Stupanje u seksualne odnose prije braka

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Bara huda

Post 11 Feb 2013, 22:01

nodens » wrote:
Slobodno se ti uključi, ako imaš komentara. :zubo:
Mozda i bi da shvacam o cemu se uopce radi. Prica. Trkelja, sta vec. :D
Ovako... :ne zna:

Cini mi se da si vec objasnjavao zato si djevac ali sam ja to zaboravila.
Cemu se nije za cuditi, obzirom na obzire. :D
Pa ono...ako nije problem...elaboriraj malo.
U jednoj recenici, ako moze .

Otprilike...djevac sam zato jer...............

nodens

Post 12 Feb 2013, 11:22

Bara huda » wrote: Mozda i bi da shvacam o cemu se uopce radi. Prica. Trkelja, sta vec. :D
Ovako... :ne zna:

Cini mi se da si vec objasnjavao zato si djevac ali sam ja to zaboravila.
Cemu se nije za cuditi, obzirom na obzire. :D
Pa ono...ako nije problem...elaboriraj malo.
U jednoj recenici, ako moze .

Otprilike...djevac sam zato jer...............
Nije moguće da misliš da postoji tako neki jedinstveni, jezgroviti odgovor na to pitanje. :misli:

Okvirno rečeno, razloga ima mnogo i mijenjali su se kroz vrijeme; dodavali se i brisali s hrpe.

Ako probam apstrahirat ipak neku najuočljiviju crtu, mogao bih reći da je to zbog mistifikacije i moralizacije samog tog, jel, čina.

Detaljnije bih tu misao mogao izraziti na sljedeći način: ne samo da nisam nikad 'upoznao' neku curu/ženu za koju bih osjećao, ili smatrao mogućim da bih osjetio, nešto dovoljno.... intenzivno (?) koliko sam zamišljao da je 'potrebno' za takav jedan odnos, a da istovremeno čvrsto vjerujem da bi ona osjećala ili mogla osjećati nešto recipročno u tom smislu - nego sam relativno rano došao do zaključka da takva ni ne postoji, pa se nisam ni 'trudio' oko nalaženja potencijalne gospođice Takve. (Ovo zadnje je nešto u stilu Woodyja Allena i njegovog 'ne bih bio član kluba koji bi mene htio za člana' - znači, misao da čak i da miss Special postoji, što je već prilično teško zamisliti s obzirom na moj perfekcionizam, još teže je zamisliti da bi toj miss Special JA mogao biti imalo interesantan, a kamoli da bi me mogla doživjeti kao mr. Posebnog).

U svemu tome je poprilično bitna moja samopercepcija, tj. način na koji doživljavam svoju (ne)poželjnost, a i činjenica da sam zalutao u ovo seksualno permisivno stoljeće u kojem se na odstupanje od djevičanstva tj. doživotne monogamije gleda prilično ravnodušno... do te mjere da danas čak i cure osjećaju socijalni pritisak ako su djevice s više od 20 godina - iako, možda je to i u prošlosti bila čisto pragmatična stvar :zubo: a ne nešto romantično kao što sam ja izgleda zamišljao... uživljavajući se u kojekakve romane, ili još gore, bajke. :rofl:

Ukratko, stvarno malo podsjećam na onog Tužnog dječaka s foruma.hr. Jebiga. :ne zna: :rofl:

U međuvremenu sam razmišljao i o mogućnosti da se radi o nečemu tipa, poremećaja u lučenju dopamina i serotonina, uglavno te neke kemije mozga. No, ne da mi se to čak ni provjeriti...

Enivej, brijem da se nije teško smijati nekom drugom. Aj ti meni reci, jesi li udana/imaš 'nekog'? :cerek: Da vidim koliko je tebi jednostavno 'objasniti' razloge činjenja tj. nečinjenja nečega...
Bara huda

Post 12 Feb 2013, 12:08

Ako ja tvoj kratki elaborat dobro kuzim, ti se nisi dovoljno zagrijao za neku ili nekog da bi pustio nek te voda nosi. :misli:
A dobro, mozda ti se desi, mozda i ne.
Uvijek ti ostaje net svijet u kojem se mozes kroz pricu i pjesmu opustit i na druge nacine. :D

nodens » wrote:

Enivej, brijem da se nije teško smijati nekom drugom. Aj ti meni reci, jesi li udana/imaš 'nekog'? :cerek: Da vidim koliko je tebi jednostavno 'objasniti' razloge činjenja tj. nečinjenja nečega...

