topik za ljude lose volje - ostali nek produze dalje..

Razgovor ugodni, divan natenane
Nenia Salonitana

Post 14 May 2015, 00:59

miky0 » wrote:
A ti ugasi svitlo :ne zna: :misli:
jesi gledao die another day?
onaj satelit je bio mrak. :ckzubo:

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 15 May 2015, 19:48

..jos samo trispet dana i dani ce postajat sve kraci. nije da tek onda ne pocinju sranja, ali nekako se tjesim tim sve kracim danima.
treba ove kalendare nekako reformirat..
Nenia Salonitana

Post 17 May 2015, 13:44

slažem se. :tuzni:
Bara huda

Post 18 May 2015, 21:50

Nenia Salonitana wrote:slažem se. :tuzni:
..a unda » wrote:..jos samo trispet dana i dani ce postajat sve kraci. nije da tek onda ne pocinju sranja, ali nekako se tjesim tim sve kracim danima.
treba ove kalendare nekako reformirat..
O Golumi dragi! :grli:

Ja volim svjetlo i sunce i toplinu i sve ono sto vi ne volite a opet volim i vas koji ste ne-slicni meni i slicnom voljenju ili nevoljenju onog sto ja volim. :zubo:

No da, izvan toga....osim sto mi je drago da su dani dulje svijetli, osobno se osjecam kao pis of sit.
Zato ovaj upis tu.

Bar sto se tice ...lose volje.

Pa eto...ja je imam. Losu volju.
Iliti ne-volju, kako vec.
A kad bih trebala rec zasto....ne bih znala. :misli:

Onda dodjem do zakljucka da je cijeli problem hormonalnog porijekla.
Klimaktericno-hormonalnog porijekla.

I kako da ja to rijesim??? :misli:
Da cekam da prodje?? :confused:

Da, to mi se cini razumnim rjesenjem.
Osim sto me ne zadovoljava kad bi trebalo! :gaah:

Kazu mi frendice da traje godinama.
Pa koji penis??? :ne zna:
Nenia Salonitana

Post 19 May 2015, 11:58

baro, jel uzimaš nešto? :D
makar i neki homeopatski pripravak. :D
Eks

Post 19 May 2015, 12:32

Mene jos vrucina ne smeta jer je ovaj dio grada krasan i ima vjetra, al bude za vrijeme rokova.

Baro, suosjecam. Hormoni su zlo, jedva cekam terapiju za stitnjacu, daleko je mirnije kazu kad hormone sredis. Nesto mora postojat da ti pomogne.
Nenia Salonitana

Post 19 May 2015, 22:38

krenula sam poskidati govnoskriptuse, ali ono govno od platforme za učenje gdje su materijali (ništa neviđeno) šteka. jebo te onaj tko te održava.
Nenia Salonitana

Post 25 May 2015, 00:47

iscrpljena sam. :visi:
Nenia Salonitana

Post 06 Jun 2015, 23:30

uspjela sam se prisiliti čitati skriptu ovog jednog predmeta.
smeće pokušavaju uobličiti da zvuči "pametno". sinulo mi da bi mogla koristiti istoznačnice i semantički se nadjebavati s njima, pa otići na uvid i gledati kako mi je skrižano jer to nije točan odgovor. i onda skresat konjolikoj što je ide. em drka pičku i sjebe po studomatu da moraš zbog toga dolaziti na faks em glupačetina, nije stavila do pred zadnje dane evidenciju dolazaka, nije da se kučim ali imala sam prečih stvari u životu od toga da si stavljam plusiće u tekicu i brojim kurčev dolazak na tu uzaludologiju. :kava: nisam bila ziher koliko imam, a bez dovoljnog broja pljuni 500 eura i slušaj sve ispočetka. pa kad sam ju lijepo upitala koliko imam, i ako nemam dovoljno mogu li odslušati u drugoj grupi rekla je u stilu nećete vi ništa, budemo vidjeli koliko imate.

svaka čast dekanu kakvu je gamad uspio okupiti na jednom mjestu. :S
takvih na okupu nema niti u onoj zgradi na trgu žrtava fažizma. :S :ckzubo:
Nenia Salonitana

Post 06 Jun 2015, 23:52

i još dok je pamet rasipala na predavanju kako ima ljudi koji stalno nešto kukaju, njima nigdje nije dobro (toliko o anonimnosti anketa o zadovoljstvu studiranjem :kava:) pogledala je u mom smjeru.
srči pijesak krmačo. :puke:
Nenia Salonitana

Post 12 Jun 2015, 22:44

koliko još ljetnih mjesečnica? 3? :cerek:
ili samo 2, ako opet budem te sreće da mi kasni od živciranja. stvarno ne znam što je bolje od te dvije varijante, ljetna menga ili ljetni produženi pms koji traje 3 tjedna u komadu. :cerek:

cijeli dan sam ulupala u prazno. ništa mi se ne da. puna sam uboda komaraca, to na moju svijetlu put prekrasno izgleda. crvene fleke veličine kovanice. kao da stvarno imam neku šugu, skoro da je dobro rekla. :kava:

počelo se smračivati tek oko 21.30h. :mama:
ne mogu ja to. :mama:
Nenia Salonitana

Post 15 Jun 2015, 20:43

na kraju se sve svede na taj ples. i na sviranje. kurcu. :kava:

https://www.youtube.com/watch?v=FG1NrQYXjLU

:trio:
Nenia Salonitana

Post 19 Jun 2015, 21:29

meni plikovi od komaraca traju tjednima. :mad:
elma

Post 26 Jun 2015, 16:25

i meni. bila je neka najezda prije tjedan-dva. u bipi i dm-u svi aparatići i tablete rasprodani

loše sam volje, koža mi puca po rukama, naježim se kad primim papir u ruke, koliko su mi suhe .jel može to od sapuna?
Eks

