Emericzy » wrote: Trebanje je jedno. Realnost je drugo. Pročitaj ovaj članak za koji sam dao link. On ti lijepo objašnjava da su društveni mehanizmi obrnuti. Što je ponuda muškaraca manja a žena veća, to su muškarci više na cijeni, komotniji su i to više na žene gledaju s visoka, kao nešto za pojebat.
Pogledaj američku crnačku gangsta-rap kulturu. To ti je malkice karikirana budućnost. Bit će ih manje, bit će kilaviji, ali i napuhnutiji, bahatiji i praznoglaviji. Glupe će žene biti bitches, a pametne će vjerojatno živjeti u ženskim komunama. Naravno, ako se sadašnji trendovi nastave.
EDIT: ups Sad vidim da sam link stavio u nekom drugom topicu. Tko će sad to više naći... Ma, nema veze.
Liječenje bračne monotonije poligamijom
Nek(v)arljiva.
Ima ih više, puno više. Mislim, žena. Nemam pojma odakle su iščupali taj sitan postotak. Žene na poslu, žene na fakultetima, žene u kazalištima, kinima, koncertima, žene na ulicama, žene na forumu. Gdje su muškarci?robot jura » wrote:Zar nema samo cca 2% više žena nego muškaraca?
P.S. Oni na stadionima ne zanimaju me.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
- robot jura
Koki, naj se uzrujavati. Ak trebamo propasti, onda trebamo propasti. 
Perze - hoš reć da će kulturne žene morati nagovarati gej muškarce da se seksualno žrtvuju?
Perze - hoš reć da će kulturne žene morati nagovarati gej muškarce da se seksualno žrtvuju?
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
Sestre, nema druge, iđemo u amazonke!robot jura » wrote:Koki, naj se uzrujavati. Ak trebamo propasti, onda trebamo propasti.
Svejedno, valjalo bi prije selidbe na amazonski otok ufatit par prvoklasnih primjeraka koji nikome od nas nikako i nipošto nisu braća.
Nek(v)arljiva.
- robot jura
Aha, i sve trebamo nositi maske da ne bi slučajno i u toj maloj sretnoj zajednici opet krenulo uspoređivanje po ljepoti i diskvalifikacija nekih članica.kukuriku » wrote:Svejedno, valjalo bi prije selidbe na amazonski otok ufatit par prvoklasnih primjeraka koji nikome od nas nikako i nipošto nisu braća.
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
Ne znam, cure, samo vam mogu reći da mi je žao budućih generacija žena. Uskoro ćemo funkcionirati po principu kukaca, pčela, npr. Imaš jednog truta, beskorisno stvorenje, potrebno samo za održanje vrste, i rojeve žena radilica.kukuriku » wrote:
Sestre, nema druge, iđemo u amazonke!
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Kao da će tu maske pomoć.robot jura » wrote: Aha, i sve trebamo nositi maske da ne bi slučajno i u toj maloj sretnoj zajednici opet krenulo uspoređivanje po ljepoti i diskvalifikacija nekih članica.
A guzičetne, a celulit, a ikserice, a godine, a sise, a....
Nema nam druge nego bit dobre jedne prema drugima. Znam, novi koncept, ali ako će muški bit ko fifti sent, nema te plave kose i prekrasnih nogu koje ja ne bi mogla oprostit.
Nek(v)arljiva.
- robot jura
Kaj ti stvarno misliš da im je opip jača strana?kukuriku » wrote:Kao da će tu maske pomoć.
A guzičetne, a celulit, a ikserice, a godine, a sise, a....
A ti stvarno misliš da bi mužjaci imali pravo birat?robot jura » wrote: Kaj ti stvarno misliš da im je opip jača strana?
Nek(v)arljiva.
- robot jura
Ček malo, kaj ćemo ih lobotomizirati?kukuriku » wrote:A ti stvarno misliš da bi mužjaci imali pravo birat?
Sestro, to nije lijepo. Nikako se s time ne mogu složiti.
Ali sestro, zar bi ti da povedemo par prvoklasnih primjeraka na otok amazonki, ter da im dopustimo da se prema nama ponašaju kao da smo tamo odakle smo baš otišli da se oni ne bi mogu ponašati kao da smo tamo????robot jura » wrote: Ček malo, kaj ćemo ih lobotomizirati?
Sestro, to nije lijepo. Nikako se s time ne mogu složiti.
Nek(v)arljiva.
Hmmmm... Ti kao da imaš iluziju da je inače u povijesti bilo drukčije.Perzefona » wrote: Ne znam, cure, samo vam mogu reći da mi je žao budućih generacija žena. Uskoro ćemo funkcionirati po principu kukaca, pčela, npr. Imaš jednog truta, beskorisno stvorenje, potrebno samo za održanje vrste, i rojeve žena radilica.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 819 times
- Been thanked: 1561 times
Pa Kina i Indija jesu velike, ali nisu veće od ostatka svijeta. 
Potpisi su za budale.
Nije kultura koliko politika zadnjih par desetljeća IMHO.ElliQuinn » wrote:A kako se u cijelu tu priču uklapa veliki manjak žena u Kini i sjevernoj Indiji? Jest da je uzrokovan kulturnim razlozima, ali ipak...
Odlično. Kineza ili Indijca ne želi niti jedna normalna žena, tako da se oni ne mogu smatrati viškom.ElliQuinn » wrote:A kako se u cijelu tu priču uklapa veliki manjak žena u Kini i sjevernoj Indiji?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
A ja molim da se Kukuriku udijeli ban zbog pisanja mržnje prema Kineskinjama i Indijkama.kukuriku » wrote:Molim da se vrletu dodijeli ban zbog govora mržnje prema kineskinjama i indijkama.
I zato što bi se jebala s Kinezima i Indijcima.
Laži i objede.vrrrlet » wrote:
A ja molim da se Kukuriku udijeli ban zbog pisanja mržnje prema Kineskinjama i Indijkama.
I zato što bi se jebala s Kinezima i Indijcima.
Molim da se vrletu udijeli ban zbog govora mržnje prema malim slovima i malim pimpekima.
Nek(v)arljiva.
Objede i laži.kukuriku » wrote:
Laži i objede.
Molim da se vrletu udijeli ban zbog govora mržnje prema malim slovima i malim pimpekima.
Vrlet ne mrzi male penise, on ih žali.
-
- Information
-