Kako se nositi sa samovoljnim i histeričnim ispadima?
Znači, nešto joj oduzmemo ili zabranimo i ona udri u (glasni
Znam da se savjetuje ignorirati, al' brate, kako sačuvat zdrave živce i smirenost kad to krene?!
Pomagajte!!!
Ja bi ti preporučila još jednu bebu, onda sve sjedne na mjesto. Jebi ga, ona vam je jedina, zna da je uvijek u centru pažnje i da se sve vrti oko nje.Morticia » wrote:Dakle...
Znači, nešto joj oduzmemo ili zabranimo i ona udri u (glasni) plač, ponekad si počne čupat i kosu, udara nožicama po podu (ili se baci na pod
) i dernja se, dernja, dernja...
![]()
Znam da se savjetuje ignorirati, al' brate, kako sačuvat zdrave živce i smirenost kad to krene?!
Pomagajte!!!
hahahah pa nemreš bit stalno dosljedan.Morticia » wrote:Kako misliš ne jebeš dosljednost?
Pa dobro, to je normalno, iako se mi stvarno, stvarno trudimo ne smijat na te njezine cirkuse.BoDerek » wrote: hahahah pa nemreš bit stalno dosljedan.
Jedan dan te nešto iznervira puno, drugi dan manje. To je tako ljudski, meni barem.
Jebiga, ako me neka zločestoća nasmijala, ne da mi se glumit strogoću zbog dosljednosti.
Pa onak. Sačuvaj živce. Ne uvjeravaj i ne objašnjavaj više od dvaput. Ako nastavi,a hoće, izgledaj kao da se dosađuješ. Meni je to najbolje djelovalo. Taktika zbunjivanja.Morticia » wrote:Dakle...
Znači, nešto joj oduzmemo ili zabranimo i ona udri u (glasni) plač, ponekad si počne čupat i kosu, udara nožicama po podu (ili se baci na pod
) i dernja se, dernja, dernja...
![]()
Pomagajte!!!
Pa ovo je čarobno. Ono, kao, uf, kako mi je dosadno. Gle, baš je ova knjiga uzbudljiva. De da vidim šta ima na teveju. I tak.
u dvogodišnjaka toga nema. svi oni pokušavaju sprovesti svoju volju na sve mile i nemile načine.
Morticia » wrote:
Pa dobro, to je normalno, iako se mi stvarno, stvarno trudimo ne smijat na te njezine cirkuse.
Pa nekako mislim da joj se ne trebam smijati kad se histerično baca po podu ili nas udari ili namjerno baci daljinski ili miš na pod jer smo joj nešto zabranili.ElliQuinn » wrote:Zašto ne? Možda prestane kad vidi da je ne shvaćate ozbiljno.
ElliQuinn » wrote:Zašto ne? Možda prestane kad vidi da je ne shvaćate ozbiljno.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests