Uvezivanje kao investicijski projekt

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Herp
Nikki Gauda

Post 13 Dec 2011, 13:31

JPK » wrote: To je iluzija.
Zapravo, kao i sve žene, odlučuješ na temelj vlažidbe pikice, a onda poslije tražiš ovakva opravdanja za pozitivnu ili negativnu odluku. :xd:
Načelno se slažem, no kako onda objašnjavaš instantno sušenje pikice i poriv za bježanjem uz eventualno bljuvanje pri otkriću eliminacijskih kriterija?

It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
A.P.
Cactus

Post 13 Dec 2011, 14:15

Maleficent, zamisli da izađeš s nekim likom i cijelo vrijeme imaš neki osjećaj da iako je lista u plusu, on ti nekako ne "sjeda", te se na kraju jednostavno ne možeš naći s njim jer je taj "anti" osjećaj tako jak.
Kad za dva mjeseca budeš prepričavala prijateljici taj dejt, reći ćeš:

a) otvorio mi je vrata, pridržao kaput, naručio za mene i platio kavu, stvarno je pravi džentlmen, ali, eto, pikica mi se ne vlaži baš, šteta

b) da, ma bio je bezveze, lik mi otvori vrata, skida kaput, naručuje za mene, wtf koji kontrol frik, ko to još danas radi, sigurno bi mi zabranio da imam prijateljice kasnije?!
Maleficent

Post 13 Dec 2011, 14:29

A.P. » wrote:Maleficent, zamisli da izađeš s nekim likom i cijelo vrijeme imaš neki osjećaj da iako je lista u plusu, on ti nekako ne "sjeda", te se na kraju jednostavno ne možeš naći s njim jer je taj "anti" osjećaj tako jak.
Kad za dva mjeseca budeš prepričavala prijateljici taj dejt, reći ćeš:

a) otvorio mi je vrata, pridržao kaput, naručio za mene i platio kavu, stvarno je pravi džentlmen, ali, eto, pikica mi se ne vlaži baš, šteta

b) da, ma bio je bezveze, lik mi otvori vrata, skida kaput, naručuje za mene, wtf koji kontrol frik, ko to još danas radi, sigurno bi mi zabranio da imam prijateljice kasnije?!
Ja ću uvijek reći a). :ne zna:
I točno mogu identificirati stvari s liste koje mi kod njega fale.
A.P.
Cactus

Post 13 Dec 2011, 14:30

Maleficent » wrote: Ja ću uvijek reći a). :ne zna:
Aha :xd:
Maleficent

Post 13 Dec 2011, 14:35

A.P. » wrote: Aha :xd:
Pa meni je zapravo žao kad naletim na nekog tko je po svim parametrima ok, ali mi nije napet. Zašto bih ga omalovažavala nazivajući ga bezveznjakom?

Bezveznjak je onaj kojem ja nisam napeta. :xd:
ombia

Post 13 Dec 2011, 14:56

Pješčana » wrote: pa, da idem na dejt samo s nekim koga vidim uz sebe za deset gdina, bojim se da kave ni cuge ni dejta ne bih baš vidjela.
meni se rijetko, ali zaista rijetko netko zasvidi. baš onako, pošteno.
ali ima ljudi koji me zaintrigiraju, na koje na nekom nivou reagiram. meni paše kad se idem nać s nekim i ne znam što će točno iz toga ispast.
od klikova na prvu, kod mene, bilo je situacija kad smo oboje reagirali. bilo je situacija kad je samo jedno reagiralo. od toga, nekad meni nije pasala njegova, po meni, preintenzivna reakcija, ali bome je bilo slučajeva da sam ja bila zasviđata dok on nije tako mislio.
isto tako, u slučajevima kad smo oboje reagirali, nije svaka ta priča bila najpametnija i najbolji odabir. na stranu sad životno iskustvo i to je život i sazrijevanje.
neki klikovi koji su se desili mogli su se komotno i ne izdogađati, jer meni se znalo desiti da klikam s ljudima koji nisu najbolji izbor za mene. sve je to dio odrastanja i sazrijevanja, i naučiš prepoznavati obrasce i sam sebe prepoznaš u nekim reakcijama, ali iz svog iskustva mogu reći da klik na prvu nije jedini uvijet niti je garancija da sam bila pametna.
isto tako, naučila sam pustiti drugu stranu da se pokaže u najboljem svjetlu, a često taj prvi dejt ne bude takav.
Ovo mogu samo potpisati. Em imam taj problem da mi zaista rijetko netko svidi, em mi je za dejt dosta ona pocetna kemija.