Post 26 Jun 2015, 16:29

Može. Meni je koža na licu sjebana skroz, ko šmirgl je suha kad je operem jer sam budala kupila neki bijedni gel za mitesere i to mi je sjebalo kožu, da nisam ni primijetila. :facepalm: Mjesecima ga koristim i tek sad je suha skroz. Još namažem masnom niveom i badava. Meni je jedino za lice fercerao Normaderm, ali stari, novi su pokvarili. No to je skupo, dovoljno što puder masno platim (bez njega odem samo do dućana, tako da, to ne ukidam nauštrb kreme ma kako nepametno bilo, izgledala bih užasno sa svim tim nepravilnostima).
elma

Post 26 Jun 2015, 17:08

ja sam jednom kupila neki sapun za mitesere i dobila od njega one suhe lišajeve :horor:
nivea ni meni ne pomaže. nikad mi neće biti jasna opsesija onom plavom običnom. sad je prodaju i u tubi kao kremu za ruke i nerazmaziva je.

mažem ruke nekom rosalovom, valjda će pomoć
Eks

Post 26 Jun 2015, 20:13

elma » wrote:ja sam jednom kupila neki sapun za mitesere i dobila od njega one suhe lišajeve :horor:
nivea ni meni ne pomaže. nikad mi neće biti jasna opsesija onom plavom običnom. sad je prodaju i u tubi kao kremu za ruke i nerazmaziva je.

mažem ruke nekom rosalovom, valjda će pomoć
Jebate, mislim da se meni to stvorilo oko usta, peruta mi se koža stalno oko usta. To je valjda za one baš masne ala pečenjarnica style pa taman fino pospuga sve.

Tu plavu i stavljam, imala sam i soft, al je isto smeće, sad imam takvu baleinu, bezveze skroz. Nema od tih jeftinih krema ništa. Jeftinu moš jedino maskaru kupit i lak za nokte (ne baš od 10 kn, minimalno 35- sad bi se masu njih zgražalo, al šta ću kad je tako, nema koji essence se nije polomio i bio smećast ili s lošom četkicom).
elma

Post 26 Jun 2015, 21:17

pečenjarnica :rofl:
al da, to je za masne skroz. s tim da ni za njih to baš nije dobro jer je preagresivno, bez obzira što je koža masna. s jedne strane privremeno bolje izgleda, s druge dugoročno šteti :mudri:

nema, zbilja nema. ja nema šta nisam probala od jeftinih. najbolja mi je bila neka laaaagana avene od 100 i nešto kn. to dok sam još bila bogata...
Nenia Salonitana

Post 26 Jun 2015, 22:27

Eks » wrote:
Jebate, mislim da se meni to stvorilo oko usta, peruta mi se koža stalno oko usta. To je valjda za one baš masne ala pečenjarnica style pa taman fino pospuga sve.

Tu plavu i stavljam, imala sam i soft, al je isto smeće, sad imam takvu baleinu, bezveze skroz. Nema od tih jeftinih krema ništa. Jeftinu moš jedino maskaru kupit i lak za nokte (ne baš od 10 kn, minimalno 35- sad bi se masu njih zgražalo, al šta ću kad je tako, nema koji essence se nije polomio i bio smećast ili s lošom četkicom).
ako ti koža puca i peruta se u kutevima usana...pravac u ljekarnu po b kompleks.

s kožom nemam problema. sad ćete se zgražati, kad sam doma i na lice stavljam jedino kremu za njegu, umivam se samo vodom. :D

kremu za sunčanje i šminku naravno skidam gelom ili micelarnom...
Nenia Salonitana

Post 26 Jun 2015, 22:44

da se vratim na temu...

danas sam žderala kao da sutra ne postoji. u meni bukti bijes a hrana me smiruje. : buduća stokilašica:
kad će više oni ljetni sendviči doći u mek, već par godina nikako da ih ulovim jer ili prekasno odem ili su rasprodani bili kad sam došla. :gaah:
BestOne

Post 27 Jun 2015, 16:04

Nenia Salonitana » wrote:kad će više oni ljetni sendviči doći u mek, već par godina nikako da ih ulovim jer ili prekasno odem ili su rasprodani bili kad sam došla. :gaah:
Zar stvarno misliš da su ta bljutava sranja bolja od gospodara sendviča - jednog jedinog McCountryja. :zubo:
U čast prerano preminulom profesoru Milanu Poliću - njegov Moj ireligiozni rječnik.
Bez boga, bez vjeronauka - informativni priručnik Centra za građansku hrabrost
RTL Car
Nenia Salonitana

Post 28 Jun 2015, 17:57

BestOne » wrote: Zar stvarno misliš da su ta bljutava sranja bolja od gospodara sendviča - jednog jedinog McCountryja. :zubo:
big mac je kralj. :o
on bi mi definitivno bio na popisu 10 jela posljednje večere. :durica:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 28 Jun 2015, 21:36

Meni je isto na popisu deset splačina koje bih posljednje jeo (ako bi mi baš netko prislonio tetejac u čelo ili mi gurnuo Neniju pod nos)... :kava:
Nenia Salonitana

Post 28 Jun 2015, 23:32

bigmekić ima sentimentalnu vrijednost u mom životu. izgleda da su neke stvari neprocjenjive iako ih možeš kupiti mastercardom. :ckzubo:

u ovom svijetu gdje ništa nije pouzdano ili trajno, znati da uvijek možeš ući u mekić i naručiti bigmekić jer je okus tog smeća konstanta... :love:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 29 Jun 2015, 08:27

A dobro, ima tu neš...
  • Information