Žene vole novac jer žele penis

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
JPK

Post 02 Dec 2011, 11:11

Pješčana » wrote: hoćeš reČ da si bogat? :xd:
Mislim da je problem u lošim bankomatima. Ubacio sam jednom karticu u bankomat od ženevske kantonalne banke, izgledao je kao da je iz osamdesetih, a zvučao kao traktor. Mislim da bi takav stroj bio predmetom sprdnje u Hrvatskoj.

Biti i mniti svemiropolisno
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 02 Dec 2011, 11:34

Alaj je i novac simbol kurca? A bokte i tih današnjih pisho(tičnih)analitičara, oće bit veći veći frojdovci od Freuda, samo nek je seksa i kompleksa.
Zna neko oklen ta simbolika-primanje i davanje il šta je već tu na stvari? Bolje mi paše kartica u tu priču, ono kad je bankomat usrče, malo se s njome poigra, pa vrati nasad. Za keš ne kužim. :ne zna:
A.P.
Cactus

Post 02 Dec 2011, 13:38

Imam vrlo ozbiljna pitanja za one koji ovaj topik shvaćaju donekle ozbiljno, a možda i za one koji tematiku drže krajnje šovinističkom i topću feminističkim nožicama:

1. Kog briga šta misle psihoanalitičari, to je relevantno kao i fejzbuk statusi o borbi protiv raka 95% neće ovo kopirat jer su đubar al ja nisam pa ću zato kopirat u status pa će to pomoć raku da se ne stvara više...?

2. Sve i da je novac simbol kurca i samo kurca, šta je loše u željenju kurca i tumačenju penisno-novčanog međuodnosa na način opisan u članku? Zasigurno to mnoge rade svjesno, a mnoge i nesvjesno. Svaka žena želi i kurac i novac, posve je svejedno u kakvoj kombinaciji dolaze i jesu li u kakvom uzročno-posljedičnom odnosu.
kukuriku

Post 02 Dec 2011, 14:57

A.P. wrote: 2. Sve i da je novac simbol kurca i samo kurca, šta je loše u željenju kurca i tumačenju penisno-novčanog međuodnosa na način opisan u članku? Zasigurno to mnoge rade svjesno, a mnoge i nesvjesno. Svaka žena želi i kurac i novac, posve je svejedno u kakvoj kombinaciji dolaze i jesu li u kakvom uzročno-posljedičnom odnosu.
Oprosti što picidlačim, ali ja mislim da lezbijke ne žele kurac. Bar ne u sebi. :o
Nek(v)arljiva.
Aurora

Post 04 Dec 2011, 09:49

Pješčana » wrote: ček, hoćeš reći da ti znaš bolje zašto ja radim? :misli:
ne, mislim da sam tu ja mudrija.
penisi :raspa:
Oprosti. Htjela sam reći da se na tebe ne odnosi ona tvrdnja, jer su muškarci ti koji rade da bi platili sponzoruše.

Možeš raditi iz bilo kojeg razloga, ali činjenica jest, da kak da su žene počele masovno raditi, broj razvoda je bio veći, dob za udaju sve kasnija...
Iz toga proizlazi da većina žena radi da bi bila samostalnija, da ne ovisi financijski o muškarcu. Ti ne moraš biti među večinom.
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
Aurora

Post 04 Dec 2011, 09:51

Aurora » wrote:
Oprosti. Htjela sam reći da se na tebe ne odnosi ona tvrdnja, jer su muškarci ti koji rade da bi platili sponzoruše.

Možeš raditi iz bilo kojeg razloga, ali činjenica jest, da kada su žene počele masovno raditi, broj razvoda je bio veći, dob za udaju sve kasnija...
Iz toga proizlazi da većina žena radi da bi bila samostalnija, da ne ovisi financijski o muškarcu. Ti ne moraš biti među večinom.

EDIT: Što je ovo?
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
Lastan

Post 04 Dec 2011, 15:11

Dugo sam razmišljao o naslovnoj premisi i napokon shvatio zašto se prostitucija smatra nemoralnom.
Naime, ako žene vole novac jer žele penis, onda su žene koje opslužuju svaki penis koji plati inverzija tog sustava vrijednosti – one uzimaju penise da bi dobile novac. A to, očito, narušava prirodni poredak stvari.
  • Information