Čestitajte Mili na pokretanju posla, zalijepite link na omiljenu pjesmu, prokomentirajte zbivanja - riječju, objavite poneki post. Dajte nam do znanja da ste živi!
Kad nema Mile, nema nikoga
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
Nije da sam očekivao navalu (jer doista nisam), ali osim Mile te povremeno Zmaja i Marsovke, koji nalete kad im puhne, nitko ni slova da napiše. Pridružite nam se, nećemo vas ugristi. Da, to se odnosi (i) na vas koji stalno iz prikrajka gledate. Znate da vas vidim. 
Čestitajte Mili na pokretanju posla, zalijepite link na omiljenu pjesmu, prokomentirajte zbivanja - riječju, objavite poneki post. Dajte nam do znanja da ste živi!
Potpisi su za budale.
- Pastir
- Has thanked: 1000 times
- Been thanked: 484 times
Možda nemaju što reći. Ili imaju – ali ne znaju kako.
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
- Pastir
Žao mi je. Mlađi poznanik, informatičar, tvrdi: forume je pregazilo vrijeme, a održavanje forumaški orijentirane zajednice danas znači plivati uzvodno. Društvene mreže daju instant gratifikaciju, bolju vidljivost, algoritme koji 'guraju' sadržaj.
Ti nisi odgovoran za sudbinu foruma. Ako si ga održavao godinama, već si dao više nego što je većina ikada uložila. Ne duguješ zajednici ništa. U životu stvar ili ide dalje, ili ne ide – i to je u redu. Kad ne ide – stani.
Ti nisi odgovoran za sudbinu foruma. Ako si ga održavao godinama, već si dao više nego što je većina ikada uložila. Ne duguješ zajednici ništa. U životu stvar ili ide dalje, ili ne ide – i to je u redu. Kad ne ide – stani.
- Stitch
- Head Honcho
Uopće nije riječ o dugu, posrijedi je ljubav. Volim biti ovdje, volim rješavati probleme, a volim i debelu većinu društva koje se okuplja(lo) na Trkeljanju. 
Neću ga gasiti, još ne. Možda za godinu-dvije, ako/kad mi dojadi natezati se sa softverom i serverima.
Neću ga gasiti, još ne. Možda za godinu-dvije, ako/kad mi dojadi natezati se sa softverom i serverima.
Potpisi su za budale.
- Pastir
U tom slučaju – neka ide dok ide. Ljubav nema rezona.
- Marsovac7
- Svemirka
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 42 times
Evo, pomalo se uključujem na pojedine teme. Dugo nisam ni svraćala jer sam (valjda pogrešno) shvatila da je forum ugašen zbog nedostatka interesa.
Wow, postala sam moderatorica. :)
- Stitch
- Head Honcho
Tko kaže da nema nikoga, botovi nas i dalje vole. 
Activity over the last 24 hours
New posts 16 • New topics 0 • New users 0
In total there were 607 users :: 6 registered, 20 bots, 3 hidden and 578 guests active over the last 24 hours
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho

New posts 18 • New topics 0 • New users 0
In total there were 668 users :: 7 registered, 20 bots, 3 hidden and 638 guests active over the last 24 hours
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Okej, zaključat ću forum nakratko da sigurnosne skripte prođu kroz datoteke i direktorije, izgleda mi ovo kao novi napad.Activity over the last 24 hours
New posts 20 • New topics 0 • New users 0
In total there were 759 users :: 7 registered, 20 bots, 3 hidden and 729 guests active over the last 24 hours
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Stanje se nije bitno promijenilo, forum je i dalje iznimno posjećen, što je ironija s obzirom na naslov teme. 

Kako vidim, zahvaćeno je sve, svaka instalacija bilježi porast dolazaka, a vole nas osobito Rusi i Kinezi. Tako nam i treba kad pišemo protiv Putina.
Očekujem povremena usporavanja servera, ali ništa više od toga. Bude li potrebno, zatvorit ću forum na pet ili deset minuta, provjere radi. Navala botova i moje pojačane aktivnosti natjerale bi u suprotnom sustav na kašljucanje, a to nije dobra reklama.Activity over the last 24 hours
New posts 22 • New topics 0 • New users 0
In total there were 775 users :: 7 registered, 21 bots, 3 hidden and 744 guests active over the last 24 hours
Kako vidim, zahvaćeno je sve, svaka instalacija bilježi porast dolazaka, a vole nas osobito Rusi i Kinezi. Tako nam i treba kad pišemo protiv Putina.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Budući da sustav nije indeksirao promjene - zabilježio bi taj rekord na naslovnici jer postoje mehanizmi prepoznavanja, razlikovanja botova od klasičnih posjetitelja - imamo posla s gotovo četiri tisuće neobičnih klijenata. Pretpostavit ću da su zlonamjerni, što dovodi do pitanja kako su nas otkrili.Activity over the last 24 hours
New posts 15 • New topics 2 • New users 0
In total there were 3867 users :: 4 registered, 22 bots, 2 hidden and 3839 guests active over the last 24 hours
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Broj samo raste, što je indikativno. Poslat ću ticket hostingu, vjerojatno možemo očekivati DDoS napad. No server se drži, postove objavljujem bez ikakvih problema. Nismo mi Forum.hr. 
