Vi se poznajete uživo?
- Ne bastard kao Tarr
- Location: Terra Menelausa Catiline Scarve-Scaevole koji je potukao Catargu Aulusa
Pa jel moguće to,da se vi ovdje fizički poznajete...
Da se družite i u realnom svijetu?
U jebote,pa vi ste prava forumska ekipa..Ako je to točno,što pitam...Jel je?
Da se družite i u realnom svijetu?
U jebote,pa vi ste prava forumska ekipa..Ako je to točno,što pitam...Jel je?
Čuvaj se senjske ruke
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
ja se ne poznam ni sa kim s ovog foruma
kurvanjski avatar, a
- Ne bastard kao Tarr
- Location: Terra Menelausa Catiline Scarve-Scaevole koji je potukao Catargu Aulusa
Oh,sad mi je lakše s tobom.Dobio sam neke signale da sam upao u društvo planirana..Što nije loše za vas,nego za mene došljaka.Sramežljiv sam po prirodi..Chilimama » wrote:ja se ne poznam ni sa kim s ovog foruma
Čuvaj se senjske ruke
- Ne bastard kao Tarr
Poneki kažeš...?Beau » wrote:Ne svi. Dosta ih (nas) se upoznalo. Poneki se i druze
To zvuči prihvatljivo...
Čuvaj se senjske ruke
O jebo vas tako neinformativne, ocu li dobit odgovor o tom Poliniju? Svako par miseci se po raznim forumima taj lik spominje, a ja nemam pojma o njemu nista 
Poli je zlovenec i nećemo o njemu osim, ako ga Todorić ne kupi. Ovdje je sada aktualan Piko. Ja i Piko i više niko.miky0 » wrote:O jebo vas tako neinformativne, ocu li dobit odgovor o tom Poliniju? Svako par miseci se po raznim forumima taj lik spominje, a ja nemam pojma o njemu nista
- Ne bastard kao Tarr
Ajd ne seri s tim psovanjem..Koji ti je kurac?!Jebanje ti je stalno na jeziku,a s jezikom se slabo jebe,tako da se potrudi na vokabularu..judolino » wrote:Polino, jebem ti mater sramežljivu.
Čuvaj se senjske ruke
Slušaj ti, Ne šupak nego čmar, kad čoek jebe, jebe svim raspoloživim sredstvima, žgepče jedno jumfersko & nedojebano. Da znaš bilo što o seksu ne bi nam tu naturo svoj oskudni pimilimpić u stilu: "Vidi mama, vidi mama..."Ne bastard kao Tarr » wrote: Ajd ne seri s tim psovanjem..Koji ti je kurac?!Jebanje ti je stalno na jeziku,a s jezikom se slabo jebe,tako da se potrudi na vokabularu..
- Ne bastard kao Tarr
He..koji si ti lik..judolino » wrote: Slušaj ti, Ne šupak nego čmar, kad čoek jebe, jebe svim raspoloživim sredstvima, žgepče jedno jumfersko & nedojebano. Da znaš bilo što o seksu ne bi nam tu naturo svoj oskudni pimilimpić u stilu: "Vidi mama, vidi mama..."
Ok.Naravno imate pravo,gospodine judolino..Još moram puno učiti..
Čuvaj se senjske ruke
- Donna Sole
miky0 » wrote:O jebo vas tako neinformativne, ocu li dobit odgovor o tom Poliniju? Svako par miseci se po raznim forumima taj lik spominje, a ja nemam pojma o njemu nista
Ni ja ne znam ko je Polino al imala sam čuti da je trolao do bola i razbolio ovaj forum u početku, a koliko ja znam iz medicine to bi sad trebapo bit ojačan imunitet pa ko se boji Polina još...
kurvanjski avatar, a
Aha, ako je taj lik ovim bespucima obitava, zasto ga nema ovdiChilimama » wrote:
Ni ja ne znam ko je Polino al imala sam čuti da je trolao do bola i razbolio ovaj forum u početku, a koliko ja znam iz medicine to bi sad trebapo bit ojačan imunitet pa ko se boji Polina još...
search.php
Bas sam mu tija procitat opus
- Ne bastard kao Tarr
Bojite se Polina jer je učinio što?
