Kukuriku, opet si skinila rezultat.
Da podvučemo crtu nakon prvog dijela prvenstva. Jedina reprezentacija s 3/3 smo, vjerovali ili ne, mi. Strašni Francuzi su pobijedili samo pluskvamperfektnu rukometnu silu, Ruse, gubeć od Španjolaca i Mađara. Domaćini, naša istočna braća bez gaća, su u zadnjem nastupu u grupi prokockali vodstvo od +7 protiv Slovaka, te je utakmica završila neriješeno, 21:21, pa su na taj način propustili priliku da budu jedini uz nas koji će imati 100%.
Meni ovo sve nit´smrdi nit´miriše, pobjeđujemo, ali realno gledajući niti su to neke top reprezentacije, niti se vidi neka tendencija smanjenja broja grešaka u obrani, glupih isključenja, lošeg zatvaranja crte itd. Sljedeće tri utakmice će pokazati di se gaće vežu.
Znači, u drugi dio retardiranog sustava natjecanja prenosimo maksimalnih 4 boda, a tamo nas čekaju utakmice s Mađarima, Španjolcima i ljubljenim nam Francuzima. Isuse, opet će nas silovati.
Popraviti obranu, zadržati napad na ovoj razini... trebalo bi biti dosta za proći dalje. A ne znam. Upravo sam se sjetio da imamo Kopljara u sastavu. Pas mater. Ništa od medalje. A dobro, šta sad. Ionako se uigravamo za sljedeće veliko natjecanje.