New posts 16 • New topics 2 • New users 0
In total there were 4239 users :: 4 registered, 22 bots, 2 hidden and 4211 guests active over the last 24 hours
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Čekam odgovor, ipak je subota. Zašto se sranja uvijek događaju vikendom, staro je administratorsko pitanje. No dobro, barem imam temu gdje sam se žalio da nikoga nema. E pa sad bogme ima. 
New posts 17 • New topics 2 • New users 0
In total there were 4796 users :: 4 registered, 22 bots, 2 hidden and 4768 guests active over the last 24 hours
Potpisi su za budale.
- Pastir
Nema Mileta — valjda se nije naljutio zbog nečega što sam rekao? — a nema ni gospođe koja uživa u sviranju harfe.
Nekoliko tjedana neće ni mene biti. Sutra putujem, a poslije... Kontrole, pregledi, operacija mrene. Što reći nego — staračke boljke. Želio bih se vratiti, ali u mojim godinama — tko zna što će donijeti sutra.
Admine, čuvaj ovaj forum — i forumaše!
Nekoliko tjedana neće ni mene biti. Sutra putujem, a poslije... Kontrole, pregledi, operacija mrene. Što reći nego — staračke boljke. Želio bih se vratiti, ali u mojim godinama — tko zna što će donijeti sutra.
- Marsovac7
- Svemirka
Mene možda nema aktivno (ne pišem baš često), ali uvijek sam negdje u prikrajku i čekam da netko nešto napiše da se mogu nadovezati.Pastir wrote:Nema Mileta — valjda se nije naljutio zbog nečega što sam rekao? — a nema ni gospođe koja uživa u sviranju harfe.
Sretno ti s putovanjem i s pretragama!
- Stitch
- Head Honcho
Brz oporavak! Reći će ti vjerojatno da mjesec dana provedeš u mraku, ne naprežući oči. Bez ekrana, dakle. No to su rutinske operacije, nemaš razloga za brigu.Pastir wrote: ↑13 Jun 2025, 17:10Nema Mileta — valjda se nije naljutio zbog nečega što sam rekao? — a nema ni gospođe koja uživa u sviranju harfe.
Potpisi su za budale.
Hehe ma jok, objasnio sam Stiču na drugoj temi da sam malo u gužvi. Startao biznis, pa sad na početku moram malo ozbiljnije povući, da stvar krene. Kad se to smiri i krene neka kolotečina, vjerojatno ću biti i redovitiji u dangubljenju na forumima
- Pastir
Sve vas pozdravljam — dobro sam, polako se oporavljam. Ne bih smio gledati u ekran, ali dosadno mi je.
Postoji mogućnost da ću oba oka operirati, kad sam već počeo. Jedno je u boljem, a drugo u gorem stanju, ali doktori kažu da je to pitanje vremena.
Škiljim — valjda nema 'tipfelera'. Neobično je ovako pisati.
Postoji mogućnost da ću oba oka operirati, kad sam već počeo. Jedno je u boljem, a drugo u gorem stanju, ali doktori kažu da je to pitanje vremena.
Škiljim — valjda nema 'tipfelera'. Neobično je ovako pisati.
- Stitch
- Head Honcho
Razumijem dosadu, teško je bez kompjutora, televizije, knjiga... Sve to napreže oči, a tebi su, pretpostavljam, preporučili strogo mirovanje, kao da je moguće 24 sata dnevno ležati ne radeći ništa. Mislim, moguće je, ali uz gargantuovski napor. 
Što se pak tipfelera tiče, ne beri brigu - i ovdje i drugdje tražili su da im popravljam pogreške. Vjerojatno sam jedini admin na svijetu koji silom prilika lektorira postove na internetskim forumima.
Što se pak tipfelera tiče, ne beri brigu - i ovdje i drugdje tražili su da im popravljam pogreške. Vjerojatno sam jedini admin na svijetu koji silom prilika lektorira postove na internetskim forumima.
Potpisi su za budale.
- Marsovac7
- Svemirka
I ja nekim svojim studentima za džabe lektoriram završne i diplomske radove. Naprosto jer meni smetaju pogreške.Stitch wrote:Razumijem dosadu, teško je bez kompjutora, televizije, knjiga... Sve to napreže oči, a tebi su, pretpostavljam, preporučili strogo mirovanje, kao da je moguće 24 sata dnevno ležati ne radeći ništa. Mislim, moguće je, ali uz gargantuovski napor.
-
- Information
-