Ako usvojiš mene, ne trebaš me nositi, sam ću se. Ako budeš dobra mama i kupovala mi puno zelenila, po zimi ću paliti parkete oko tebe da te ugrijem.
Tko guta, zlo ne misli!
Što je to? Ili tko?Morticia » wrote:Ja ću biti k'o ona iz Absolutely fabulous.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Špinata i blitve moš dobit kolko god oćeš.vrrrlet » wrote:Ako usvojiš mene, ne trebaš me nositi, sam ću se. Ako budeš dobra mama i kupovala mi puno zelenila, po zimi ću paliti parkete oko tebe da te ugrijem.
No, takneš li moje zelenilo, savjetujem ti sa si Hrabri telefon staviš na speed dial.
Morticia wrote:Ja ću biti k'o ona iz Absolutely fabulous.
Patsy mi je uzor.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Kujo!vrrrlet » wrote:Patsy je neka životinja? Guska?
Šmrcava sam ko kreten i u kućnom pritvoru baš danas kad susjed ima radove. 
Imao ih je i jučer, al jučer sam imala i temperaturu pa sam spavala do kasno popodne s čepićima za uši.
Onda je navečer došao ispričat se zbog buke. U zgradi u kojoj se nitko ne ispričava zbog buke.
Bila sam ugodno iznenađena. Vjerojatno nije skužio po mojoj izbezumljenoj "tko si ti i šta oćeš od mene" faci.
Imao ih je i jučer, al jučer sam imala i temperaturu pa sam spavala do kasno popodne s čepićima za uši.
Onda je navečer došao ispričat se zbog buke. U zgradi u kojoj se nitko ne ispričava zbog buke.
Bila sam ugodno iznenađena. Vjerojatno nije skužio po mojoj izbezumljenoj "tko si ti i šta oćeš od mene" faci.
Ne znam da li sam se ikad smijala više nego ono kad je došla izbezumljena kod ove druge, na rubu smrti, i pričala kakvu je torturu doživjela od taksiste koji joj puna tri bloka nije dozvolio zapaliti u taksiju.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
AjmeMorticia » wrote:Ne znam da li sam se ikad smijala više nego ono kad je došla izbezumljena kod ove druge, na rubu smrti, i pričala kakvu je torturu doživjela od taksiste koji joj puna tri bloka nije dozvolio zapaliti u taksiju.
Meni je genijalna ona epizoda kad njih dvije odluče šparati i rezati životne troškove.
Mi ih se ponovo spremamo gledati.
Kuki je bolesnakuki wrote:Šmrcava sam ko kreten i u kućnom pritvoru baš danas kad susjed ima radove. :cerek
Dijete će mi vjerojatno prohodati do utorka.
Inače, šmizla se cijelo vrijeme diže na noge.
Pa naprči onu debelu guzicu i ljulja se.
Pa ju rit povuče natrag. Pa se čudi što se dogodilo. Uopće ne kuži da je debeloguza.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Kamo će ti se Beštija sklanjati da spava kad Punkerica uskoro stane na noge?Tupelo » wrote:
Kuki je bolesna
Dijete će mi vjerojatno prohodati do utorka.
Inače, šmizla se cijelo vrijeme diže na noge.
Pa naprči onu debelu guzicu i ljulja se.![]()
Pa ju rit povuče natrag. Pa se čudi što se dogodilo. Uopće ne kuži da je debeloguza.
Nastavi li biti ovoliki idiot, sklonit će se u azil.ElliQuinn » wrote: Kamo će ti se Beštija sklanjati da spava kad Punkerica uskoro stane na noge?
Nemoguća je u zadnje vrijeme.
Mislim da ih trebaš pobiti barem troje da bi bila serijska. Mene nemoj usvojiti.
Absolutely Fabulous
Meni je bila fantastična epizoda kad su skužile da je otac Saffroninog djeteta crnac.
Groupie :cerek:
Ne volim vas cimati za rukav, ali ajde bacite oko na zadnji post ovog topica i vidite možete li mu ikako pomoći.
Njemu zbilja treba dom u kojem će odmoriti stare kosti i mirno proživjeti što mu je još ostalo.
Stari psi su najteži za udomljavanje i zbilja im treba sva pomoć koje se možemo dosjetiti.
Njemu zbilja treba dom u kojem će odmoriti stare kosti i mirno proživjeti što mu je još ostalo.
Stari psi su najteži za udomljavanje i zbilja im treba sva pomoć koje se možemo dosjetiti.
-
Almost Rosey
Ajme, što je dobar Deda
Ja se samo nadam da ću se odselit prije nego gazdina psica ode, ne znam kako bih podnijela da je nema pod nogama kad izađem u dvorište
A stara je već, ima 13-14 godina. Doktorica znanosti 
Ja se samo nadam da ću se odselit prije nego gazdina psica ode, ne znam kako bih podnijela da je nema pod nogama kad izađem u dvorište
moja blesica ima 15 i pol godina i još je blesavai živahna i šašava!Tupelo » wrote:Ne volim vas cimati za rukav, ali ajde bacite oko na zadnji post ovog topica i vidite možete li mu ikako pomoći.
deda izgleda odlično za svoje godine, i ne sumnjam da će nekog još dugo uveseljavat!
budem pitala nekog svog
meg ti je glupa!!! :xlux:
Ne.Morticia » wrote:Ponovno piješ?
Rečeno mi je da sam parazit modernog društva, ono, baš ja, i morala sam utopit tugu.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
-
- Information
-