Ajde, probaj.jevgenija » wrote: Dobro da si tu.![]()
naime, razmišljala sam o Pošiću, i došla do zaključaka koje MORAM s nekim podijeliti. Pokušala sam podijeliti to sa svojim mladim revolucionarnim prijateljem arheologom u tramvaju ali je pobjego vrišteći iz trojke dvije stanice prije nego što je trebao
jesi raspoložena?![]()
Gutam s guštom, jebeš ananas! II
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
-
Almost Rosey
Uaaau, jesi dobila kakav plusić?
Vidio čovjek da si nova pa čekirao maloI skužila sam da me gleda neki metroseksualac šta mi malo liči na jednog (?) bivšeg. (Ne ta metroseksualna komponenta, naravno.)
Znači, ovako, Pošić nam ne gine ni ovako ni onako - najebala si, jel tako?Herp » wrote:
Ajde, probaj.
tako je!
i onda šta?
strogo uzevši, sjebaše ga i kršćanima. A i oni su ga ukrali nekim tamo plemenima i samo prikeljili šljašteća govna, jel tako? tako je!
srdačno Pošićevanje je zapravo krađa Pošića od zlih korporacija i Ivice Todorića!
Bogati, nakrali smo se smajlića i glittera više nego što je Todorić ukro kuna u široj regiji!
Nadalje, sjedenje doma u pošiću kad svi urlaju jedni na druge jer se jedino tamo vide svi skupa je normalno, jel tako? tako je!
onda je bolje imat pošić i po vani i nosit ga u srcu ko što neki nose marka ili slavicu ili JNA. Pošić uvijek treba biti s nama, pa nam ga nitko ne može ukrast i zagadit.
Osim toga, onaj Con Air "shut up or the bunny get's it" film je isto baš super, a Pošićni je.
i naposlijetku, smajlići su već tu, bor će uskoro, sobovi i rogovi su all around us, a ti nikad nisi bila borac protiv vjetrenjača, uvali se u ugodni premda suludi konformizam i obojaj si Pošić u ružičasto!
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Aha, recimo.Almost Rosey » wrote: Uaaau, jesi dobila kakav plusić?![]()
Vidio čovjek da si nova pa čekirao maloI skužila sam da me gleda neki metroseksualac šta mi malo liči na jednog (?) bivšeg. (Ne ta metroseksualna komponenta, naravno.)
Ma svi smo novi, tek je prošli put bilo uvodno predavanje.
A kako ti? Jesi odabrala diplomski? Muž, djeca?
Ne znam djelomično kvotat
zake sam ja rovala jutros po smajlekima bjesomucno
zake jos ne vidim crvenog PoŠiČnoK smajleka tu sa strane na plahti s ostalima
jel vi znate kolko ih se samo danas nastancalo beZkapiĆnih
kud ide ovaj svijet i ima li sve to smisla 
ote vrit
ote vrit
pa metni ga gore na prijedloge smajlića! ze je malo poremećen, oženio je nogatu, al još nije tolko da OVO čitalucca » wrote:zake sam ja rovala jutros po smajlekima bjesomucnozake jos ne vidim crvenog PoŠiČnoK smajleka tu sa strane na plahti s ostalima
jel vi znate kolko ih se samo danas nastancalo beZkapiĆnih
kud ide ovaj svijet i ima li sve to smisla
ote vrit
-
Almost Rosey
Meni je prošli put na vježbama asistentica rekla da sam skoro dobila plusić
I nek netko samo zucne o *onom* plusiću
U bogati, a ja misla moji ležerni!Ma svi smo novi, tek je prošli put bilo uvodno predavanje.
Ni kučeta ni mačeta ti ja nemam, moja tiA kako ti? Jesi odabrala diplomski? Muž, djeca?
