Kako izgleda vaše mjesto s kog forumirate?
najradije sjedim na tabureu.
veliki drveni stol, na njemu dvije lijepe kutije s cajevima, moje zvrljotine vezane uz sve i svasta, tamna cokolada (barem 80% kakao mase), racuni, nekoliko casopisa i priloga (vezano uz hranu, glazbu i automobile), mobitel, dvije lijepe limenke u kojima drzim flomastere i olovke, jos jedna lijepa limena kutija kojoj moram naci mjesto u kuhinji, a u kojoj se nalaze zacini za kolace, sterimar sprej za nos s bakrom (usput moram napomenuti da je odlican, taj bi crnog vraga iz nosa izvuk'o
), aluminijska bocica s mjesavinom ulja koju sam sad izvukla iz frizidera pa cu se mazat' nakon tusiranja, dvije prazne salice od caja, daljinski upravljaci. na stolu uglavnom varira sve osim kutija s cajevima, one ostaju. :ne dam:
ponekad sjednem na kauc pa laptop drzim u krilu, ali to bas i ne volim pretjerano. zgodno je sto istovremeno vidim tv.
ponekad sjednem na kauc pa laptop drzim u krilu, ali to bas i ne volim pretjerano. zgodno je sto istovremeno vidim tv.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
- rose madder
isto 'vako.dimnjak » wrote:kauc. laptop.
stolic ispred mene: telefon, krema za ruke (2 kom), slusalice, baterija za lap, suncane cvike, daljinski od klime i casa vode.
Da strava u novinama nije oveća, život bi bio skroz zgodna pojava.
Na poslu- s lijeve strane stola printer, kraj njega dva telefona, kraj njih (u sredini) monitor, računalo s desne strane na podu.
Kraj monitora (desno) šalica s kemijskim olovkama, signirima, olovkama, debeli blok, posudica sa spajalicama.
Ispred mene, na stolu ispod tastature, velika karta svijeta, s logom brodara za kojeg radim.
Preko puta i do mene sjede kolege.
Po zidovima fotografije brodova i karte svijeta.
Svira radio.
Kod kuće- kako kad. Ili sam na laptopu ili za stolnim računalom, najčešće ležim na kauču i tipkam s mobitela.
Kraj monitora (desno) šalica s kemijskim olovkama, signirima, olovkama, debeli blok, posudica sa spajalicama.
Ispred mene, na stolu ispod tastature, velika karta svijeta, s logom brodara za kojeg radim.
Preko puta i do mene sjede kolege.
Po zidovima fotografije brodova i karte svijeta.
Svira radio.
Kod kuće- kako kad. Ili sam na laptopu ili za stolnim računalom, najčešće ležim na kauču i tipkam s mobitela.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Kod kuće za radnim stolom pored prozora, na kojem se nalazi sve i svašta; mobitel, lampica, olovke, blok s papirima, slušalice, usb stick, krema za ruke...
Iznad stola je polica sa lampom za eterična ulja, jednom snježnom kuglom sa slonovima i šljokicama umjesto snijega, te još puno sitnica.
Na poslu najčešće forumarim sa moba.
Iznad stola je polica sa lampom za eterična ulja, jednom snježnom kuglom sa slonovima i šljokicama umjesto snijega, te još puno sitnica.
Na poslu najčešće forumarim sa moba.
The planet is fine. The people are fucked.
Moji neće u krilo, al hoće na tipkovnicu.Secre@Me » wrote:na kaucu,lap u krilu,maca do mene( il na meni,il na lapu)..
moja sotona da, svugdje,pa bukvalno i na glavu mi sjedne..
..kad se naslonim na kauc,ona se popne,ispipava di bi,kako bi ,pa se "smjesti" na naslon kauca i pola tijela "parkira" meni na glavu...sotona,prava mala preduca sotona:cerek:
Hard to explain to someone who has no clue. It's a daily struggle being in pain or feeling sick on the inside while you look fine on the outside
Ma, mrze se nosit i neće u krilo ni mrtvi.ElliQuinn » wrote: Samo zato jer je ljubomorna na pažnju koju joj pokazuješ.
Možda zato jer su već bili veliki kad smo ih udomili.
Maze se beskrajno puno, daju dragat po bušici, ali smrt im je krilo.
Štajaznam, moje izgleda ko radni stol, oveći:
Lijevo: lampa, pribor za nokte razni
Desno: čaša, hrpetina knjiga i koječeg papirnatog i fascikliranog za posao
Na polici ponad laptopa: sve ikad, spajalice, post-iti, nakit, parfem, losioni, isus.
Na polici iznad te: svih mojih 40 lakova poredanih po nijansama
i plutena ploča s najdražijim stvarima
(to mi je omiljena polica)
Na polici iznad imam sve optičke medije ikad i razne vrste alkohola
Lijevo: lampa, pribor za nokte razni
Desno: čaša, hrpetina knjiga i koječeg papirnatog i fascikliranog za posao
Na polici ponad laptopa: sve ikad, spajalice, post-iti, nakit, parfem, losioni, isus.
Na polici iznad te: svih mojih 40 lakova poredanih po nijansama
Na polici iznad imam sve optičke medije ikad i razne vrste alkohola
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
-
- Information
-