Ma ovo tvoje nije smijesno, vise je onako...komplicirano. :zvrko:
Ja sam udu data (skraceno: udata) vise desetljeca. Cini se puno, ali samo kad gledas unaprijed. Unatrag....to prodje za cas.
Ako bih trebala tebi objasniti razloge zato sam nesto cinila a nesto nisam ...pa objasnjenje bi bilo da nisam puno "objasnjavala" stvari ni sebi a ni drugima nego radila kako mi je doslo.
Nekad se zajebes, nekad ispadne dobro, malo srece nije na odmet i tako prodju godine.
Kod tebe to ne bi islo, nisi taj tip, barem se meni takvim ne cinis, ali svaka hiza ima svoga kriza.

Uostalom, jesi li ti zadovoljan sobom? Ako jesi, onda supac, ako nisi...a jebiga onda. :ne zna:
nodens

Post 12 Feb 2013, 12:42

Bara huda » wrote:Ako ja tvoj kratki elaborat dobro kuzim, ti se nisi dovoljno zagrijao za neku ili nekog da bi pustio nek te voda nosi. :misli:

Rekoh, to je samo jedan 'aspekt'... no, nije dovoljan za objasniti situaciju.

Ovako kako si napisala, ispalo bi da ja skoro da nemam bogzna kakve nagone ili aspiracije, a to definitivno nije točno...

Bara huda » wrote: Ja sam udu data (skraceno: udata) vise desetljeca. Cini se puno, ali samo kad gledas unaprijed. Unatrag....to prodje za cas.
Pa znam ja to. Meni se čini da sam kolko jučer išao u 8. razred... :ne zna:

Bara huda » wrote:Ako bih trebala tebi objasniti razloge zato sam nesto cinila a nesto nisam ...pa objasnjenje bi bilo da nisam puno "objasnjavala" stvari ni sebi a ni drugima nego radila kako mi je doslo.
Nekad se zajebes, nekad ispadne dobro, malo srece nije na odmet i tako prodju godine.
Kod tebe to ne bi islo, nisi taj tip, barem se meni takvim ne cinis, ali svaka hiza ima svoga kriza.
No pa da, ljudi to obično i kažu 'tako mi došlo'. I meni svašta dođe, a još češće ne dođe - samo onda me počeo zanimati razlog zašto je tako, postoji li tu neki pattern... no, ako ti ni sama sebe ne preispituješ, zašto sam ovo ili ono - onda teško da ćeš imati sklonost odgovarat na moja možebitno bezobrazna pitanja... :rofl:

Bara huda » wrote:Uostalom, jesi li ti zadovoljan sobom? Ako jesi, onda supac, ako nisi...a jebiga onda. :ne zna:
Pa ja ne mislim da je to 'ili/ili'. Generalno nisam zadovoljan, no bilo bi pretjerivanje tvrditi da mi doslovno ništa ne valja.
Bara huda

Post 12 Feb 2013, 13:40

nodens » wrote:

Rekoh, to je samo jedan 'aspekt'... no, nije dovoljan za objasniti situaciju.

Ovako kako si napisala, ispalo bi da ja skoro da nemam bogzna kakve nagone ili aspiracije, a to definitivno nije točno...
Eto, opet ti ides u objasnjavanja. :D
Imas pluseve i minuse za i protiv, koji ce ti prevladavati, tako ces se ponasati. A da ti ne bude dosadno, onda ides u "objasnjavanja" svakog + i -.
Jesi li kad pokusao sebi objasniti zasto si toliko sklon objasnjavanju?
Probaj to, mozda dodjes do nekog objasnjenja. :ne zna:

Pa znam ja to. Meni se čini da sam kolko jučer išao u 8. razred... :ne zna:
A koji si sad razred?
Drugi, treci srednje? :D

No pa da, ljudi to obično i kažu 'tako mi došlo'. I meni svašta dođe, a još češće ne dođe - samo onda me počeo zanimati razlog zašto je tako, postoji li tu neki pattern... no, ako ti ni sama sebe ne preispituješ, zašto sam ovo ili ono - onda teško da ćeš imati sklonost odgovarat na moja možebitno bezobrazna pitanja... :rofl:
Da, da, definitivno si probaj objasniti zasto si sklon objasnjavanju i bit ces na dobrom putu da prestanes s objasnjavanjima.
Ali...sta ces onda? :misli:
Tebi bi zivot bio pust bez objasnjavanja.

