nemam savjet, mogu samo reci da u potpunosti razumijem tvoje dijete, i ja sam nocna ptica.
mozda da ga s mamom upisete na onu gimnastiku za mame i bebe?

Ja mislim da se on boji ostaviti nas skupa sa nekakvim slobodnim vremenom. Što se njega tiče to je najobičniji incest...*jezebel* » wrote:jel' se mozda svadjate po noci? :ispipava teren:![]()
Složit ću se, iako riskiram da me se zakuca na križ uz pokliče "ne znaš ti kako je to!!!".blaze » wrote:budite ga u 8 ujutro, preko dana samo jedno spavanje oko 13, poslije ručka, nema šanse da izdrži budan do 4 ujutro
malo nekog reda i aktivnosti preko dana, ako ste mlohavi od nespavanja pa spavuckate ujutro s njim do 10 i onda dvaput popodne, skroz će zamijeniti dan za noć
mislim, ne znam, ja nisam dala ni svjetlo u sobi iza 9. ljetovala sam jednom s mamom iscrpljenom od nespavanja klinke, a onda sam vidjela da joj drži do jebeno svjetlo do u beskraj, skače na svaki hir, jebote čokolino u ponoć i takve pizdarije jer "dijete je gladno", slaže neke slagalice u 1 jer "dijete ne može zaspati", onda pukne i trabunja kako ima peh s takvim djetetom
blaze » wrote:budite ga u 8 ujutro, preko dana samo jedno spavanje oko 13, poslije ručka, nema šanse da izdrži budan do 4 ujutro
Jučer se probudio oko 6 popodne i zaspao tek iz 3 sata ujutro.Morticia wrote: Dakle, buđenje najkasnije u 8 ujutro, preko dana jedno duže, maksimalno dva kraća spavanja, s tim da nakon 5 popodne dijete više ne spava do večernjeg spavanja.
U ovom konkretnom slučaju on je odgađao popodnevno spavanje zbog bolova. Kad mu je teže puštamo ga da spava koliko god može jer u tim danima spava 9-10h ukupno što je premalo za jednogodišnjaka. Najgore nam je kad počne pokazivati znakove kroničnog umora.blaze » wrote:potješe, nije on jedino dijete s tegobama. ako se probudi u 22.30 "veseo i razigran", to ne znači da ga bude bolovi. kakvo spavanje do 6 popodne???
takođerMorticia » wrote:
Složit ću se, iako riskiram da me se zakuca na križ uz pokliče "ne znaš ti kako je to!!!".
Kad se vi opustite opustiti ce se i on. Najbolje cete se opustiti s prvim djetetom kad dobijete drugo.Potjeh » wrote:
U ovom konkretnom slučaju on je odgađao popodnevno spavanje zbog bolova. Kad mu je teže puštamo ga da spava koliko god može jer u tim danima spava 9-10h ukupno što je premalo za jednogodišnjaka. Najgore nam je kad počne pokazivati znakove kroničnog umora.Kad spava onda obično prostenje dobar dio vremena.
On je već na prilagođenoj prehrani koja nije dala nikakve rezultate. Testirali smo ga na sve alergije koje se gastroenterolog sjetio. Ništa nije pronađeno da bi objasnilo ove probleme. Oni smatraju da će se to riješiti kroz neko vrijeme.
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot and 2 guests