Čuvaj se senjske ruke
Ja sam prvi zaradio banChilimama » wrote:
I sve je bilo super dok neki cicibani nisu posumnjali u moje demokratske metode.
Eto ti sad četeraja, foruma za goli kurac, al bitno je da Verica, Polino i Eli Quinn imaju pristup.
Živjela sloboda, jebala vas sloboda da vas jebala!
Da sam ja gazda, ovakve bih trolove eutanazirao u samom pokušaju začetka...
Zapravo, kao što sam i radio...
Eto vam sloboda i demokracija, papčine...
A i ti isto pojma nemaš. Nije Zlovenec nego Talijan.karambol » wrote:
Poli je zlovenec i nećemo o njemu osim, ako ga Todorić ne kupi. Ovdje je sada aktualan Piko. Ja i Piko i više niko.
Htio nam je svima prodati ovakve cokule i još zahtijevao da dokažemo da ih nosimo

Reklo mu se da bar plati nešto. Jok, htio da mi platimo i to punu cijenu, bez popusta.
E pa jebo majku!
Koji Piko?
Ja sam cula za dva....Stancic i Bodljic.
Jedan je bio bubnjar, drugi pisao u Studiu.
Za 'ja' znam ko je.
Bar mislim da znam.
Na sranu estetika, ali meni se ovo na slici ne cini jako loso.Tea Tree » wrote: A i ti isto pojma nemaš. Nije Zlovenec nego Talijan.
Htio nam je svima prodati ovakve cokule i još zahtijevao da dokažemo da ih nosimo
Reklo mu se da bar plati nešto. Jok, htio da mi platimo i to punu cijenu, bez popusta.
E pa jebo majku!
Dodalo bi mi koji cm a bila bih na ravnom.
- Donna Sole
ko se boji Polina još, tri za groš
kurvanjski avatar, a
Tako nekako je i moj dojam.Chilimama » wrote:ko se boji Polina još, tri za groš
Istina, ne znam sto su trolovi, ali ako imas volje napisat nesto na nesto sto je netko napisao, ok, ako nemas.....abozemoj... opet ok.
Kad mi se hoce, hoce mi se, kad mi se nece...nece mi se.
Nekad kad mi se hoce odem prat zahod, brisat prasinu, peglat ili tako neki umni posao i onda me prodje.
Ako me bas drzi...ima dana vise nego kobasica. Pa me opet prodje. Ili ne pa napisem.
Pa opet dobro. Ili nije. A mozda i je.
Ha! I mislila sam da ideš na Špicu u Pollini cipelama.Bara huda » wrote: Na sranu estetika, ali meni se ovo na slici ne cini jako loso.
Dodalo bi mi koji cm a bila bih na ravnom.
Samo ime navodi na to...poltergeist! To je Polino...neki vjeruju u njegove moći, a neki se sprdaju s njegovim postojanjem. On (govorim u muškom rodu jer je duh, pa eto...) se, pak, pojavi ili ne pojavi unatoč zazivu ili tajnovitim internetskim obredima. Nikad ne znaš, ali činjenica je da ljudi mogu nadrapati zbog njega, gube žifce, pucaju i bude mrtvih i teško ranjenih, glave se usijavaju, alkohol ne djeluje, mačkama se frču repovi, ma sto čuda...i tako, zapravo, nikad ne znaš...Ne bastard kao Tarr » wrote:Bojite se Polina jer je učinio što?
The truth is out there!
- Ne bastard kao Tarr
Poltergeist zvuči nekako,dok je Polino imenica ko smjesa za živad.
Čuvaj se senjske ruke
-
- Information
-