Kako je unda riješio problem trkeljaških usidjelica...
-
Whereabout
Nemamo ni najmanju namjeru išta poduzimati same, mislila sam da je to jasno...a unda » wrote:..a da predjete na mormonluk? to bi mozda moglo dijelom rijesit vase udajne probleme?
Ne sviđaju nam se isti tipovi...a unda » wrote:..a da predjete na mormonluk? to bi mozda moglo dijelom rijesit vase udajne probleme?
pa dobro, ali nisam ja mormonski pop ili kao se to vec zove..Zekoslawa » wrote: Nemamo ni najmanju namjeru išta poduzimati same, mislila sam da je to jasno.
vas nekoliko nadje jednog, ono, koncenzus i..eto..
Mormonski don...a unda » wrote: pa dobro, ali nisam ja mormonski pop ili kao se to vec zove..
vas nekoliko nadje jednog, ono, koncenzus i..eto..
Ko bi od Elvire doša na red.
Uostalom, jednoga imamo, to je Karl. Ali malo nam je.
pa eto, raspudici vam se svima svidja. fizicki barem. a ono, psiicki, intelektualno..a varajte ga, sto drugo rec..
Koliko puta moram reć da nije moj tip, icuce...a unda » wrote: pa eto, raspudici vam se svima svidja. fizicki barem. a ono, psiicki, intelektualno..a varajte ga, sto drugo rec..
..a malo, malo..sad je nikako. pa bolje svaka malo, nego sve nista..Zekoslawa » wrote: Mormorski don.![]()
Ko bi od Elvire doša na red.![]()
Uostalom, jednoga imamo, to je Karl. Ali malo nam je.
Dobro, imamo cijeli Feral, to okej. Raspudića ja neću, eto ga njima dvima. Ali malo nam je...a unda » wrote: pa eto, raspudici vam se svima svidja. fizicki barem. a ono, psiicki, intelektualno..a varajte ga, sto drugo rec..
Neću ja ništa.Zekoslawa » wrote: Dobro, imamo cijeli Feral, to okej. Raspudića ja neću, eto ga njima dvima. Ali malo nam je.
Ti si zao...a unda » wrote:eto sad na..sad nijedna nece nista. a tile bi sve. i to odmah. osjecam da ce u nekim ducanima naglo nestat cokolade uskoro..
-
Whereabout
Ex smo riješili sa Srećkom pa se onda možemo posvetiti dugonogoj i meni (pojedinačno).
.
..je. sacemo trazit bilo kakav razlog da pojacamo dozu na kilo cokolade na uru..
-
- Information
-