..amo danas i sutra pogodit 10 parova na kladi..

Svi smo mi izbornici
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 06 Sep 2015, 22:24

..nista od islanda. :facepalm: gol za island moze jedino dat kazakhstanski golman ako uzme balun u ruke i ispuca ga u svoju mrezu. :facepalm:

Zmaj021
Been thanked: 8 times

Post 06 Sep 2015, 23:17

jbga. kako turci odraše holanđane.. norvežani očekivano :D
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 832 times
Been thanked: 1586 times
Post 06 Sep 2015, 23:52

Zmaj021 » wrote:norvežani očekivano :D
Nego što. Neočekivano je samo Mikiju. :raspa:
Potpisi su za budale.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 07 Sep 2015, 00:00

Stitch » wrote:
Nego što. Neočekivano je samo Mikiju. :raspa:
Nije istina. Rekao sam da kovacu ne virujem ka treneru. I danas je on samo potvrdija moje sumnje.

Oce li ga smjenit :misli:
..a unda
Undaminator

Post 07 Sep 2015, 00:43

miky0 » wrote:
Nije istina. Rekao sam da kovacu ne virujem ka treneru. I danas je on samo potvrdija moje sumnje. ..
..nakon sto je hrvatska uvalila pet sest golova razlike norveskoj. :D
..a unda
Undaminator

Post 07 Sep 2015, 01:03

Zmaj021 » wrote:jbga. kako turci odraše holanđane.. norvežani očekivano :D
ne norvezani ocekivano, nego hrvatska ocekivano. :D

oranje doslu o tursku prodavat tulipane, a ovi njima prodali kebabe.. :D

kako me island ispizdio. jest da im nije trebala pobjeda, ali.. eto, falio sam. treba dvoznake igrat, nista od ovih tipova u glavu. :kokice:

nista. ispocetka. provjerit cu jos da se negdje nesto ne krije, neka nagazna, ali sutra..tj danas ide portugal X2, irska 1X, danska X2. tu bi jos trebala ic i finska 1, ali sta ako i oni odigraju nekih 0:0 sa farskim otocima. mislim ono.. farski otoci, imaju vise ovaca nego ljudi i uspiju tuc grcku dva puta i uvalit gol sjevernoj irskoj, madjari i rumunji ih jedva pobjede sa 1:0. oni na petom mjestu, a finci na cetvrtom u grupi s bodom vise. :rolleyes:
oni tamo i nemaju kosilice za travu, nego im nogemtno igraliste opasu ovce.
mislim, ono, ma dodje mi bas ne samo igrat na fince, nego igrat s duplim hendikepom jer sve ostalo nema smisla.
ok, moze se i probat nerijeseno u nekom sistemu i trazit jos nerijesenih utakmica u ovom krugu, pa ako upadne, upadne. a moglo bi, zasto ne bi moglo. :kokice:
Zmaj021

Post 07 Sep 2015, 20:32

danska upala.

a francuze si propustio? ee
..a unda
Undaminator

Post 08 Sep 2015, 09:25

..koje francuze, di?

tako me naljutio onaj island da sam jucer stavio mojih rodjenih pet i po kuna na sedam parova i dobio vise od 15.
precizno sam to odigrao, ono, u milimetar i u milimetar je sve proslo. :kokice:
e, sad, jedan dva luda listica cu odigrat, a ovaj ozbiljni, gdje stavit desetak kuna?
ovo danas sto ima od eu kvalifikacija je ajme. mozda je najsigurniji da ce rusi tuc u luksemburgu, ali..

jedino, nekako mi najvise izgleda ima kosarka, da ce hrvatska tuc makedoniju, pa ono, samo na taj par stavit, a? :kokice:
Zmaj021

Post 08 Sep 2015, 09:46

:lux:

na francuze protiv srbije, prijateljska.. izi mani :D, al prošo voz.

nisam gledao ni hrv ni mak. hrv je favorit, na bet365 hendikep je 12.5. koliko je u tvojoj kladionici? jel se može igrat bez hendikepa?

