Nek ih babi svojoj babi u apartnane.haram wrote:To on babi nobe članobe
Imam traume zbog foruma
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 351 times
- Been thanked: 376 times
http://www.forum.hr/showpost.php?p=6123 ... stcount=89

To, Drujo, Majstore, Velemajstore!I ako ju želite svesti na puki biologizam, dobijete ono što su neki ideolozi Trećeg reicha napravili kada su u ruke uzeli Nietzschea.
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
đubre jedno pitaćeš ti mene opet pa će bit "žao mi je ugledni kolega miki te informacije su rezervirane samo za obične smrtnike tipa uvaženi kolega haram ili ja"miky0 wrote:Ko nije mod/admin -magarac
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
Je, miki je nešto tajnovit postao u zadnje vrijeme. Sumnjiv mi je, jako. Mislim da šuruje s Kinezima. Ili bar Klingoncima. Tarot mi ne daje odgovor, morat ću pitat i-ching.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Ljudske zibotinje sebe bole pretsjenjibat¸ a ostale podtsjenjibat˛Šabović Adis wrote:http://www.forum.hr/showpost.php?p=6123 ... stcount=89
To, Drujo, Majstore, Velemajstore!
˛˛˛ šta ne podsjetilo na jedan strip Zeljka Paheka o prbon kontaktu sa naprednin banzenaljtsina¸ neznan je li obdje nalo predugo za prepričat˛
what we've got here is failure to communicate
- Šabović Adis
- Inventar
Kako se ono zove kad se životinjama pripisuju ljudske osobine?haram wrote:Ljudske zibotinje sebe bole pretsjenjibat¸ a ostale podtsjenjibat˛
˛˛˛ šta ne podsjetilo na jedan strip Zeljka Paheka o prbon kontaktu sa naprednin banzenaljtsina¸ neznan je li obdje nalo predugo za prepričat˛
- Šabović Adis
- Inventar
Egzaktamento, stoga kad god čitam o inteligenciji u životinja, o društvenosti...o bilo čemu što ima veze s nama, pomislim Ooooo, jeb'o li ti Ezop mater, Kentauru jedan polutanski, polupismeni, nakalemljeni!.Leteća wrote:Basne?
Kentauri su fini ljudi. Mene više muče žabe i škorpioni.Šabović Adis wrote:Egzaktamento, stoga kad god čitam o inteligenciji u životinja, o društvenosti...o bilo čemu što ima veze s nama, pomislim Ooooo, jeb'o li ti Ezop mater, Kentauru jedan polutanski, polupismeni, nakalemljeni!.
- Šabović Adis
- Inventar
Sve životinje cvikaju od vatru, bez izuzeci, a samo čovek zna kako da ju pravi.Leteća wrote:Kentauri su fini ljudi. Mene više muče žabe i škorpioni.
http://listverse.com/2013/08/10/10-amaz ... d-monkeys/Šabović Adis wrote:Egzaktamento, stoga kad god čitam o inteligenciji u životinja, o društvenosti...o bilo čemu što ima veze s nama, pomislim Ooooo, jeb'o li ti Ezop mater, Kentauru jedan polutanski, polupismeni, nakalemljeni!.
http://www.petergrandich.com/dont-laugh ... reet-pack/
- Šabović Adis
- Inventar
http://www.independent.co.uk/news/scien ... 69307.htmlŠabović Adis wrote:Sve životinje cvikaju od vatru, bez izuzeci, a samo čovek zna kako da ju pravi.
http://tencatefrfabrics.com/this-is-why ... refighter/
Nije˛ Zoolozi&antropolozi˛˛Ona čubena "čobjek san¸ i ništa ljudsko nije ni strano" trebala bi ić zaprabo "čobjek san¸ i ništazibotinjsko nije ni strano"Šabović Adis wrote:Ovo neki engleski Ezop pis'o?!
Čobjek zna kako da ju prabi kao šta zna i sbe druge stbari zahbaljujući sbon spetsifično razbijenon organu znanon nozak˛ Ali po ponašanju¸ enotsijana i instinktina se uopće ne razlikuje od drugih srodnih i nanje srodnih brsta˛Šabović Adis wrote:Sve životinje cvikaju od vatru, bez izuzeci, a samo čovek zna kako da ju pravi.
- Šabović Adis
- Inventar
Sačekaću i tehnološki zapis majmunskog tehnologa (o opserviranim pojavama i načinu reproduciranja), da ga uporedim s ovim našim. Nemoj da fali potpis i pečat...
- Šabović Adis
- Inventar
Svo ono što konstatuješ očima, posmatranjem, spada u optiku - vrrrrlo usko područje fizike.haram wrote:Čobjek zna kako da ju prabi kao šta zna i sbe druge stbari zahbaljujući sbon spetsifično razbijenon organu znanon nozak˛ Ali po ponašanju¸ enotsijana i instinktina se uopće ne razlikuje od drugih srodnih i nanje srodnih brsta˛
Ima i ono što se nikako ne pokazuje na prirodnonaučnom radaru, a usljed čega se da napraviti jasna i nedvosmislena dustinkcija između, recimo, muškarca i mužjaka. Ima i društvene nauke jebemu...
- Šabović Adis
- Inventar
Mnogo su talentovani, nema šta, trebalo bi ih u vrtić upisat' - zreli su.haram wrote:Nije˛ Zoolozi&antropolozi˛˛Ona čubena "čobjek san¸ i ništa ljudsko nije ni strano" trebala bi ić zaprabo "čobjek san¸ i ništazibotinjsko nije ni strano"
Jebem te u nozak bolesni, ti namjerno tak pišeš.haram wrote:Čobjek zna kako da ju prabi kao šta zna i sbe druge stbari zahbaljujući sbon spetsifično razbijenon organu znanon nozak˛ Ali po ponašanju¸ enotsijana i instinktina se uopće ne razlikuje od drugih srodnih i nanje srodnih brsta˛
-
- Information
-