Idem na blind date u petak
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 823 times
- Been thanked: 1564 times
Lako za penisića, ali prosvjed... Što će biti s nama ako nitko ne mari za politiku, a?
Potpisi su za budale.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Pretvorit ćemo se iz ozbiljnog foruma u trkelj... hm, nešto mi je promaklo.Hekatonhir » wrote:Lako za penisića, ali prosvjed... Što će biti s nama ako nitko ne mari za politiku, a?
- Lord Byron
Mah. Sve što nije ispisano u petak, na friško, do sad se razvodnilo.
- Maleficent
Očito nikad nije ni bilo gusto, kad nema komentara.Lord Byron » wrote:Mah. Sve što nije ispisano u petak, na friško, do sad se razvodnilo.
Kao što sam i pretpostavila, tip nije zgodan.
..pa koja je to prica? ja mislim da je dejzi zna, ali suti.ElliQuinn » wrote:Meni se čini da je u cijelu priču uletio netko stoti.
- Lord Byron
Zašto "mad"? Ako zna i šuti, to je divno od nje...a unda » wrote: ja mislim da je dejzi zna, ali suti.
pa je, divo je, ali za koga ti navijas?Lord Byron » wrote: Zašto "mad"? Ako zna i šuti, to je divno od nje.
zasto mad, zasto mad?
Ako uspiješ to izdeverat, daj nekako da se i ja nađem negdje, recimo, 1982. može i sama sa sobom.jevgenija » wrote:Nisam se našla s njim, trenutne prognoze su da ću se nać s njim u aprilu 2011, još ne znam kako izgleda.![]()
Dejzi NIŠTA ne zna.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
dejzi sve zna. ona ti je i namistila toga, garant.jevgenija » wrote:Nisam se našla s njim, trenutne prognoze su da ću se nać s njim u aprilu 2011, još ne znam kako izgleda.![]()
Dejzi NIŠTA ne zna.
kako si to odgodila? nikako? ono, nisi dosla? ili je bio jedan telef poziv..cuj, sori, ne mogu, frka mi je neka, ali ne ta frka, neka druga, bla, bla..?
dobro. :r.m.urlic: znaci, topik je na sliipu, u hibernaciji dok ne dodje proljece, a u tebi nemir.
edit..
ah, ah. kad lose citam. 2011.
onda, kljucaj topik ili organiziraj novi sraz u magli.
-
- Information
-