A ne znam. Valjda ne lažeš, ali ne znam šta da mislim o tome...Omega » wrote:
a čuj, to mogu shvatit, meni je nebulozno kad ljudi misle da će ima bioenergetična stakalca pomoći pri ozdravljenju, uglavnom mi je sve šta znanost ne može objasnit, nerealno.
Zato je i ovo sa snovima nešto o čemu pričam il ovako anonimno ili samo s najbližima.
Jbg, je da ima svakakvih ljudi, ma ja se ne mogu dosjetit niti jednog razloga zbog kojeg bi netko izmislio ovako glupast san ko moj od noćas i ono šta se desilo posli
Nadnaravno, nadrealno, te mistično
Kako znanstveno potvrditi nečije viđenje budućnosti ako uglavnom ti ljudi nemaju moć nad tim što će "vidjeti"Tea Tree » wrote: Pa možda zato što ne postoji nikakva znanstvena potvrda da je predviđanje budućnosti moguće, dok je sasvim moguće roniti kao Kiki Curavić, bez obzira što to ne može svatko.
Ne znam, ja mogu živjeti s činjenicom da neki ljudi imaju neke specifične sposobnosti bez obzira što ih ne mogu razumjeti.
+1Herp » wrote:Ja sam jedno vrijeme zapisivala snove odmah nakon buđenja, nekad mi bude žao što sam prestala.
to su bili romani
eh, da primijetila sam da se Kristijan Komar registrirao
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-