Onda se ne uklapa u ono da ima sve karakteristike kakve si (tj. mu
Onda to nije taj
I mogla bi živjeti s tim da ga stalno šeraš?Chilimama » wrote:
Ma kužim ja tebe.
Ja oću dobar tj odličan sekxs . Pretpostavljam da taj koji je loš, ostaje loš jer je loš i da treninzi ne pomažu. U suprotnom , mislim da anketa treba biti drugačije postavljena.
Odnosno, želite li nekoga naučiti kako da vas zadovolji ali će vam biti zahvalan i vjeran / želite li imati pouzdanog ljubavnika ali ćete ga dijelit s još bar jednom osobom...
Možda bi se onda za vjernog odlučila
Euklid » wrote:
I mogla bi živjeti s tim da ga stalno šeraš?
Ne mislim da je za odličan seks presudna vještina i trening i takve stvari. Presudna je želja. Interes za partnera. Ljubav, usuđujem se drsko ustvrditi. I pamet.Chilimama » wrote: Ja oću dobar tj odličan sekxs .
Slažem se. dapače. U stvarnom životu mi je to bitnije od izgleda ili nekih drugih detalja, da ne kažem veličine ili tako neštoPerzefona » wrote: Ne mislim da je za odličan seks presudna vještina i trening i takve stvari. Presudna je želja. Interes za partnera. Ljubav, usuđujem se drsko ustvrditi. I pamet.
Nisam sigurna koliko je to stvar treninga, a koliko nekompatibilnosti. Ono što je meni super, nekome drugome može biti totalni turn off i obratnoChilimama » wrote:
Pretpostavljam da taj koji je loš, ostaje loš jer je loš i da treninzi ne pomažu.
To u svakom, a ne samo suprotnom slučajuU suprotnom , mislim da anketa treba biti drugačije postavljena.
S ovime se apsolutno slažem.Perzefona wrote:Ne mislim da je za odličan seks presudna vještina i trening i takve stvari. Presudna je želja. Interes za partnera. Ljubav, usuđujem se drsko ustvrditi. I pamet.
Naravno, kompatibilnost. Naravno, pamet i sve to..Samo što sam ja bazirala svoje preferencije , a ne neke druge..Ne znači da taj frajer ne zna seksati, ali ako ne zna mene, ne zanima me kako su njegove neke partnerice od njega dobijale što su htjele.Blesava » wrote: Nisam sigurna koliko je to stvar treninga, a koliko nekompatibilnosti. Ono što je meni super, nekome drugome može biti totalni turn off i obratnoUostalom, možda je seks loš jer su dosadašnje trenerice bile loše
![]()
![]()
Pa ne znam... Budući da je jasno da me hoće oba, nije fer dati šansu nekom samo zato što je brži.
Perzefona wrote: Pa ne znam... Budući da je jasno da me hoće oba, nije fer dati šansu nekom samo zato što je brži.
Nemaš pojma.ex anais » wrote:Vjernog. Dobrog u krevetu ću si sama naći.
Znam. Ali ostat će bez raznolikosti ako doznam. Milim, bez moje raznolikosti.
Ja jos ucim od vrlih Zud-ovacaex anais wrote:
Ispekla sam ja svoj zanat na ŽuD-u.![]()
Želim da me mazi, pazi :elvira: a za ostalo, druže, snađi se.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 12 guests