španci su teški favoriti protiv talijana.

bjelorusija - luksemburg
lihtenštajn - rusija

dobre pipe :D
..a unda
Undaminator

Post 08 Sep 2015, 11:12

Zmaj021 » wrote::lux:
sedam parova.. sedam. sve iz ovih kvalifikacija. :mudri: :D
na francuze protiv srbije, prijateljska.. izi mani :D, al prošo voz.
ne znam, te prijateljske utakmice su mi ono, vise balet nego nogomet. :D
nisam gledao ni hrv ni mak. hrv je favorit, na bet365 hendikep je 12.5. koliko je u tvojoj kladionici? jel se može igrat bez hendikepa?

nisam ni ja gledao. jos da moram gledat sve to? :D
onako, izgleda mi kolko pratim, a pratim ovlas, da bi hrvatska mogla tuc makedoniju. na pobjedu hrvatske klade trenutno daju 1,20.
te hendikepe i to, to ti se ja ne razumijem, meni je 1,20 sasvim dovoljno. :D
..ma cak bih za svaki slucaj odigrao 1X, za 1,12 :kokice:
španci su teški favoriti protiv talijana.
..a jel? :kokice:
imas li neku razradicu ili da ja to sam malo provjerim? :kokice:
bjelorusija - luksemburg
lihtenštajn - rusija

dobre pipe :D
vidio sam to, ali..

u grupi gdje je bjelorusija i luksemburg, ta dva tima vise nemaju sanse za nista. igra se, ne znam, za slavu i mozda za usicarit koji bodic u nekom rankingu.
luksemburzani znaju dat gol, a bjelorusi ga lako znaju i primit. u luksemburgu je bilo 1:1, koeficijent sad na bjelorusiju je 1,30, a nikakvo cudo ne bi bilo da ostanu nerijeseno, nekih 0:0 ili 1:1, cak i 2:2.
ok, recimo da je bjelorusija bolja od luksemburzana, domaci teren i da malo domaca raja osjeti kao neku pobjedu, vise ce se pive poslije prodat i tako to, ima tu logike da bjelorusija pobijedi, ali.. sta ja znam. mozda odluce ko zna zasto prodat utakmicu, npr. mozda nesto, strc brc, neki penal, neko iskljucenje, uvale im luksemburzani prvi dva gola i ajd ti sad bjelorusijo moja to stizi, trci.. a zasto? cemu? sto ce se i koliko ce se time dobit? izgubio, izgubio pa sta, ovako ako ides nesto na silu, moze neko samo nogu slomit i sta ce taj onda poslije? :kokice:

mislim, blize mi je onda za 1,20 da ce spanjolci tuc u makedoniji. ne znam propozicije, ali mozda nesto znaci spanjolcima da budu prvi u grupi. ne vidim zasto bi makedonci sad nesto tu trebali ispustat dusu na toj utakmici. ono, atraktivan je protivnik i samo to, mozda se neko od makedonaca zeli prodat pa ce malo trcat, bolje odigrat i tako nesto, ali spanjolci to s trecom postavom odrade pobjednicki, mislim barem.

lihtenstajn i rusija je vec nesto tu bolje. u toj grupi je nesto zanimljivije, da ne kazem.. slozenije.
austrija je tu relativno mirna na prvom mjestu i ako danas sa svedskom odigra barem nerijeseno, automatski se kvalificirala, a kvalificirala se automatski i ako danas rusi ne tuku lihtenstajn, ali eto, nije bas to nesto za ocekivat, poslije austrijanci igraju vani s crnogorcima i doma s lihtenstajnom, tako da ono, prvo mjesto joj je nekako skoro zagarantirano, a i plasirat ce se direktno 99,99 posto.
e, sad je tu borba za to neko drugo mjesto kojim se direktno kvalificira dalje i ako to rusi zele, moraju danas tuc lihtenstajnandzine (ono, poslanica lihtenstajnandjijancima i tako to.. :D ), a ako svedi ne pobijede, rusi ce bit drugi na tablici i tako ce vjerojatno i ostat jer moraju tuc onda moladviju u moldaviji, a tuce je, kaznit ce je sto se ekskomunicirala iz sssra :D i onda doma igraju protiv crnogoraca bratskih, a znamo kako je zavrsila bratska utakmica protiv rusa u crnoj gori.
da ironija bude veca, crnogorci jos imaju sanse teoretske za doc do treceg mjesta i plej ofa, pod uvjetom da u sljedecim utakmicama nesto mkao pobijedi, osvoji neke bodove, tako nesto i onda mora u rusiji tuc ruse s najmanje tri gola razlike.. :zubo:
jedva cekam tu utakmicu. ako se budem kladio, kladit cu se da ce im rusi dat jedno deset, dvanajst golova.. :D