Lijepo si ovo napisala. :)
Zapravo sam htjela pitati, oslanjate li se pritom na plus minus listu ili na svoj osjećaj, ili oboje?
Te liste nikad ne radim za prve dejtove, vodi me osjecaj.
Neke pluseve minuseve mogu napraviti kad se vidi da mi se tip ful ful svidja i kad idem razmisliti jel mi pametno s njime nesto ozbilnije, recimo ako vidim da je egocentrik jel sam svjesna kakvu to vezu znaci imati itd.
Prvih par dejtova mi je mozak na pasi.
Bezveznjak je onaj kojem ja nisam napeta.
Carice :)
Moment

Post 13 Dec 2011, 20:52

Herp » wrote:
Načelno se slažem, no kako onda objašnjavaš instantno sušenje pikice i poriv za bježanjem uz eventualno bljuvanje pri otkriću eliminacijskih kriterija?
Eliminacijski kriteriji su elementarno sredstvo za bušenje balončića iluzije.
Nesto kao obrana od odabira nekompatibilnog partnera.
Mislin da san bija jasan
JPK

Post 13 Dec 2011, 23:09

Herp » wrote:
Trebalo bi provjeriti koji je postotak bježanja, a koji deniala u toj situaciji. Ja se kladim na denial.
Biti i mniti svemiropolisno
Tea Tree

Post 14 Dec 2011, 03:24

Bez obzira što bih ja bila u bježećem postotku, a čini se i Herp, vjerujem da je postotak deniala daleko veći.
Ma ne vjerujem, znam. Vidim ih svaki dan.
Samo to rade oba spola, ne samo žene.
Kad dođu u fazu da je neuvezanost smak svijeta ili nestanu kriteriji ili nastupa denial.
Ovo je još izraženije kod ostavljenih nakon dugogodišnje veze ili, još gore, braka.
Morticia

Post 14 Dec 2011, 08:38

Ne znam kakav krajnji očaj bi me morao spopasti da si dozvolim denial ukoliko se ispostavi da frajeru smrdi iz usta (ili da smrdi uopće) ili da govori s menom i s tebom. :xne zna:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Tea Tree

Post 14 Dec 2011, 12:43

Morticia » wrote:Ne znam kakav krajnji očaj bi me morao spopasti da si dozvolim denial ukoliko se ispostavi da frajeru smrdi iz usta (ili da smrdi uopće) ili da govori s menom i s tebom. :xne zna:
:rofl:
Iako je smrad iz usta već krajnost, ali ima sasvim dovoljno onih koji će oprostiti s menom i tebom u ime "viših ciljeva".
Ništa ne znači što tebi ni većini nas tu to nije prihvatljivo.
Mi nismo većina ljudi u HR niti smo dovoljno veliki uzorak za prosjek.
A.P.
Cactus

Post 14 Dec 2011, 12:53

Morticia » wrote: ili da govori s menom i s tebom. :xne zna:
:rofl: :rofl: :rofl:

Ovo sam pročitala jutros u busu i krepala sam, pa mi je palo na pamet: koji su vam "površni" kriteriji, onako, ima li stvari koje su totalno glupe, ali ih ne možete nikako provariti?

