da mogu delat...
Gumeni zid!
Košulja koja se veže na leđima!
Jebo me pas ak to nije retardirana kćer od tebe i one iz Finska kaj kriči ko da je kolju...a unda » wrote:..fali vam jos samo splenda da vas najebe sve po spisku..
I ja bi na tom mjestu skupljo mačke, kaj drugo...
Da!Whereabout » wrote:
Šta vi to govorite o onome s fLižidera odnosno toploteke? Bože.
Davno prije su bile super! Sad više ne valjaju, jebo im Hitler i oca i majku i sve do 4. koljena i njihove bračne drugove. Mrš! Stoka!
Sarma im nije loša. : nekikvazinježnismajlić:
..o, pa vi se znate. jos od devestprve.Tea Tree » wrote: Jebem ti boga, stalno sam visila u Konkordiji devedesetih! I kad je bio tehno i poslije kad više nije. Bila sam i tehničarka tada. : podvojena ličnost:
Košulja koja se veže na leđima!
nemoj da ti ostane i da im ujutro na poslu kazes za pozdrav.. ma ajte u picku matrinu..Zekoslawa » wrote:Do pičkaranja, drugovi!
Ajme, kuži Miočićku...Tea Tree » wrote: :jebene kokice:![]()
![]()
![]()
Zalijevam lavorom. Kupila sam ga u Billi 2006. za 8 kuna. 2 ista imam.
Taj dan sam bila kupila i jedno osam komada punjenih paprika i nisam znala kako ću ih donijeti, jer je svaka paprika bila u posebnoj čaši s poklopcem. I ugledam kurčeve smrdljive Hitlerove lavore na rasprodaji.![]()
Ona pamti lavore koje je kupila prije pet let! I jošim i cijenu pamti!
Jebo je lavor Hitlerov da je jebo...
To je pička iz devedesprve, pizda li vam materina!Tea Tree » wrote:Moram i ja ić leć, u sto kuraca krvavih mrtvih i zasranih!!!![]()
![]()
![]()
Ako ostajete, dabogda sanjali da vas guzi Tuđman.![]()
![]()
Čajna, smatraj se izjebanom!
U Siriusu br. 100 su neke moje priče odbili, a neke primili...a unda » wrote:..ne idem lec. idem pokusat ic lec. nikako zaspat do tri, cetri..sest cak. sve sam skoro stare siriuse procitao..
Eto, tek da znaš.
Jok, to kod mene ide: s kim si, nataknut si.....a unda » wrote: eto. sta sam rekao. s kim si, takav si.
-
- Information
-