Pa kad gubiš vrijeme.
To je tvoje pravo, no ja se isključujem. Nemam ga dovoljno.
Pa kad gubiš vrijeme.
ajd ukratko. svaka se tema mora referisati na neki set pravila po kojima pokretač teme želi da se diskutuje.
znači, zubima i noktima?Zmaj021 wrote: ↑08 Nov 2017, 20:40ajd ukratko. svaka se tema mora referisati na neki set pravila po kojima pokretač teme želi da se diskutuje.
dakle, kada otvorim temu naziva "rsp Zbivanja na Balkanu '41.", to svakome već na spisku tema govori o načinu na koji želim da se diskutuje.
rps - raspašoj.
kada se klikne na taj topik, u uvodnom postu bi stajalo:
zašto mislite da četnici nisu ok?
@@ raspašoj +grubo vrijeđanje
--
dakle, pokrenuo sam temu i postavio pravila ponašanja, plus ih proširio s mogućnošću grubog vrijeđanja.
svakom forumašu je jasno šta se tu može dešavati i ulazi na sopstvenu odgovornost. nema plakanja moderatorima.
Toga ovdje neće biti. Zašto, objasnio sam. Nastavi u drugom smjeru, molim te.Zmaj021 wrote: ↑08 Nov 2017, 20:40kada se klikne na taj topik, u uvodnom postu bi stajalo:
zašto mislite da četnici nisu ok?
@@ raspašoj +grubo vrijeđanje
--
dakle, pokrenuo sam temu i postavio pravila ponašanja, plus ih proširio s mogućnošću grubog vrijeđanja.
svakom forumašu je jasno šta se tu može dešavati i ulazi na sopstvenu odgovornost. nema plakanja moderatorima.
o tome se i radi. vidiš temu, ali vidiš i način, i ni ne ulaziš gdje ti ne paše. ko voli nek izvoli.Donna Sole wrote: ↑08 Nov 2017, 20:48Meni je jasna ta osnova , baza , temelj igre: da se otvorimo bez zadrške, jelte? A niski udarci, vrijeđanje na osobnoj razini? Ili to ide samo prema temi?
Na temi o četnicima i ustašama neću sudjelovati.
Dokurčilo mi je i samo čitanje a kamoli da još nešto i pišem.
stiče, opet, ja se igram. uzmi bilo šta ili ništa, ne polažem prava ni na šta.
Donna Sole wrote: ↑08 Nov 2017, 20:57Ja temu otvorila. Svi ste dobrodošli. viewtopic.php?f=8&t=3555
mislim da se ne slaže s onom temom, i tu ne prigovaram uopće.
MmeTipfeler wrote: ↑08 Nov 2017, 21:54Da ne govorimo o tome koliko me zbunjuje naslov, ali znam da za to nije kriv Zmajo. Utopija je nužno virtualna - ako nije virtualna, onda nije utopija, a ako nije utopija, onda nije virtualna.![]()
Ich bitte dich, kako bi se reklo u Glembajevima.Stitch wrote: ↑08 Nov 2017, 22:11Stavit ću naslov koji Zmaj predloži, ali griješiš: utopija se jest pojavila kao naziv zamišljenoga i nepostojećega otoka koji je ostvarenje idealne, na razumu konstituirane zajednice (u djelu Th. Morea O najboljem uređenju države i o novom otoku Utopiji 1516. godine), ali utopija se razlikuje od nerealnih nastojanja (fantazije) jer tu postoji logička veza između stvarnih pojava, uzroka, stanja i zakonitosti.![]()
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 1 guest