Ja mogu složit cijelu.
Radno vrijeme i vrijeme za sebe
Slazem seZekoslawa wrote: Imam ideju! Prvo nađeš posao koji radiš od kuće, dakle ne moraš se ničim baviti u kući ili stanu nakon posla jer si i dalje na radnom mjestu.Onda još nađeš posao koji nema radno vrijeme, pa si riješila i problem "što nakon radnog vremena". I treće, nađeš posao od kojega ti ne ostaje vremena za sebe, pa se nemaš šta mislit. Eto, sve riješeno, ja te mogu i preporučiti ako oš.
Ja sam jos na poslu i nemam pojma kad cu ici doma. Ne tako skoro
Nasla sam pahuljice koje sam prije par mjeseci ostavila.u ormaricu u kuhinji. Jos su jestive
Jedem za stolom.i radim. Skoro kao da sam doma
Desire makes slaves out of kings.
Tesko mi je odrediti da li bih radije radila od doma ili ne.
Da radim od doma, sumnjam da bi mi bilo posebno bitno urediti se, a ja se volim uredivati i imam puno prekokrasnih haljina
S druge strane, provela sam 13 sati na poslu u stiklama. Stopala su mi malo natecena
Da radim od doma, sumnjam da bi mi bilo posebno bitno urediti se, a ja se volim uredivati i imam puno prekokrasnih haljina
S druge strane, provela sam 13 sati na poslu u stiklama. Stopala su mi malo natecena
Desire makes slaves out of kings.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ovo od Eovyn mi je sve dobro.
Možda šivanje? Men se to čini zabavno. A i korisno je.
Možda šivanje? Men se to čini zabavno. A i korisno je.
Ne znam tvoja vibratorska skustva, ali prije ce biti rad u sebi...a unda » wrote: ..to nije rad na sebi, to je rad po sebi.
Na i po mi zvuci slicno, mos rec na, a mos rec i po .
Sebi.
Nalazenje momka ( ili nalazenje nje od strane momka) mi ne djeluje kao rabota koju bi se moglo naruciti i obaviti u dva sata slobodnog vremena.
Puno je vise zajebancije s time.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Bara huda » wrote:Djeca su mi sooo arogantna i uvjerena u ispravnost svojih gledista. Skoro ko ja kad sam bila njihove dobi.
Trebam li to pokusat ispravljat ili pustit da ih zivot ispravi?
ajme, znam tu dilemu
ako nije retorično pitanje...
..ja obično kažem , ali ih ipak ispravi život..ko bi još mater sluša..
kurvanjski avatar, a
Ma pitanje je i nije retoricko.Chilimama » wrote:
ajme, znam tu dilemu
ako nije retorično pitanje...![]()
..ja obično kažem , ali ih ipak ispravi život..ko bi još mater sluša..
Mislim...nema mi sta ko pametno rec, a opet ...tesko mi drzat u sebi.
Ja se samo mogu nadat da ono sto im mater govori sada nece biti u prevelikoj suprotnosti s onim sto im zivot pokaze. I da ce me se nekad sjetit kao...e, vidis, nije ni mater bila tako blesava ka sta se cinilo da je.
Hvala ti na ovome, ipak je lijepo kad znas da nisi sam u svojim previranjima.
Dobro....ni ne mislim da sam jedina i unikatna na svijetu, ali hocu rec da je lipo cut ono sto znas.
I ja kažem. Nije da uvijek slušaju, ali kažem.Chilimama » wrote: ..ja obično kažem , ali ih ipak ispravi život..ko bi još mater sluša..
Nekako se vodim onom "sve što posiješ jednom ćeš požnjeti" i obično mi vrijeme pokaže da sam bila u pravu... Hm, bar donekle
Onako - u pravom trenutku me iznenade nekom mojom rečenicom, nekom mojom uputom, nekim mojim postupkom...
Ako nikako drugačije, onda nehajno i gotovo usput, ali ja im kažem...
Poše, Baro, ti ko da si od jučer mater. Ne, naprotiv, složi se s njima u svemu, onda će oni napraviti suprotno.Bara huda » wrote:Djeca su mi sooo arogantna i uvjerena u ispravnost svojih gledista. Skoro ko ja kad sam bila njihove dobi.
Trebam li to pokusat ispravljat ili pustit da ih zivot ispravi?
Koliko ja pratim priču, prestara su joj djeca za tu igruZekoslawa » wrote: Poše, Baro, ti ko da si od jučer mater. Ne, naprotiv, složi se s njima u svemu, onda će oni napraviti suprotno.
Dakle, i ti tako sa svojima?Zekoslawa » wrote: A jok, djeca nikad nisu prestara za tu igru.
S mojim klincima nešto nije u redu
..a odakle im to? televizija?Bara huda » wrote:Djeca su mi sooo arogantna i uvjerena u ispravnost svojih gledista. ..
Ma sve je u redu s tvojima, ionako bi ih prošlo do mojih godina. To zato što ja imam ćaću koji voli govoriti "Nisam ja vas tako učio" ili "Svi ćete vi doći na moje". Pa ne mogu odolit da mu ne vadim mast.
Zajebajem se - mojji su na faze inatljivi. Ali - ako potrefim ton... Kooperacija do nebaZekoslawa » wrote: Ma sve je u redu s tvojima, ionako bi ih prošlo do mojih godina. To zato što ja imam ćaću koji voli govoriti "Nisam ja vas tako učio" ili "Svi ćete vi doći na moje". Pa ne mogu odolit da mu ne vadim mast.
ne bih rekla da je do tva. Ni do kompjuterskih igara...a unda » wrote: ..a odakle im to? televizija?
