Dozvolite da se ispričamo
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Što bi reko unda, vizavi, apropo, anpasan ove teme
gdje je došlo do nekih manjih nesuglasica između uviđenih članova naše male zajednice...
Imam potrebu ispričati se za svoje neodgovorno ponašanje na dotičnoj temi.
Umjesto da smirujem strasti ja sam ih svojim upadicama još više rasplamsavao samo zato jer mi je bilo zabavno.
Imao sam težak dan i sutra me čeka još jedan i bio sam pun negativne energije pa mi je tema legla ko naručena da ispoljavam svoje frustracije.
Pa, eto...
Ispričao bih se zekoslavi što sam je podbadao u više navrata na temi, exači za glupe upadice, whereaboutici što je konstantno provociram zbog njene situacije na fhru, svima trima što sam ih ložio da se još jače fajtaju.
Ko da je vrag ušao u mene danas. Uživao sam u vašem prepucavanju iako je bilo jasno da sve skupa ide u krivom smjeru.
Ne bih volio da bilo tko ode s trkeljanja jer nas ionako malo ima.
Ne želim se ni spominjati prošlog ljeta kad sam znao sam čamiti ovdje po cijele dane.
Karambolu i undi se nemam šta ispričavati jer dečki i inače kuže žešću zajebanciju.
Sve skupa vas jako volim jer uljepšavate moje sumorne dane i dijelim one sretne...
gdje je došlo do nekih manjih nesuglasica između uviđenih članova naše male zajednice...
Imam potrebu ispričati se za svoje neodgovorno ponašanje na dotičnoj temi.
Umjesto da smirujem strasti ja sam ih svojim upadicama još više rasplamsavao samo zato jer mi je bilo zabavno.
Imao sam težak dan i sutra me čeka još jedan i bio sam pun negativne energije pa mi je tema legla ko naručena da ispoljavam svoje frustracije.
Pa, eto...
Ispričao bih se zekoslavi što sam je podbadao u više navrata na temi, exači za glupe upadice, whereaboutici što je konstantno provociram zbog njene situacije na fhru, svima trima što sam ih ložio da se još jače fajtaju.
Ko da je vrag ušao u mene danas. Uživao sam u vašem prepucavanju iako je bilo jasno da sve skupa ide u krivom smjeru.
Ne bih volio da bilo tko ode s trkeljanja jer nas ionako malo ima.
Ne želim se ni spominjati prošlog ljeta kad sam znao sam čamiti ovdje po cijele dane.
Karambolu i undi se nemam šta ispričavati jer dečki i inače kuže žešću zajebanciju.
Sve skupa vas jako volim jer uljepšavate moje sumorne dane i dijelim one sretne...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Lipo receno,no,ima neko ko zeli otic s ovog foruma? Nesto sam propustio? Zasto poBogu!?
- Donna Sole
Lijepo da se isspričavaš iako mislim da je nepotrebno ispričavat se za tvoj način zafrkancije.
zapravo, mislim da je nekad potrebno izbaciti iz sebe neke nedoumice , zamutiti vodu pa onda čekat da se sve slegne i smiri pa plivat ispočetka
meni bi bilo žao da se cure stvarno zavade, ali ne bi se petljala ionako
a o čemu ćemo ovdje pisat?
oću reć i ovo ima nade se pretvorit u jojš jedan ćet
zapravo, mislim da je nekad potrebno izbaciti iz sebe neke nedoumice , zamutiti vodu pa onda čekat da se sve slegne i smiri pa plivat ispočetka
meni bi bilo žao da se cure stvarno zavade, ali ne bi se petljala ionako
a o čemu ćemo ovdje pisat?
oću reć i ovo ima nade se pretvorit u jojš jedan ćet
kurvanjski avatar, a
- Euklid
- old school
aštajaznam, cijenim dobru šegu na moj račun pa onda mislim da mogu beskrajno podjebavati druge
a nije svako za svaki tip šege
e, zaboravih se ispričati ali
nije mi bila na ignoreu ali sam je ignorirao, nemam pojma ni sam zašto
valjda sam htio biti cool
Mirzo, sorry
a nije svako za svaki tip šege
e, zaboravih se ispričati ali
nije mi bila na ignoreu ali sam je ignorirao, nemam pojma ni sam zašto
valjda sam htio biti cool
Mirzo, sorry
- schmokljan
- Donna Sole
aj dobro
ja se ispričavam što idem leć a sutra ću opet bit ljubomorna što vi ispišete noću po par stranica, a sve to bez mene
ja se ispričavam što idem leć a sutra ću opet bit ljubomorna što vi ispišete noću po par stranica, a sve to bez mene
kurvanjski avatar, a
Ne stignem, nista ne stignem
trkeljati
Satralo me zivotarenje zivota, jedva se dokopala neta, sve se nadala odmorit uz par novih postova pa opet na zivotarenje a kad tamo...ne znam od kud bih pocela citat a kamoli pisat.
Ima dimkakav sazetak?
Ispricavam se na neimanju vremena za trkeljanje ali cu se truditi nadoknaditi sve cim me malo pusti zivot.
Idem trazit Mali bar, preporucen mi je kao dobro mjesto za pojest nesto malo i fino i onda dalje zivotarit po belom Zagreb gradu.
Puseki i pozdraveki!
Eto, nista ne trebam, samo se hvalim.
Satralo me zivotarenje zivota, jedva se dokopala neta, sve se nadala odmorit uz par novih postova pa opet na zivotarenje a kad tamo...ne znam od kud bih pocela citat a kamoli pisat.
Ima dimkakav sazetak?
Ispricavam se na neimanju vremena za trkeljanje ali cu se truditi nadoknaditi sve cim me malo pusti zivot.
Idem trazit Mali bar, preporucen mi je kao dobro mjesto za pojest nesto malo i fino i onda dalje zivotarit po belom Zagreb gradu.
Puseki i pozdraveki!
Eto, nista ne trebam, samo se hvalim.
Perzefona » wrote:I ja se ispričavam što nisam upratila temu. Jel bilo zabavno barem?
Spektakularno.
Nemoj nadoknađivati.Perzefona » wrote:I ja se ispričavam što nisam upratila temu. Jel bilo zabavno barem?
Isuse, kako ste vi lude!
Skroz ste poremećene. Hvalim te bože što nisam bila tamo dok se odvijalo, usrala bih se. Huh... Šmokljan je bio divan. 
E, samo nek mi onaj moj ikad više kaže da sam Divlja i Nekontrolirana.
Ima da ga šaljem na taj topic neka gleda kako sam umiljata. 
E, samo nek mi onaj moj ikad više kaže da sam Divlja i Nekontrolirana.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
- Euklid
- old school
Mense cini da ti i jesi sve zakuhala...Perzefona wrote:Isuse, kako ste vi lude!Skroz ste poremećene. Hvalim te bože što nisam bila tamo dok se odvijalo, usrala bih se. Huh... Šmokljan je bio divan.
E, samo nek mi onaj moj ikad više kaže da sam Divlja i Nekontrolirana.Ima da ga šaljem na taj topic neka gleda kako sam umiljata.
-
- Information
-