Stupanje u seksualne odnose prije braka

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nodens

Post 30 Jan 2013, 01:44

Bara huda » wrote: Ma sto bi vjerovali, ne budi naivan.
Samo...ljepse je rec da te ne zasluzuje nego da te nece.
A zapravo je to. :D
Ne vidim zašto je ljepše... ako me neće, to znači da nisam dovoljno dobar za nju. Baš meni to dobro zvuči, onako istinito, i samim time ljepše od bilo kakvih eufemizama. :zubo:

Emericzy

Post 30 Jan 2013, 07:13

Propade dobar topic. E, sad baš za inat neću ništa napisati.
Emericzy

Post 30 Jan 2013, 07:14

Sad vi u zboru: "Ma, daj! Bar nešto! Može i kratko."
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 30 Jan 2013, 07:23

Emericzy » wrote:Sad vi u zboru: "Ma, daj! Bar nešto! Može i kratko."
e, daj nešto..ja volim tvoje upise
kurvanjski avatar, a
Emericzy

Post 30 Jan 2013, 07:32

Chilimama » wrote: e, daj nešto..ja volim tvoje upise
Uf, sad mi je laknulo. Već sam mislio da neće nitko ništa. :grli:
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 30 Jan 2013, 08:07

e, da je tebe briga baš
oće oni oće, samo se boje sebi priznat

nego, što s tim seksom prije braka, ne kužim taj projekt
ima li veze s ovom Rajsmanicom?
koliko se to može falsificirati? mislim ne seks, nego rezultati?
kome su bitni? imaju li neku zdravstveno edukativnu svrhu ili se samo neko zabavlja na račun tinejđera?
kurvanjski avatar, a
Emericzy

Post 30 Jan 2013, 08:59

Chilimama » wrote:e, da je tebe briga baš
oće oni oće, samo se boje sebi priznat

nego, što s tim seksom prije braka, ne kužim taj projekt
ima li veze s ovom Rajsmanicom?
koliko se to može falsificirati? mislim ne seks, nego rezultati?
kome su bitni? imaju li neku zdravstveno edukativnu svrhu ili se samo neko zabavlja na račun tinejđera?
Veli Štulhofer da žene jako lažu na tim ispitivanjima stavova o seksu. Iako su anonimni. Da, kad ih rade na detektoru laži, da rezultati budu skroz drukčiji nego bez njega. Na detektoru laži brojke ispadaju podjednake za žene i muške. Bez njega, žene ispadaju djevice.
karambol

Post 30 Jan 2013, 09:21

Emericzy » wrote: Veli Štulhofer da žene jako lažu na tim ispitivanjima stavova o seksu. Iako su anonimni. Da, kad ih rade na detektoru laži, da rezultati budu skroz drukčiji nego bez njega. Na detektoru laži brojke ispadaju podjednake za žene i muške. Bez njega, žene ispadaju djevice.
A frajeri žešći jebači....iako to ovisi o tome koju skupinu se odluči ispitati. Jesu li to klinci i klinceze srednjoškolci, studenti, menađerska krema po uredima, vojska i policija, domaćice, profesori, novinari, saborski zastupnici....ili svi zajedno.... :zubo:

Općenito gajim skepsu prema svim tim postotcima koji samo iskaču kako bi podržali neki članak, neko mišljenje koje je klimavo pa treba brojčanu potporu ili su brojke i postotak tu zbog bolje prodaje kondoma ili prirodnih tableta za potenciju koje potječu još iz drevne Indije kada se pisala kamasutra ili jučer... :zubo:
U ovom slučaju trebaju podržati neznalice koje će izvlačiti izmišljene postotke kako bi bolje formulirali ili pronašli svoj stav i mišljenje o nečemu o čemu bi ga trebali imati i manje nemušto prezentirati pučanstvu...