Vise je ono...ko i kod odraslih...on/ona je glup, bezvezan, dosadan, ne kuzi fore...Sta vec.
Pa ajmo ga zato tlacit.
A ja ne volim to, mislim...ako ti je netko glup ili dosadan, pa makni se od njega.
Koji kurac te se uopce tice netko tko ti je glup i bezvezan? Zasto se baviti njime cak i u mislima?
A opet...koliko vidim, i odrasli ljudi se uglavnom bave onima koji su im glupi i bezvezni. Jerbo...sta ces mislit o nekom tko je pozitivan i s kim se slazes? S njim si ok i nemas se sto mislit. Samo gustat u drustvu.
A sa onima koji su to bezvezni....e sa njima mozes divanit, makar u masti. I na taj nacin gubit vrijeme.
A ne znam, mozda je to prirodni proces po kojem stvari funkcioniraju.
Kad ti dovoljno dopizdi taj glup/bezvezan nivo, onda ga se vise ni ne sjetis. A do tada....a neka se pate, kao sto i ja jesam.
Nema toga...prestaroBlesava » wrote: Koliko ja pratim priču, prestara su joj djeca za tu igru
Moja mama mene dan danas svjetuje kako bi sto trebalo. Tj. kako ona misli da bi trebalo
Svekrva (89) ima uvodnu lajnu...ne bi se stela mesat jer se to se mene ne tice, ali...
Joj, i toga me strah...da cu ostarit i dijelit savjete i 'kako ja mislim da bi trebalo' kad vec budem ishlapljela baba nesvjesna toga da sam ishlapljela baba.
I da ce mi se djeca sucutno smjeskat i povladjivat kao sto ja danas to radim mojim 'babama'.
ma pusti ga, njemu samo da je srljat.. pa od srljanja se opet ide spasavat srljanjem. dok se ne zapita..sta je meni taj kurac trebao..Bara huda » wrote: Meni se cini da je to super sve dok se ne nadjes u takvom sranju. A onda se pitas...koji kurac je meni to trebalo.![]()
ali, avaj, vec je onda kasno, vise nikad nece moc shvatit ono mujino pitanje.. koja je najsladja stvar na svijetu, vec ce puno vise razumjet fatu..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
To je najljepsi dio...Bara huda wrote: Meni se cini da je to super sve dok se ne nadjes u takvom sranju. A onda se pitas...koji kurac je meni to trebalo.![]()
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ne znam... svima nam nekad izljeću netraženi savjeti. Ono čime se ja vodim da ti savjeti ne zvuče kao "sad ću ti ja objasnit, ja znam, a ti, eto, ne znaš...", nego nastojim dati još jedan pogled na stvar. Onako, "gle, meni se čini tako-i-tako", "ja to ponekad napravim ovako...", "jesi li razmišljao/la o tome da...?" - savjetujem djecu točno onako kao što savjetujem prijatelje.Bara huda » wrote: Moja mama mene dan danas svjetuje kako bi sto trebalo. Tj. kako ona misli da bi trebalo![]()
Svekrva (89) ima uvodnu lajnu...ne bi se stela mesat jer se to se mene ne tice, ali...![]()
Naravno da to ovisi (i) o njihovoj dobi, pa sam (bila) puno direktivnija kad su bili mali, ali sad to zvuči više kao "ja b' to ovako, a ti vidi...
Sve ostalo mudrovanje i pametovanje ostavim za vrijeme kad im savjeti ne trebaju, kad vodimo razgovor ugodni o nekome drugome i nečemu drugome... Tu se isprsim
Dakle, isprsim:
Gle, jebiga, hoćeš - i ostarit ćeš i pametovat... Ali vjerujem da će način biti isti ili vrlo sličan današnjem i zato je sad (krajnje) vrijeme za eventualni trening.Joj, i toga me strah...da cu ostarit i dijelit savjete i 'kako ja mislim da bi trebalo' kad vec budem ishlapljela baba nesvjesna toga da sam ishlapljela baba.![]()
I da ce mi se djeca sucutno smjeskat i povladjivat kao sto ja danas to radim mojim 'babama'.
Meni se ponekad čini da moji roditelji samo čekaju da "dođem na njihovo" pa da mi mogu nabiti na nos kako su mi rekli (tipa - "kakav je tko", a ja sam se nastavila družiti s tom osobom)
Rad na sebi... Vi imate krasne ideje, ja nemam. To je moj najveći problem - uz slobodno vrijeme od jedva dva sata poslije posla, u kojem ne moram biti opterećena mislim da opet nisam učila ni radila taj dan, ja ne znam što bih (kreativno) radila. Prošli sam tjedan bila u stanju dva sata samo sjediti na stolcu i razmisljati o svačemu bez da prstom mrdnem i naucim npr. bar 5 novih riječi nekog jezika ili počnem čitati knjigu.

Rad na sebi... Vi imate krasne ideje, ja nemam. To je moj najveći problem - uz slobodno vrijeme od jedva dva sata poslije posla, u kojem ne moram biti opterećena mislim da opet nisam učila ni radila taj dan, ja ne znam što bih (kreativno) radila. Prošli sam tjedan bila u stanju dva sata samo sjediti na stolcu i razmisljati o svačemu bez da prstom mrdnem i naucim npr. bar 5 novih riječi nekog jezika ili počnem čitati knjigu.
-
- Information
-