Dečko vs. muž

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
baja

Post 27 Dec 2011, 11:30

blaze » wrote: ...Ovo je čest problem na koji se korisnice žale i on nastaje usled zablude. Mnoge vrše upgrade sa Dečka 5.0 na Muža 1.0 ne znajući da je Dečko 5.0 paket za zabavu, dok je Muž 1.0 operativni sistem projektovan tako da izvršava što manji broj aplikacija. Novi programski fajlovi mogu se instalirati samo jednom godišnje, posto Muž 1.0 ima veoma ograničenu memoriju. Zato razmislite o kupovini dodatnog softvera za poboljšanje performansi; preporučujem: Toplu hranu 3.0, Sexy rublje 1.1 i, naročito, Strpljenje 10.1. Kada se koriste zajedno, ovi programi će učiniti da Muž 1.0 razvije karakteristike kao što su: Opravke po kući 2.5, Maženje XP i Najbolji prijatelj 7.6. Savetujemo da NI PO KOJU CENU ne instalirate program Tašta 1.0 - ta aplikacija nije podržana i ubaciće Muža 1.0 u petlju, u kojoj ce se izvršavati samo Pecanje 9.4 i Lov 5.2, sve dok konačno ne upadne u program Pivo 6.0, koji izaziva generisanje fajlova Pivski Stomak 9.1 i Hrkanja XP, koji se veoma teško brišu.
muž mi je, srećom, iz prošlog stoljeća; nema apgrejdova i servis pekova
doduše, imamo ponekad problema s paljenjem i šumovima u komunikacijskom kanalu ali obično upale, analogne, tehnike protresanja neposlušnog uređaja :cerek:

vrrrlet

Post 27 Dec 2011, 12:24

baja » wrote: muž mi je, srećom, iz prošlog stoljeća; nema apgrejdova i servis pekova
doduše, imamo ponekad problema s paljenjem i šumovima u komunikacijskom kanalu ali obično upale, analogne, tehnike protresanja neposlušnog uređaja :cerek:
Staro dobro vrćenje kurble. :cerek:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
kuki

Post 27 Dec 2011, 18:52

blaze » wrote: vrlo ću ti rado ustupiti telefonski broj svoje prijateljice koja satima želi ogovarati muža. oboje su prešli 40, a ona je k tome dr. znanosti. ja više nemam snage, a ti si, vidim, friška i zelena
Otkud ti ideja da ja želim slušati tvoju nezrelu frendicu kako se žali na čovjeka za kojeg se izabrala udat i od kojeg se izabire ne rastat? Osim ako bi mi to plaćala 150 kuna po satu. :xd:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 826 times
Been thanked: 1566 times
Post 28 Dec 2011, 22:54

Mislim da sam taj mejl čitao 2001. :zubo:
Potpisi su za budale.
Aurora

Post 01 Jan 2012, 20:32

kuki » wrote: Otkud ti ideja da ja želim slušati tvoju nezrelu frendicu kako se žali na čovjeka za kojeg se izabrala udat i od kojeg se izabire ne rastat? Osim ako bi mi to plaćala 150 kuna po satu. :xd:
Ja bih voljela. Može besplatno. Bilo bi zanimljivo.
Hekatonhir » wrote:Mislim da sam taj mejl čitao 2001. :zubo:
Još je aktualan. :rofl:
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
  • Information