I, ako ne brišete nemilice, a ipak zadržavate neki red, KAKO TO POSTIŽETE MOLIM VAS UBIT ĆU SE
Hvala.
Ja to pospremam na način da mi je sve jako turbo uredno. Točno onako kao i tebikuki » wrote:Kako pospremate svoje kompjutere? Kako sortirate fotke, printskrinove, kojekakve bilješkice, knjige, i ostalo? Jesu li vaši kompjuteri uredni? Znate li gdje je što? Imate li na njima puno pizdarija poput spomenutih printskrinova zabavnih momenata na ekranu, tri godine starih prijavnica na nešto i sličnog, ili ih držite očišćene od toga?
On je najgori mogući izum. Inspirirao me na tu praksu trpanja svega s desktopa u jedan folder. Koja je to sreća sad kad pospremam.ex_anais » wrote:čistač desktopa
Ko i podrum, jednom godišnje, il rjeđe, al temeljito.kuki » wrote:Kako pospremate svoje kompjutere?
S kartice drito u zaseban folder.kuki » wrote:Kako sortirate fotke,
Nemam ih.kuki » wrote:printskrinove,
One su posvuda, ne podliježu nikakovoj organizaciji osim da su tu negdje po C-eu.kuki » wrote:kojekakve bilješkice,
Mećem jih po policama, neke ispod kreveta, neke u podrum, neke kod roditelja.kuki » wrote:knjige,
Ostalo je...posvuda.kuki » wrote:i ostalo?
Ne. Niti jedan.kuki » wrote:Jesu li vaši kompjuteri uredni?
Uvijek. Ali tako je s većinom stvari, prijatelj je jednom rekao: "posjeduješ nevjerojatan talent za pamćenje gomile nepotrebnih stvari". Ja to shvatih kao komplimenat i moram priznat da je primljen s većom ugodom od 99% istih.kuki » wrote:Znate li gdje je što?
Ništa ja ne bacam. Osim petstoiljadaputa proslijeđenih mejlova u kojima pričaju o sudnjem danu i sličnom.kuki » wrote:Imate li na njima puno pizdarija poput spomenutih printskrinova zabavnih momenata na ekranu, tri godine starih prijavnica na nešto i sličnog, ili ih držite očišćene od toga?
Zašto želiš red?kuki » wrote:I, ako ne brišete nemilice, a ipak zadržavate neki red, KAKO TO POSTIŽETE MOLIM VAS UBIT ĆU SE![]()
Hvala.
Desktop izgleda sasvim fino, fala na pitanju. Svega ima na mom stolu, uskoro ću i Jamnicu stavit. Sličke su, trenutno, u 5 foldera, glede desktop-smještaja.kuki wrote:E da, još pitanja. Kako vam izgleda desktop? Je li pretrpan svemirom? Držite li fotke gdje stignete ili u jednom folderu koji, po mogućnosti, nije na desktopu? Kako to uspijevate?![]()
Fotke - u folderu "Fotke". Podijeljenom na manje foldere, četverogodišnja razdoblja. U tim folderima su folderi s događajima, u čijem nazivu je obavezno broj kako bi se uvijek izlistavali po kronološkom redu. Inače sve vezano uz fotke radim u Picassi.kuki » wrote:Kako pospremate svoje kompjutere? Kako sortirate fotke, printskrinove, kojekakve bilješkice, knjige, i ostalo? Jesu li vaši kompjuteri uredni? Znate li gdje je što? Imate li na njima puno pizdarija poput spomenutih printskrinova zabavnih momenata na ekranu, tri godine starih prijavnica na nešto i sličnog, ili ih držite očišćene od toga?
I, ako ne brišete nemilice, a ipak zadržavate neki red, KAKO TO POSTIŽETE MOLIM VAS UBIT ĆU SE![]()
Hvala.
Kao što rekoh, knjige nemam, ali imam puno radova.kuki » wrote:Recimo, problem. Imam folder s knjigama. Okej, imam ih barem četiri. No dobro. Kako da u njemu ikad išta nađem?
Tako se zovu. Nikad ništa ne mogu naći.Herp » wrote: Probaj si tako nekako organizirati knjige.
Podijeli ih prema žanrovima, primjerice, ili prema piscima, abecednim redom, i nazovi ih punim imenom i imenom pisca, i, dakako, godinom izdavanja. Godine su bitne.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests