Hvala!
Dolazim oko 6 i po 7.
Ma da? I mi često nedjeljna jutra (podnesamotnjaknamoru wrote: ↑20 Jan 2017, 20:57Gori dolazim često, nekih 28 godina, zbog hobija. Nediljom ujutro na Trešnjevci.
Mugen wrote: ↑21 Jan 2017, 13:20Ma da? I mi često nedjeljna jutra (podne) provodimo na pijaci, hihi.
Je, prava šugica, za razliku od jučer.![]()
Rekla sam vam, dalmoši, duge gaće dok ste ovdje.![]()
Mme Tipfeler planira od kad do kad biti na cugi?Pitam jer se još uvijek mislim. Večernja šema mi je propala, ali ova popodnevna vrijedi, tako da, ako bih dolazila, došla bih oko 7. I ako bih dolazila, voljela bih vidjeti sve. A imam filing da ura u koju bih mogla isključuje moju srodnu i mikija.
![]()
Ja cu maksimalno ostat 2 ure, jer me strah poslin vozit iako cu vec prolazit kroz liku u noc, a stvarno me strah leda.Mugen wrote: ↑21 Jan 2017, 13:20Ma da? I mi često nedjeljna jutra (podne) provodimo na pijaci, hihi.
Je, prava šugica, za razliku od jučer.![]()
Mme Tipfeler planira od kad do kad biti na cugi?Pitam jer se još uvijek mislim. Večernja šema mi je propala, ali ova popodnevna vrijedi, tako da, ako bih dolazila, došla bih oko 7. I ako bih dolazila, voljela bih vidjeti sve. A imam filing da ura u koju bih mogla isključuje moju srodnu i mikija.
![]()
Aj ja cu doc autom po tebe i onda ces mi ti ko malom ditetu objasnit di cemo se parkirat u gradu
Ako buden ima šta snimatsuperkrkan wrote: ↑21 Jan 2017, 12:48samotnjak snimi kake su ote polovnjace tamo, da znan jel se isplati dolazit ka buden moga![]()
Ako ti je do straja, nemaj ga jer me nekoliko ljudi s foruma zna osobno i to je to
Striptiz, a što drugo? Ja samo pazim da se dečki ne zagrcnu kokicama i lupkam ih po leđima.
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests