mislio sam na to jel trebam ic u psihijatra po dijagnozu zato jer nisam trazio mirovinu tako da odem kod psihijatra..Glo » wrote: sad ne, mislim da sad primaju samo hitne i teže slučajeve. lakši su ovdje kad nije regularno radno vrijeme.![]()
..

mislio sam na to jel trebam ic u psihijatra po dijagnozu zato jer nisam trazio mirovinu tako da odem kod psihijatra..Glo » wrote: sad ne, mislim da sad primaju samo hitne i teže slučajeve. lakši su ovdje kad nije regularno radno vrijeme.![]()
..
pa iskreno, uopće me ne zanima, fora je ovo propitkivanje, bilo bi super da te ispitujemo godinama i nikad nam ne odaš tajnu, možda na samrti jedino..a unda wrote: ..e necu ti rec. a super je..ee, da ti je znat.![]()
![]()
mene to pitaš?..a unda wrote:
mislio sam na to jel trebam ic u psihijatra po dijagnozu zato jer nisam trazio mirovinu tako da odem kod psihijatra..![]()
vrrrlet » wrote:
Ovisi koliko je izskvirtala.
..koja tajna? ..nema tajne, ali vi to ne znate. evo, cak ni sada niste sigurni..Glo » wrote:..
pa iskreno, uopće me ne zanima, fora je ovo propitkivanje, bilo bi super da te ispitujemo godinama i nikad nam ne odaš tajnu, možda na samrti jedino
ma to ja retoricki ti pojasnjavam pitanje. onako, kvakasto je pa me intrigira, zamisljam situaciju, zabavno mi je apsurdirat, eto..mene to pitaš?zašto bih ja to znala?
Ja bih mu motao do kraja svijeta. On to zaslužuje.ex_anais » wrote:Ja zamišljam psihića koji bi svojevoljno liječio undu.
I ne ide. Ne mogu ga vizualizirati.
Ispucava postove. :vatromet: :nova godina:
vizualiziraj mene, i za samo 300 kn/hex_anais wrote:Ja zamišljam psihića koji bi svojevoljno liječio undu.
e to, to!!..a unda » wrote: ..koja tajna? ..nema tajne, ali vi to ne znate. evo, cak ni sada niste sigurni..![]()
da, dama to ja retoricki ti pojasnjavam pitanje. onako, kvakasto je pa me intrigira, zamisljam situaciju, zabavno mi je apsurdirat, eto..![]()
eto na. sad me treba i lijecit.ex_anais » wrote:Ja zamišljam psihića koji bi svojevoljno liječio undu.
čuj ovu, da se saberemo. de se ti smotaj. na kaučuex_anais » wrote:Google bot nas čita, saberite se.
Ma u pravu si, oprosti...a unda » wrote: eto na. sad me treba i lijecit.![]()
..ali, nije ti ta blesava. npr, koji bi bio razlog da ides zdravog lijecit? psihijatri su ti kao i policija..svak je za nesto kriv..![]()
..a unda » wrote: aj tink aj em banana triiiiii:![]()
dobar, dobar..a unda » wrote: ..ma, pusti je, hvali se paranojom. amaterka, a ne zna da guuglbot bolje cita sta ona pise kad nije na trkeljanju.![]()
jesu ovo neke prostote ili kako?aj tink aj em banana triiiiii:
Dušo, ti znaš da bih ti motao do kraja svemira. Ali, netko te drugi zamotao prije, i umotana si u pet komada, tako da ništa od nas. Ali, u slijedećem životu biti ću daždevnjak oko Kraljičinog zdenca, a ti se potrudi biti daždevnjakuša.Glo » wrote: a šta ti motaš? i pošto? bil meni moto?
aaa, a lijepo je meni onaj psihijatar govorio neka se ne udajem, da je to velika šteta za svijet i neka se podam naroduvrrrlet » wrote:
Dušo, ti znaš da bih ti motao do kraja svemira. Ali, netko te drugi zamotao prije, i umotana si u pet komada, tako da ništa od nas. Ali, u slijedećem životu biti ću daždevnjak oko Kraljičinog zdenca, a ti se potrudi biti daždevnjakuša.
tko je tko? kerum? ili ova ljepota na slici?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests