Tea Tree » wrote:Ajmo se snimat pa mećat ovdje da se smijemo.Prije toga zaključati forum za javnost, tko je upao, upao je. Da se ne sramotimo po cijelom svemiru.
Elokvencija
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
o tom pak uopće neću ni razgovarati 
super se vidi nečija elokventnost dok čekam red na šalterima, i kad ljudi prije mene idu objasniti šalteruši što ih muči.
super se vidi nečija elokventnost dok čekam red na šalterima, i kad ljudi prije mene idu objasniti šalteruši što ih muči.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Još si.Zekoslawa » wrote:Ja sam navodno bila televizično i elokventno dijete
Ne dijete, nego ovo prvo pa i drugo.
Mogu ja.pa me metnilo za vođu ekipe na Turbo Limaču.Nikad nisam pogledala taj video, niti ću.
Kinky.Tea Tree wrote:Ajmo se snimat pa mećat ovdje da se smijemo.
Slikaj se u ogledalu.elma wrote:izgledati li sami sebi ljepse na snimci /fotografiji ili u ogledalu?
ja sam se šokirala koliko ružnije ispadam na snimci![]()
Jednako ružno ispadam, još kad si snimim glas.
Ne znam, snimit ćemo te u pozi kakve voditeljice ili reporterke... pa ćemo vidjet.Zekoslawa » wrote: Karl, za boga miloga, ja djelujem nadrkano, ne mogu bit televizična da se posadim na trepavice.
A ono, to nadkrljžl
oću, oćuKarl Jozef » wrote: More.![]()
Vidio sam ali ne znam tko je.Ne misliš valjda da bi te po glasu netko prepoznao.
ma ne, al ako netko čita i sumnja tko je, ovo mu može biti potvrda. paranoična sam, pusti me
-
visekratni klon
Isusebože, kako želim vidjeti Zečinu kako nadvisuje onog ljigavca.
DAvaj to vamo!
Jes ga nabila?

-
visekratni klon
-
visekratni klon
Dobro, i meni su kojekakvi ljigavci znali bit simpa nekoć.elma » wrote:meni je on bio simpatičan, je li sve štima sa mnom?!
-
visekratni klon
Da, nešto mutno mi ostalo da mi je zbog nečeg ljigavac, a nije bio u početku, odnosno nije mi bio ni simpa, neutralan. Jel ono ono tukao djecu?Zekoslawa » wrote:Pa meni je bio super dok se nije ispostavilo da je manijak.
-
visekratni klon
http://www.index.hr/xmag/clanak/autor-t ... 19422.aspxZekoslawa » wrote:Ne znam, mislim da je mlatio ženu ili tako nešto.
Meni nije.elma » wrote:meni je on bio simpatičan, je li sve štima sa mnom?!
Alergičan sam na isforsirano hiperekstrovertirane ljude. I na njega i na Borisa "Geni-jalno!" Mirkovića.
Previše se trude i zato mi djeluju jako, jako neiskreno.
-
visekratni klon
Ajme, tog sam skoro zaboravila.Lastan » wrote: Meni nije.
Alergičan sam na isforsirano hiperekstrovertirane ljude. I na njega i na Borisa "Geni-jalno!" Mirkovića.
Previše se trude i zato mi djeluju jako, jako neiskreno.
Lastan » wrote: Ti čkomi, prekrasno ispadaš na fotografijama.
oprosti, ali jako mi je smiješno da ti ja razgovaramo o meni na slikama. ko kakav paralelni svemir
spada li u elokvenciju kad netko bolje pojasni rukama, zamislite sad nekog Talijana da se razmaše, ili Dalmatinca da hvali svoje vino i ulje. čim ih vidiš sve ti je jasno
-
- Information
-