dakle, rusi bi danas trebali tuc, bilo kako. ali ajd ti meni sad objasni zasto ja mislim da to nece ic bas tako lako. doma su lihtenstajnci ipak odigrali nerijeseno s nekom tamo moldavijom i crnom gorom, ali ipak. sta ako ih nesto pukne, neki ponos njihov lihtenstajnski i svih jedanajst stanu u sesnajst metara ili oko branke i tako uspiju izdrzat 90 minuta? sta ce rusi, mogu to jedino maljutkama probit. :D
ili, malo ono nesto lukseburnezani drze balun u nogama, muljaju, odugovlace, izdrze tako neko vrijeme, rue pocne hvatat nervoza, postanu zivcani, neko od njih napravi pizdariju pa ga iskljuce, pa onda iskljuce jos jednog rusa i eto ti lake pobjede ruske, ispadne sranje samo takvo.. :D

ali eto, ono, jest, trebalo bi se na to kladit, na pobjedu rusa, ali.. nesto me tu jos koci. mozda koef na pobjedu rusa od 1,10. mislim, pa barem da je 1,12. :D
..a unda
Undaminator

Post 08 Sep 2015, 11:20

..to bi onda mozda znacilo ovako..

hrvatska 1X .. 1,12
spanjolska 1x.. 1,17
mak-spa 2 .. 1,20
bje-lux 1.. 1,30
lih-rus 2 ..1,10

to bi na deset kuna ispalo dvajst kuna. ne znam, pet parova, velik mi je to rizik za deset kuna. :kokice:
Zmaj021

Post 08 Sep 2015, 12:02

možda je bolje ikseve prebaciti na fudbal?

što se tiče srbije, nisi mogo omašit.. na strani, protiv boljih repki poraz od jednog gola razlike računaju u uspjeh, a kod kuće remi :D

špa-ita, u mojim očima fiks ko kuća :D
..jest, valja računat i s tim da se rijetko kladim. što li..

mala kvota na ruse, ne znam jel vrijedno rizika.

šta misliš o jednom herojskom kecu na švabe protiv turaka? solidna kvota, mada će turci igrat pred domaćom publikom :D
..a unda
Undaminator

Post 08 Sep 2015, 12:16

..a ima i maksimalisticka varijanta. tzv..pohlepna varijanta. :kokice:

a i ako me ne idu tri para, a ocito me ide sedam parova, onda idemo na sedam parova. osim toga, ako postoji pet lakih komada, zasto ne bi postojalo sedam pohlepnih parova, pa da. :kokice:

hrv-mak 1 .. 1,20
esp-ita 1 .... 1,25
bje-lux 1.... 1,30
esp-mak 2 ..1,20
lih-rus, hendikep 1 ..1,30
eng-svica 1X..1,25
lit-smr, smr ne da gol ..1,25

:kokice:

ustvari, ovo bi trebao bit skoro najsigurniji par. engleska i svica, to ce bit revijalna utakmica, engleska je sigurna na prvom mjestu, a tako nesto i svicarska. nitko tu nece bas ginut danas.
rusi bi valjda, ako vec misle tuc, ako ih vec krene, pa valjda bi trebali tuc s vise od gola razlike? ono, 2:0, 3:1.. ?
san marino ne da gol litvi. e, sad tu ima svasta. prvo litva jos ima sanse za doc do treceg mjesta i uc u plej of i to bi kao trebala tuc, ali koeficijent je 1,10.
hendikep 1, tj da ce litva tuc s najmanje dva goal razlike je 1,3 i to bi trebalo kao proc, barem po tome sto je litva u san marinu tukla s 2:0.
bidan san marino, u ovim kvalifikacijama jos nikom nije dao gol, pa zasto bi bas sad? to je 1,25.
e, ali sta ako je uefa rekla nekom, npr litvi, ajte vi to tucite, ali pustite im jedan gol, neka se malo i oni vesele, vi necete izgubit nista, za vise ciljeve sporta i uefe je to dobro, a mi cemo vam to vec nekako vratit kad vam bude trebalo, atrebat ce vam.
..ili sta, ako se vec zna da san marino nikom nije dao ni gola, da se ovo dvoje nekako dogovorii i kaze..cujte, mi cemo i ovako pobijedit,m ali amo mi napravit posao. jebo ti njih sve, amo se mi, igraci dogovorit i nesto zaradit. kako cemo. ako poluvrijeme bude nerijeseno, bit ce sumnjivo, sve ce bit sumnjivo, ali amo mi napravit da mi vama damo jedno dva, tri, cetri gola i onda smo se kao opustili i vi nama uvalite jedan gol, ono, pustit cemo vam ga.
da san marino da gol, koeficijent je..7. znaci, oni fino skupe pare, svak od igraca stavi po pet iljada eura na neku kladionicu, ne znam, negdje, nekako, u aziji, da ce san marino dat gol i uopala, 35 iljada eura u dzep, pa nije to mala lova cak ni za nogometase, a narocito za ove iz san marina. :kokice:
tako da ono, ne znam, nesto mi tu nije bas ono, jel.. a kladit se samo na to da ce litva dobit, nekako mi je ono, ne znam, kad smo pohlepni onda budimo pohlepni.. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 08 Sep 2015, 12:26

