Radno vrijeme i vrijeme za sebe
Da, ali posao je preko studentskog, dakle privremen. Onda sam opet student od 0-24
Trebao mi je ovaj odmak da vidim što bih ja radila da ne moram učiti. Ništa nisam dokučila, osim da sam generalno u kurcu kad ne znam što bi sa dva sata vremena, a da nije internet ili televizija.
Trebao mi je ovaj odmak da vidim što bih ja radila da ne moram učiti. Ništa nisam dokučila, osim da sam generalno u kurcu kad ne znam što bi sa dva sata vremena, a da nije internet ili televizija.
Hej, i posao je super stvar, daj si malo kredita! Pusti ta dva sata, ako radiš, to je dovoljno, ne moraš se sad time mučiti, daj si malo odmora od razmišljanja kako si u kurcu i sve je u kurcu i kako nešto moraš. Ne moraš ništa.elma » wrote:Da, ali posao je preko studentskog, dakle privremen. Onda sam opet student od 0-24![]()
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
elma, moraš se hitno trgnutielma » wrote:Da, ali posao je preko studentskog, dakle privremen. Onda sam opet student od 0-24![]()
inače će ova tvoja letargija na loše izać...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Posao je takav da bi ga oni malo inteligentniji
majmuni mogli obavljati. Često pomislim da bi radije radila s njima, nego s ovim kolegama
Al hoću reći da bih trebala imati volje za životom poslije njega, a nemam. Imam osjećaj da samo ubijam svoje vrijeme na ovom planetu...
Euklide, pisao si post samo da možeš stavit ovu sliku priznaj :-P
Euklide, pisao si post samo da možeš stavit ovu sliku priznaj :-P
-
- Information
-