Meni onaj zagorski dudek naglasak :xo: Samom isusu bih se opalila u facu smijati, ne mogu ja to.
A pored naglasaka, ne smije nikako posjedovati pojedini nakit ili odjevne predmete. :xo:
bliss

Post 14 Dec 2011, 13:15

Skoro me je sram reći, ali ja bih teško mogla prijeći preko dubrovačkog naglaska. :o Ne bih to mogla svaki dan slušati. Ne bih mogla biti sa izrazitim vjernikom niti s izrazitim tradicionalistom. Užasno me živcira nepismenost, ali vjerojatno jedan od najvažnijih kriterija mi je higijena. Preko smrada ne bih prešla. Netko tko misli da se ne treba tuširati svaki dan jer to nije zdravo :facepalm: i jer se ne možeš usmrditi u jedan dan teško da bi ikad imao šanse kod mene.
ombia

Post 14 Dec 2011, 13:23

Nakit bilo kakav ne prolazi bas kod mene.

Debeli kratki prsti.

Duzi nokti bilo gdje.

Kad su hlace prekratke i kad si netko konstatno kupuje prekratke hlace, ono da se glezanj vidi.
Morticia

Post 14 Dec 2011, 14:16

Eto vidiš Đepika, imamo mi žene neke kriterije, ipak. :xzubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Nikolajevna

Post 14 Dec 2011, 14:47

Tea Tree » wrote: :rofl:
Iako je smrad iz usta već krajnost, ali ima sasvim dovoljno onih koji će oprostiti s menom i tebom u ime "viših ciljeva".
Ništa ne znači što tebi ni većini nas tu to nije prihvatljivo.
Mi nismo većina ljudi u HR niti smo dovoljno veliki uzorak za prosjek.
Evo, ja bih oprostila s menom i tebom. Ne zbog otkucaja sata ili kako se to već naziva, već to jednostavno nije nešto što bi mi bilo presudno. U krajnjem slučaju, upozorila bih ga na to. :ne zna:
JPK

Post 14 Dec 2011, 14:59

Morticia » wrote:Eto vidiš Đepika, imamo mi žene neke kriterije, ipak. :xzubo:
Možeš misliti. :xd:
98% ovih kriterija automatski pada u vodu izvan foruma. Tu je isto prikladna ona činjenica kako žene jedno govore, drugo misle, a treće rade.
Pola Zagreba govori z menom, možeš mislit kako bi to i slične stvari u nekoj realnoj situaciji bile ozbiljan kriterij.
I meni je na apstraktnoj razini gadan dubrovački i bosanski naglasak, no u realnoj situaciji s realnim sisama preda mnom, nije mi smetalo. :xd:
Biti i mniti svemiropolisno
Morticia

Post 14 Dec 2011, 15:04

Gle, to s menom i s tebom je bila poluzajebancija.
Ali ono sa smradom nije. Tu sam neumoljiva. Miris mi je jedan od najbitnijih faktora za dobar seks. :xne zna:

Nadalje, moraš znati da se žene i muškarci malo razlikuju po pitanju tih nekih stvari.
Ok, neću biti tako pretenciozna pa govoriti u ime svih žena, ali mogu u svoje.
Dakle, kod mene to ne ide tako kako se tebi čini- ja vidim nekog i onda se navlaži ona stvar.
Meni ugodna vanjština kurca ne znači ako je frajer ljiga.
Tako da je kod mene redosljed nešto drugačiji- prvo mi se navlaži ili ne navlaži mozak, tek onda, eventualno... Pizda. :facepalm: :xzubo:
kukuriku

