Ajmo brzo...
Pa, recimo da ju je netko preozbiljno shvatio i osjećao se ugroženim i nije mogao pisati više ovdje zbog nje pa je upozorena na to, a onda je ona otišla, a ta povrijeđena osoba ne znam jel sad slobodna pisati, osjeća li se nešto bolje, kakvo je stanje. Eto, ne znam.
Nekakav diskurs je bio problematičan.
E sad, kakav, što, to je misterij. 
Ali, nadam se da će se Nenia vratiti. Ima nas koji je volimo.
meni je nevjerovatno da se nesto na trkeljanju shvata oziljno gdje svako pise sta hoce.
meni je zao sto se tako tiho povukla, ja (mislim da) ne bih. od kad je otisla nemam sa kim da hejtujem sve ikad
volio bih da dodje nenia da napise sta se desilo, ali bez politicki korektnih stvari kao sto su "neko" i "nesto".
i ko je tako osjetljiv na neke upise?
meni je zao sto se tako tiho povukla, ja (mislim da) ne bih. od kad je otisla nemam sa kim da hejtujem sve ikad
i ko je tako osjetljiv na neke upise?
mozda i jeste u medjuvremenu ali nije on razlog zasto je nema ovdjeMightyMe » wrote: A nadan se da joj se kurac dogodija, za njeno dobro.
Ja sam ovdi dan-noc i nisam nista skuzija da bi s njom i x bilo ikakvih problemaEks » wrote:Pa, recimo da ju je netko preozbiljno shvatio i osjećao se ugroženim i nije mogao pisati više ovdje zbog nje pa je upozorena na to, a onda je ona otišla, a ta povrijeđena osoba ne znam jel sad slobodna pisati, osjeća li se nešto bolje, kakvo je stanje. Eto, ne znam.Nekakav diskurs je bio problematičan.
E sad, kakav, što, to je misterij.
pa ne mora sve da bude na javno miki. wikileaks i snouden ce nas jednom izvjestiti sta se desilo, ili mulder i scully
to znaju samo nenia i druga strana
A sad sam skuzija...nenia se naljutila na ex zato jer je ova zavrsila fax (skoro), i tako sjebala neniu 
Nenia, nema veze, mi ostali ti necemo zabit noz u ledja, vrati se
Nenia, nema veze, mi ostali ti necemo zabit noz u ledja, vrati se
-
- Information
-