Sto se tice moje sklonosti da odgovaram na bezobrazna pitanja....nemam takve sklonosti.
Dapace, bezobrazluk nastojim ignorirati. :D

Pa ja ne mislim da je to 'ili/ili'. Generalno nisam zadovoljan, no bilo bi pretjerivanje tvrditi da mi doslovno ništa ne valja.
Takve obicno stvari i jesu. Li-la. Ako dodje do ekstremnih pomaka, onda se svemirska sila yin-yanga potrudi dovesti stvari ponovo u ravnotezu.

Ma bit ce sve to dobro.:lux:

I vidis sad to...navuko si me da i ja pocnem pisat suplje plahte radi kojih sam i pocela pisat. :gaah: :D
nodens

Post 12 Feb 2013, 16:02

Bara huda » wrote:Eto, opet ti ides u objasnjavanja. :D
Imas pluseve i minuse za i protiv, koji ce ti prevladavati, tako ces se ponasati. A da ti ne bude dosadno, onda ides u "objasnjavanja" svakog + i -.
Jesi li kad pokusao sebi objasniti zasto si toliko sklon objasnjavanju?
Probaj to, mozda dodjes do nekog objasnjenja. :ne zna:
Znatiželja :ne zna: tj. želja za 'razumijevanjem'... kao što vidiš, pokušavam 'objesniti' čak i tu potrebu za objašnjenjima. :zvrko: :rofl:

Bara huda » wrote:A koji si sad razred?
Drugi, treci srednje? :D
:rofl: Htio sam reći 'da bar', ali evo, nisam siguran da bih išta pametnije napravio čak i da se vratim u te godine...

Bara huda » wrote:Da, da, definitivno si probaj objasniti zasto si sklon objasnjavanju i bit ces na dobrom putu da prestanes s objasnjavanjima.
Ali...sta ces onda? :misli:
Tebi bi zivot bio pust bez objasnjavanja.
Pa da, s obzirom da je pust i s objašnjavanjem, kakav bi tek bio bez? :eek:

Bara huda » wrote:Sto se tice moje sklonosti da odgovaram na bezobrazna pitanja....nemam takve sklonosti.
Dapace, bezobrazluk nastojim ignorirati. :D
No, a što je zapravo 'bezobrazluk'? Po čemu se razlikuje obično od bezobraznog pitanja? Koja je BIT bezobrazluka? :rofl:

Tj. ne pitam bezveze, nego zbilja - ja bih svoja pitanja inače nazvao 'provokativnima', a ne 'bezobraznima'. Jer, mislim da je bezobrazluk karakteriziran sličnim onim što i trolanje na forumu - izazivanje reakcija iz larpurlartističkih razloga, a ne zbog nekakve znatiželje, kao što ja to radim.

Bara huda » wrote: Takve obicno stvari i jesu. Li-la. Ako dodje do ekstremnih pomaka, onda se svemirska sila yin-yanga potrudi dovesti stvari ponovo u ravnotezu.

Ma bit ce sve to dobro.:lux:

I vidis sad to...navuko si me da i ja pocnem pisat suplje plahte radi kojih sam i pocela pisat. :gaah: :D
Neće bit' dobro. Didn't you get the memo? Za pišljivih 40-tak godina bit ćemo pokojni, možda čak i ranije... u kojem svemiru je to 'dobro'? :zubo:
Bara huda

Post 12 Feb 2013, 20:03

nodens » wrote:
Znatiželja :ne zna: tj. želja za 'razumijevanjem'... kao što vidiš, pokušavam 'objesniti' čak i tu potrebu za objašnjenjima. :zvrko: :rofl:

:rofl: Htio sam reći 'da bar', ali evo, nisam siguran da bih išta pametnije napravio čak i da se vratim u te godine...

Pa da, s obzirom da je pust i s objašnjavanjem, kakav bi tek bio bez? :eek:

No, a što je zapravo 'bezobrazluk'? Po čemu se razlikuje obično od bezobraznog pitanja? Koja je BIT bezobrazluka? :rofl:

Tj. ne pitam bezveze, nego zbilja - ja bih svoja pitanja inače nazvao 'provokativnima', a ne 'bezobraznima'. Jer, mislim da je bezobrazluk karakteriziran sličnim onim što i trolanje na forumu - izazivanje reakcija iz larpurlartističkih razloga, a ne zbog nekakve znatiželje, kao što ja to radim.

Neće bit' dobro. Didn't you get the memo? Za pišljivih 40-tak godina bit ćemo pokojni, možda čak i ranije... u kojem svemiru je to 'dobro'? :zubo:
Ne da mi se rezuckat pa cu probat ovako.