Post 15 Dec 2011, 13:14

ja ne bih mogla prijeći preko toga da je kriminalac.
nepismen.
da govori čajić i tenksić.
o smrđenju i prljavštini ni ne bih, to se podrazumijeva.
da nosi hlače od kamenovanog jeansa i špicpapak.
da nosi preuske hlače.
da je dotjeraniji i mirišljaviji od mene i da uvijek izgleda kao da je baš izašao sa snimanja modnog editorijala (pederčina :facepalm: )
da je dosadan i ne smije se mojim šalama (svi koji se ne smiju mojim šalama su dosadni, jasno :zubo: )
da je lijep kao slika.
da je ružan kao lopov.
da je glup ko stup.
da je najpametniji na svijetu.
i tak, ima toga još, ovo je ukratko.
Nek(v)arljiva.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 832 times
Been thanked: 1578 times
Post 15 Dec 2011, 22:45

JPK » wrote: I meni je na apstraktnoj razini gadan dubrovački i bosanski naglasak, no u realnoj situaciji s realnim sisama preda mnom, nije mi smetalo. :xd:
Sjedi mala na Stradunu i plače. I dođe joj neki čovjek: "Što je, dijete, zašto plačeš?"

"Pa izgubila sam lončić", odgovori ona.

"Kakav lončić?" nije ovom jasno.

"Pa s vrota." :D
Potpisi su za budale.
Éowyn

Post 15 Dec 2011, 22:55

A.P. » wrote:
:rofl: :rofl: :rofl:

Ovo sam pročitala jutros u busu i krepala sam, pa mi je palo na pamet: koji su vam "površni" kriteriji, onako, ima li stvari koje su totalno glupe, ali ih ne možete nikako provariti?

Meni onaj zagorski dudek naglasak :xo: Samom isusu bih se opalila u facu smijati, ne mogu ja to.
A pored naglasaka, ne smije nikako posjedovati pojedini nakit ili odjevne predmete. :xo:
Potpisujem. Koliko god da je netko pametan i zgodan, takav naglasak jednostavno ne prolazi. Automatski mi se osoba čini tupava :xne zna:

Općenito glas je to što će me privući ili odbiti na prvu. Koliko su nekome crte lica logično/nelogično porazmještene nije toliko bitno.

Još jedna stvar koja će me definitivno odbiti - vicevi. Neopisivo me živciraju ljudi sa 'smislom za humor'. Posebno oni koji se smiju vlastitim duhovitostima.

Odbilo bi me i da je osoba niža od mene ili (još gore) da je nabildana.

S menom još nekako može proći, s tebom ni pod razno :xd:
Desire makes slaves out of kings.
Pješčana

Post 15 Dec 2011, 23:15

možete reći da sam plitka i površna, ali meni je zagorski jezik ko šaka broma u juhu vojniku.
ne mogu. ne mogu. uši mi krvare. ne mogu nekog shvatiti ozbiljno za početak, a nikako kao potencijalnog pastuha.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 15 Dec 2011, 23:19

Pješčana » wrote:možete reći da sam plitka i površna, ali meni je zagorski jezik ko šaka broma u juhu vojniku.
ne mogu. ne mogu. uši mi krvare. ne mogu nekog shvatiti ozbiljno za početak, a nikako kao potencijalnog pastuha.
Nije to zbog zagorskog nego zato što su Zagorci uglavnom sitni.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
kukuriku

Post 16 Dec 2011, 15:51

Pješčana » wrote:možete reći da sam plitka i površna, ali meni je zagorski jezik ko šaka broma u juhu vojniku.
vako i ja.
nikad od zagorca pastuha. bar ne in maj buk.
a ja recmo volim naglaske, ali samo one bliske mom uvencetu. slavonski može, lički, bosanski, hercegovački, dubrovački, sve verzije dalmoškog, sve iđe.

uf, nino raspudić ima super naglasak. i visok je i šesan. dala bi mu. :xlux:
Nek(v)arljiva.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 832 times
Been thanked: 1578 times
Post 16 Dec 2011, 15:54

Klinac ti znaš što je dubrovački govor. Da znaš, smijala bi se mom vicu. :durica:
Potpisi su za budale.
  • Information