Zmaj021 » wrote:možda je bolje ikseve prebaciti na fudbal?

što se tiče srbije, nisi mogo omašit.. na strani, protiv boljih repki poraz od jednog gola razlike računaju u uspjeh, a kod kuće remi :D

špa-ita, u mojim očima fiks ko kuća :D
..jest, valja računat i s tim da se rijetko kladim. što li..

mala kvota na ruse, ne znam jel vrijedno rizika.

šta misliš o jednom herojskom kecu na švabe protiv turaka? solidna kvota, mada će turci igrat pred domaćom publikom :D
ne mogu se iksevi prebacit na nogomet. mislim, i ovako je mali koeficijent pa jos igrat dvoznak, ispalo bi da ja njima jos dodatno placam. :D
ali jest, jesu to kao mali koeficijenti i kao sigurni tipovi,. ali ne da se ni meni to u glavu igrat. vidio sam s islandom kako to ide, a koef bio 1,3. jest da islandu nije trebala pobjeda, ali ipak..ž

ok, ako mislis da je fiks, stavljam na spanjolce protiv italije. a za pobjedu hrvatske nad makedonijom nisi toliko siguran ili..? :kokice:

je mala kvota, ali na nekoliko parova, nesto se tu skupi. :D
ne znam, ne znam, rusi to moraju tuc, moraju ako ista hoce nesto napravit. mislim, znam da ce pokusavat ono, zestoko, a oce li pobijedit, e to sad vec..

jest da ce turci igrat pred domacom publikom i..kolko mi se cini, ako nisam sto pogresno povezao, da ce i igrat protiv dosta turaka :D, ali nema tu heroizma.
treba ic na sto sigurnije, turboziheraski, od ovih deset kuna napravit barem nesto.. dvanajst, petnajst, ali ne smije ih se izgubit. grist, cupat, ali ne dat ih.. :D
Zmaj021

Post 08 Sep 2015, 12:37

hrv-mak
šta je s bogdanovićem poslije one povrede glave?

nemoj da se i tebi olupa o glavu.. :D

ako si siguran za ruse, to da im treba.. a šta ćeš, mora se nešto i odigrat.. a šta ako ne to.

španci.. ma moraju dobit. mo ra ju :D
Zmaj021

Post 08 Sep 2015, 12:53

san marino je dao gol 2013, al kući.

u gostima su dali 2 lihtenštajnu, al 2003.
kvota 1.25 mi nešto nerealno visoka :D
..a unda
Undaminator

Post 08 Sep 2015, 12:54

Zmaj021 » wrote:hrv-mak
šta je s bogdanovićem poslije one povrede glave?

nemoj da se i tebi olupa o glavu.. :D

ako si siguran za ruse, to da im treba.. a šta ćeš, mora se nešto i odigrat.. a šta ako ne to.

španci.. ma moraju dobit. mo ra ju :D
koji bogrdanovic, sta bogdanovic? ko je taj, za koga igra? :D
jel taj igra za hrvatsku? jel, ako je on nesto blesiran, jel ima jos ko ko tzamo igra, nije valjda da taj bogdanovic jedini nesto znaci? ..ili da, jedini znaci.. :D

a ne znam, ne mislim. po ovom sto pratim, da je hravtska nesto bolja od makedonije, ali mislim d aje makedonija losija od hrvatske, pa ono, tom logikom sam nekako isao.. :D
ž
ok, ok, dakle, spanjolci idu, do go vo re no. stavljam spanjolce .:D

i koga jos, sta jos? :kokice:

nekako mi sad izgleda onaj 1X engleske i svice najbolji. :kokice:
Zmaj021

Post 08 Sep 2015, 12:57

špance turi zajedno sa švabama na onaj tiket od 1,5-2 kn. :D

tu možeš dodat i gol san marina :D :D
..a unda
Undaminator

Post 08 Sep 2015, 13:00

Zmaj021 » wrote:san marino je dao gol 2013, al kući.