A za diplomski imam ideju (opet
ha, dijevgenija » wrote: pa metni ga gore na prijedloge smajlića! ze je malo poremećen, oženio je nogatu, al još nije tolko da OVO čita
okej idam naČ
jevgenija » wrote: Znači, ovako, Pošić nam ne gine ni ovako ni onako - najebala si, jel tako?
tako je!
i onda šta?
strogo uzevši, sjebaše ga i kršćanima. A i oni su ga ukrali nekim tamo plemenima i samo prikeljili šljašteća govna, jel tako? tako je!
srdačno Pošićevanje je zapravo krađa Pošića od zlih korporacija i Ivice Todorića!
Bogati, nakrali smo se smajlića i glittera više nego što je Todorić ukro kuna u široj regiji!
Nadalje, sjedenje doma u pošiću kad svi urlaju jedni na druge jer se jedino tamo vide svi skupa je normalno, jel tako? tako je!
onda je bolje imat pošić i po vani i nosit ga u srcu ko što neki nose marka ili slavicu ili JNA. Pošić uvijek treba biti s nama, pa nam ga nitko ne može ukrast i zagadit.
Osim toga, onaj Con Air "shut up or the bunny get's it" film je isto baš super, a Pošićni je.
i naposlijetku, smajlići su već tu, bor će uskoro, sobovi i rogovi su all around us, a ti nikad nisi bila borac protiv vjetrenjača, uvali se u ugodni premda suludi konformizam i obojaj si Pošić u ružičasto!![]()

It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
-
Almost Rosey
Kokoško
Idem leć da sutra budem u stanju dobit plusić
Idem leć da sutra budem u stanju dobit plusić
Neću ni pokušavat ovaj put s kvotanjem.Almost Rosey » wrote: Meni je prošli put na vježbama asistentica rekla da sam skoro dobila plusići nek se idući put još malo potrudim : o
I nek netko samo zucne o *onom* plusiću![]()
U bogati, a ja misla moji ležerni!
Ni kučeta ni mačeta ti ja nemam, moja ti :tuz ni:
A za diplomski imam ideju (opet) sać'mo vidjet kako je s realizacijom.
Nova sam ti s tim plusićima. Kod mene ide sjedi drvo na drvo.
I jel dolaziš onda na sabor? Mene bi trebao netko odvest do tamo, pa pitam. :hendikepirana:
Javi kako ide realizacija!
-
Almost Rosey
Serenità » wrote:sjedi drvo na drvo.![]()
U, bome, ne znam. neću znati do petka, vjerojatnoI jel dolaziš onda na sabor? Mene bi trebao netko odvest do tamo, pa pitam. :hendikepirana:![]()
Will do. Ti javi bude li onaj metrić radio problemeJavi kako ide realizacija!
Ja kao prvo ne znam do tamo doćdejzi » wrote:Serenita, moš sa mnom doć. Ne volim dolazit sama međ puno ljudi.
Kao drugo, ne znam nikoga, pa mi je malo bed.
Kako ćemo to riješit?
Hvala, hvala, nažalost, ozbiljna sam.Almost Rosey wrote: :ro fl: riknut ću :rof l:
U, bome, ne znam. neću znati do petka, vjerojatno
Will do. Ti javi bude li onaj metrić radio probleme![]()
Javi i za to.
Ignoriram, tako da neće bit problema.
Pa kak?!Serenità » wrote: Ja kao prvo ne znam do tamo doć:rođenauZagrebu:
Nađeš se s nekim prije, na nekom mjestu do kojeg znaš doć pa kad dođeš tamo, imaš nekog poznatog.Kao drugo, ne znam nikoga, pa mi je malo bed.
Kako ćemo to riješit?![]()
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
I kad pišem jako puno teksta, kuća je najmanje primjetna, jel?jevgenija » wrote: zapravo se kuća najmanje vidi.
Bolje tako nego u bijelom?
Je, bolje je nego u bijelom.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
u pičku, tu sam vidla SAMO bijelo.dejzi » wrote:
I kad pišem jako puno teksta, kuća je najmanje primjetna, jel?
Bolje tako nego u bijelom?
Je, bolje je nego u bijelom.
nek bude boja kuće
ili priupitaj da još netko testira, možda ima razlike od monitora do monitora. melody bi, recimo, možda boja kuće bila smeđa?
-
- Information
-