Kako izgleda vaše mjesto s kog forumirate?

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
jevgenija

Post 13 Nov 2011, 21:43

sisata djevojka na kauču, dvije čaše, boca kupinovog vina, dva tanjura različitih kolača, dva kompa, tračeraj... :cerek:

You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
dejzi

Post 13 Nov 2011, 21:48

Djevojka mršavih nogu na kauču, dvije čaše, boca kupinovog vina, dva tanjura različitih kolača, dva kompa, tračeraj... :cerek:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Eks

Post 13 Nov 2011, 21:51

Lude ste. :cerek: :rofl:
*jezebel*

Post 14 Nov 2011, 02:33

najradije sjedim na tabureu. :D veliki drveni stol, na njemu dvije lijepe kutije s cajevima, moje zvrljotine vezane uz sve i svasta, tamna cokolada (barem 80% kakao mase), racuni, nekoliko casopisa i priloga (vezano uz hranu, glazbu i automobile), mobitel, dvije lijepe limenke u kojima drzim flomastere i olovke, jos jedna lijepa limena kutija kojoj moram naci mjesto u kuhinji, a u kojoj se nalaze zacini za kolace, sterimar sprej za nos s bakrom (usput moram napomenuti da je odlican, taj bi crnog vraga iz nosa izvuk'o :rofl:), aluminijska bocica s mjesavinom ulja koju sam sad izvukla iz frizidera pa cu se mazat' nakon tusiranja, dvije prazne salice od caja, daljinski upravljaci. na stolu uglavnom varira sve osim kutija s cajevima, one ostaju. :ne dam:
ponekad sjednem na kauc pa laptop drzim u krilu, ali to bas i ne volim pretjerano. zgodno je sto istovremeno vidim tv.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
rose madder

Post 14 Nov 2011, 15:02

dimnjak » wrote:kauc. laptop.
isto 'vako.
stolic ispred mene: telefon, krema za ruke (2 kom), slusalice, baterija za lap, suncane cvike, daljinski od klime i casa vode.

Da strava u novinama nije oveća, život bi bio skroz zgodna pojava.
Morticia

Post 15 Nov 2011, 12:47

Na poslu- s lijeve strane stola printer, kraj njega dva telefona, kraj njih (u sredini) monitor, računalo s desne strane na podu.
Kraj monitora (desno) šalica s kemijskim olovkama, signirima, olovkama, debeli blok, posudica sa spajalicama.
Ispred mene, na stolu ispod tastature, velika karta svijeta, s logom brodara za kojeg radim.
Preko puta i do mene sjede kolege.
Po zidovima fotografije brodova i karte svijeta.
Svira radio.

Kod kuće- kako kad. Ili sam na laptopu ili za stolnim računalom, najčešće ležim na kauču i tipkam s mobitela.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
sabaa

Post 15 Nov 2011, 22:35

Kod kuće za radnim stolom pored prozora, na kojem se nalazi sve i svašta; mobitel, lampica, olovke, blok s papirima, slušalice, usb stick, krema za ruke...

Iznad stola je polica sa lampom za eterična ulja, jednom snježnom kuglom sa slonovima i šljokicama umjesto snijega, te još puno sitnica.

Na poslu najčešće forumarim sa moba.
The planet is fine. The people are fucked.
Secre@Me

Post 15 Nov 2011, 22:54

na kaucu,lap u krilu,maca do mene( il na meni,il na lapu :facepalm: )..
Hard to explain to someone who has no clue. It's a daily struggle being in pain or feeling sick on the inside while you look fine on the outside
sabaa

Post 15 Nov 2011, 23:01

Secre@Me » wrote:na kaucu,lap u krilu,maca do mene( il na meni,il na lapu :facepalm: )..
Moji neće u krilo, al hoće na tipkovnicu.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 15 Nov 2011, 23:02

sabaa » wrote: Moji neće u krilo, al hoće na tipkovnicu.
Samo zato jer je ljubomorna na pažnju koju joj pokazuješ.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Secre@Me

Post 15 Nov 2011, 23:09

moja sotona da, svugdje,pa bukvalno i na glavu mi sjedne..:zubo:..kad se naslonim na kauc,ona se popne,ispipava di bi,kako bi ,pa se "smjesti" na naslon kauca i pola tijela "parkira" meni na glavu...sotona,prava mala preduca sotona:cerek:
Hard to explain to someone who has no clue. It's a daily struggle being in pain or feeling sick on the inside while you look fine on the outside
sabaa

Post 15 Nov 2011, 23:17

ElliQuinn » wrote: Samo zato jer je ljubomorna na pažnju koju joj pokazuješ.
Ma, mrze se nosit i neće u krilo ni mrtvi. :crying:

Možda zato jer su već bili veliki kad smo ih udomili.
Maze se beskrajno puno, daju dragat po bušici, ali smrt im je krilo.
A.P.
Cactus

Post 15 Nov 2011, 23:30

Štajaznam, moje izgleda ko radni stol, oveći:
Lijevo: lampa, pribor za nokte razni :Pop:
Desno: čaša, hrpetina knjiga i koječeg papirnatog i fascikliranog za posao
Na polici ponad laptopa: sve ikad, spajalice, post-iti, nakit, parfem, losioni, isus.
Na polici iznad te: svih mojih 40 lakova poredanih po nijansama :o i plutena ploča s najdražijim stvarima :lux: (to mi je omiljena polica)
Na polici iznad imam sve optičke medije ikad i razne vrste alkohola :Pop:
  • Information