u gostima su dali 2 lihtenštajnu, al 2003.
kvota 1.25 mi nešto nerealno visoka :D
..da stavim onda da ne da gol, a? bio bih najsretniji da klada daje mogucnost za npr 1,15 da ce san marino mozda dat gol, a mozda i nece.. :D

ma da, ali gle npr, nekako sam uvjeren da ako litvanci im daju jedno pet, sest, sedam golova, a nije to nemoguce, da ce im pustit jedan gol.
garantiram ti da bi im cak i engelzi pustili jedan gol da su dali san marinu jos dva tri.. :D

aj, to cu jos vidjet. sigurnije mi je igrat da ce litva tuc, moraju tuc ako zele te neke teoretske sanse odrzavat, jest da je mali koeficijen, ali eto, sta cu, tako je kako je.. :D
Zmaj021

Post 08 Sep 2015, 13:03

jesi li igrao kad desetku il trinaestku u jugi?
..a unda
Undaminator

Post 08 Sep 2015, 13:04

Zmaj021 » wrote:špance turi zajedno sa švabama na onaj tiket od 1,5-2 kn. :D

tu možeš dodat i gol san marina :D :D
ma taj od dvije kune ide poluvrijeme/kraj. :D

jest, tu idealno upada da ce san marino dat gol.. :D
..a unda
Undaminator

Post 08 Sep 2015, 13:09

Zmaj021 » wrote:jesi li igrao kad desetku il trinaestku u jugi?
..ma rijetko. ono, kad bi se ekipa skupila pa bi trackali, svak bi pogadjao po par parova.. :D

ali jesam totocalcio taljanski jednom skinuo. dobro je to bilo. imao sam srece doduse, a da kako drugacije.
naime, dobivalo je trinajst, dvanajst i jedanajst pogodaka, ali su dvije utakmice bile nesto, ne znam, prekinute, odgodjene, pa je dobijala i devetka. e, ja imao devetku, a od tih devet mi je ispalo da su dva, ono, totalno iznenadjenja, valjda se niko nije tako kladio, niko nije bio bas ono, toliko lud i eto, tako.. :D
Zmaj021

Post 08 Sep 2015, 13:14

..a unda » wrote: ..ma rijetko. ono, kad bi se ekipa skupila pa bi trackali, svak bi pogadjao po par parova.. :D

ali jesam totocalcio jednom skinuo. dobro je to bilo. imao sam srece doduse, a da kako drugacije.
naime, dobivalo je trinajst, dvanajst i jedanajst pogodaka, ali su dvije utakmice bile nesto, ne znam, prekinute, odgodjene, pa je dobijala i devetka. e ja imao devetku, a od tih devet mi je ispalo da su dva, ono, totalno iznenadjenja i eto, tako.. :D
da, nije imalo smisla igrat bez bar dva do tri iznenađenja. šta će ti trinaestka koju dijele hiljade ljudi..
..

šta si odlučio, na šta ćeš igrat?
..a unda
Undaminator

Post 08 Sep 2015, 13:16

Zmaj021 » wrote:
da, nije imalo smisla igrat bez bar dva do tri iznenađenja. šta će ti trinaestka koju dijele hiljade ljudi..
..

šta si odlučio, na šta ćeš igrat?
ma da, ali to sto sam odigrao to je bilo, ono, ne sjecam se vise, ali nesto, ne znam, nema veze sa zivotom, nesto tipa kao da ce avelino pobijedit juventusa na san siru i eto, pobijedio ga. i tako dva puta.. :D :D

ne znam jos sta cu odigrat.
Zmaj021

Post 08 Sep 2015, 13:18

..a unda » wrote:
ma da, ali to sto sam odigrao to je bilo, ono, ne sjecam se vise, ali nesto, ne znam, nema veze sa zivotom, nesto tipa kao da ce avelino pobijedit juventusa na san siru i eto, pobijedio ga. i tako dva puta.. :D :D
juventusa na san siru? ..mene si našo? :D
  • Information