1. Znatizelja iliti zelja za razumjevanjem....ne vidim da ista objasnjavas, prije da kompliciras.
Ali ok, ako je tebi nesto jasnije ili si sam sebi jasniji...keep up. :ne zna:

2. Drugi put bi pametnije.....a cuj...mozda bi napravio gluplje pa bi sad umjesto trkeljanja negdje sevio. :ne zna:

3. pustiji od pustog? :misli: :ne zna:

4.bit bezobrazluka je da povrijedis onog prema kome si bezobrazan.
Cesto se pakira u razne oblike, nekad i u znatizelju. kao...nisam ja kriv, moje su namjere nevine, ja sam samo znatizeljan. :D
Provokacija i provociranje nekog je isti drek u drugacijem pakungu.

5. U mojem je svemiru to dobro.
Ali ti si slobodan da zelis zivot vjecni i sve sto ide pride.. :zubo:
nodens

Post 13 Feb 2013, 12:41

Bara huda » wrote: Ne da mi se rezuckat pa cu probat ovako.

1. Znatizelja iliti zelja za razumjevanjem....ne vidim da ista objasnjavas, prije da kompliciras.
Ali ok, ako je tebi nesto jasnije ili si sam sebi jasniji...keep up. :ne zna:

2. Drugi put bi pametnije.....a cuj...mozda bi napravio gluplje pa bi sad umjesto trkeljanja negdje sevio. :ne zna:

3. pustiji od pustog? :misli: :ne zna:

4.bit bezobrazluka je da povrijedis onog prema kome si bezobrazan.
Cesto se pakira u razne oblike, nekad i u znatizelju. kao...nisam ja kriv, moje su namjere nevine, ja sam samo znatizeljan. :D
Provokacija i provociranje nekog je isti drek u drugacijem pakungu.

5. U mojem je svemiru to dobro.
Ali ti si slobodan da zelis zivot vjecni i sve sto ide pride.. :zubo:
1. Jesi li kad čitala kvantnu mehaniku? Nekako mi se čini da bi i za to mogla reći 'ne vidim da se nešto objašnjava, samo komplicira'. Istina, klasična mehanika je bila daleko jednostavnija... :cerek:

2. Možda. Meni uopće nije jednostavno zamislit da negdje ševim. Sama ta predodžba mi izgleda smiješno, čak apsurdno. Gurat penis u nekakvu rupu. Fakat smiješna aktivnost. :zvrko: :rofl: U biti teško mi zamisliti i druge ljude, a kamoli sebe. Sam pokušaj da nekog kolegu ili poznanika/cu doživim na taj seksualni način, prilično je komičan. Hihihihi.

3. Jbt, sve je to spektar. Pusta zemlja je koja ima 10 stanovnika na kvadratnom kilometru; no ona koja ima 2, očito je još pustija, zar ne? Nisam pod 'pusto' mislio na nekakav apsolut. Ne postoji apsolutna pustoš u životu; svačiji život je NEČIM već ispunjen, to se samo kolokvijalno kaže da je pust, ako ima komparativno malo štofa u njemu.

4. Pa onda ja nisam bezobrazan. :ne zna: Kao što i sama kažeš, bit toga je povrijediti, čisto na neki larpurlartistički način. Vidim da ti čak neki drugi motiv ne možeš ni zamisliti, nego automatski pretpostavljaš da se radi o 'izgovoru'. Meni to nije to. Cilj provokacije je potaknuti na razmišljanje, na preispitivanje, na znatiželju. A ne povrijediti iz nekog osobnog sadističkog gušta.

5. U tvom svemiru je dobro umrijeti? A želiš li ti umrijeti ovog trenutka? Ako ne želiš ovog trenutka, zašto misliš da ćeš ikad htjeti, tj. doživjeti do 'dobrim'? Pa u biti i hoćeš - kad postaneš toliko nemoćna da ti je egzistencija čisto mučenje... no, doći u to stanje sigurno neće biti nešto što ćeš 'htjeti' ili smatrati 'dobrim'. Nego naprotiv, trudit ćeš se što više odložiti taj trenutak, tj. taj period konačnog propadanja prije neumitnog kraja. S druge strane, ja sam godinama po više puta dnevno prizivao smrt; s obzirom da sam još uvijek živ, očito je da je ta želja za opstankom ipak poprilično tvrd orah, ne misliš tako? Da sam ja zbilja mislio da je 'dobro' umrijeti - već bih odavno bio mrtav.
  • Information