Silajn » wrote:Ombia, baš fino da si postala upravo ono što potvrđuje o čemu pričam: svi ovi prostori traže svakodnevno održavanje i vrlo određene režime upotrebe.
A ulet sa "nisu hrvatski standard" je prilično, hm, lejm, zato jer nas je ovdje prekonekoliko koji znamo standarde i za ostale zemlje

I one od prije sto godina.
Pa ako to znas, onda znas da su ti ugradbeni ormari za koje jesi tvrdila da nisu standard JESU standard u nekim zemljama. Onda mi tvoj prijasnji post i ovaj ne pasu skupa. Malo je standard, malo nije.
Da ne pricam da preko bare ugradbeni ormari jesu i u najnizim socijalnim stanovima maltene standard.
I o kakvom to odrzavanju navednih kuhinja mislis? Imam gotovo identicnu kuhinju i ne zahtjeva
nikakvo posebno odrzavanje.

Zaista te ne razumijem.
Iako navela si razloge da su to veliki i nerealni prostori, pa je fotka bila u prilog
toj argumentaciji, a sad opet idemo na odrzavanje.
Hektore, iako ovi stanovi jesu pospremljeni za prodaju, da ja stavim svoj stan na net isto bih ga pospremila. No da, neki ljudi vole zivjeti (ja) u prostorima koji drugima izgledaju poluprazno i nenaseljeno.
Ne smeta me salica kave, rasklopljena knjiga, deka negdje, ali me smeta nered. I ne nered nije isprika za ono altu zivim, nered je isprika za ljen sam.
Ja za ovim mogu napraviti otprilike - ništa. Dubina stola ispod 60 ne dolazi u obzir, a moram s obje strane imati mjesta za knjige i papire.
Jer vjerojatno radis od doma. Ovo NIJE bio primjer radnog prostora nego prostora za prosurfati malo.
Kakav poseban REZIM zahtjeva ovakva kuhinjas? Uopce te ne razumijem.
http://img513.imageshack.us/img513/3721 ... 16ad98.jpg
Polica bi trebala biti dublja, da možeš odmaknuti ekran. A naslon je bitan za pravilno držanje.
Znam ja da je bitan ali eto ne koristim ga, losa navika. A kamoli kad surfam sa sofe, kreveta ili cega vec. Ja u ovom prostoru ne bih radila 8+ sati, ali bih bez beda tu i tamo surfnula i popila kavu. Za to mi ne trebaju knjige ni papiri.
Za kucni ured bih uzela ovak nesto, a da eto nemam nimalo prostora i moram se skuciti. Meni je estetika nekog prostora iznimno bitna ali nidam dosad morala zbog toga odustajati od prakticnosti.
Kao dio boravka a iza na zid stane i tv ako je polica dublja
Jeftino rijesenje
Tko jako puno radi od doma, treba mu ipak radna soba, makar dva sa dva.
Rado bih vidjela i vase funkcionalne zgodne primjere, dapace!
Koga zanima kako urediti mali rpostor, ima istoimena tema u susjedstvu.