Nadnaravno, nadrealno, te mistično

Blago onom tko rano poludi
Beau

Post 11 Jan 2012, 23:13

Omega » wrote:
a čuj, to mogu shvatit, meni je nebulozno kad ljudi misle da će ima bioenergetična stakalca pomoći pri ozdravljenju, uglavnom mi je sve šta znanost ne može objasnit, nerealno.
Zato je i ovo sa snovima nešto o čemu pričam il ovako anonimno ili samo s najbližima.
Jbg, je da ima svakakvih ljudi, ma ja se ne mogu dosjetit niti jednog razloga zbog kojeg bi netko izmislio ovako glupast san ko moj od noćas i ono šta se desilo posli :ne zna:
A ne znam. Valjda ne lažeš, ali ne znam šta da mislim o tome...

Ruralna

Post 11 Jan 2012, 23:27

Tea Tree » wrote: Pa možda zato što ne postoji nikakva znanstvena potvrda da je predviđanje budućnosti moguće, dok je sasvim moguće roniti kao Kiki Curavić, bez obzira što to ne može svatko.
Kako znanstveno potvrditi nečije viđenje budućnosti ako uglavnom ti ljudi nemaju moć nad tim što će "vidjeti" :ne zna:

Ne znam, ja mogu živjeti s činjenicom da neki ljudi imaju neke specifične sposobnosti bez obzira što ih ne mogu razumjeti.
Pješčana

Post 12 Jan 2012, 00:26

Herp » wrote:Ja sam jedno vrijeme zapisivala snove odmah nakon buđenja, nekad mi bude žao što sam prestala. :D
+1 :D
to su bili romani :zubo:

eh, da primijetila sam da se Kristijan Komar registrirao :rofl:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Herp
Nikki Gauda

Post 12 Jan 2012, 00:30

Je, došel je Kiki, al' nije baš tak izgledal u mom snu :crying:

Tam je imal talijanku :cerek:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
  • Information