:D
Morticia

Post 30 Jan 2013, 10:04

Ma dajte, molim vas.
Zar stvarno itko vjeruje u to? :o
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
karambol

Post 30 Jan 2013, 10:23

Morticia » wrote:Ma dajte, molim vas.
Zar stvarno itko vjeruje u to? :o
Dobar dan gospođo. :cerek:

Naravno da ne vjerujem. Stvar je u manipulaciji statistikom i "statistikom", istraživanjem i "istraživanjem"... To je poput one nekakve reklame gdje kažu kako je 93% korisnika ocijenilo proizvod izvrsnim i nenadjebivim, a u dnu ekrana piše malim, malim, gotovo nevidljivim slovima kako je proizvod ispitan na 19 (!) muškaraca koje su, pretpostavljam, ulovili u svlačionici malonogometnog kluba i platili im pivo... Onih 7% je onaj jedan namćor kojem ionako cijeli svijet nije po volji i koji je poznat po brutalnim faulovima - Kostolomac Mile.... :zubo:
Pero

Post 30 Jan 2013, 10:36

nodens

Post 30 Jan 2013, 11:05

Emericzy » wrote:Veli Štulhofer da žene jako lažu na tim ispitivanjima stavova o seksu. Iako su anonimni. Da, kad ih rade na detektoru laži, da rezultati budu skroz drukčiji nego bez njega. Na detektoru laži brojke ispadaju podjednake za žene i muške. Bez njega, žene ispadaju djevice.
Zanimljiva je ta psihologija koja nekoga natjera da na taj način laže - čak i u anonimnoj anketi. :facepalm:

Meni taj podatak zvuči interesantnije od pitanja, koliko zbilja ima seksa tj. apstinencije 'prije braka'.

BTW, i ja ulažem prigovor na termin 'stupanje' u seksualne odnose. :facepalm: Zvuči sterilno k'o medicinska enciklopedija...

Nego, bi l' ti nama ispričao kak' si ti stupio u seksualne odnose. To zvuči baš interesantno, u teoriji... na što je to ličilo. :rofl:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 30 Jan 2013, 12:19

Emericzy » wrote: Veli Štulhofer da žene jako lažu na tim ispitivanjima stavova o seksu. Iako su anonimni. Da, kad ih rade na detektoru laži, da rezultati budu skroz drukčiji nego bez njega. Na detektoru laži brojke ispadaju podjednake za žene i muške. Bez njega, žene ispadaju djevice.
Ali dobra istraživanja u analizi rezultata uzimaju u obzir i da je određen postotak ljudi lagao. Zanimljivo je, u svakom slučaju, da društveni pritisak danas ne stvara frustraciju nego lažljiv(i)ce.

No, da. Da je Stanković naveo čije je istraživanje, znali bismo i kako su definirani "mladi", kako "spolni odnos", a bogme i kako je definiran "brak".
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Emericzy

Post 30 Jan 2013, 18:01

Novinama naravno ne valja vjerovati. Ali, Štulhofer nije novinar nego vrlo ozbiljan seksolog. Njegovi su podaci i rezultati ipak vrijedni pažnje.

On, recimo, za razliku od goleme većine naših znanstvenika, objavljuje u inozemnim peer-reviewed znanstvenim časopisima, dakle onima koji objavljuju samo radove koji su prošli stručnu provjeru.

Evo liste njegovih radova: http://www.ffzg.unizg.hr/socio/astulhof/radovi.htm
Perzefona

Post 30 Jan 2013, 19:11

Ne znam je li Stanković podatke dobio od Štulhofera. Emericzy, daj pitaj.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Pero

Post 30 Jan 2013, 19:20

Ni portalima nije za vjerovati, al mi je baš guba naslov

http://www.jutarnji.hr/aleksandar-stulh ... ta/927147/
Bara huda

Post 30 Jan 2013, 21:48

nodens » wrote:
Ne vidim zašto je ljepše... ako me neće, to znači da nisam dovoljno dobar za nju. Baš meni to dobro zvuči, onako istinito, i samim time ljepše od bilo kakvih eufemizama. :zubo:
Ako nisi nikad probao lagati sebe i vidjeti koliko je to ugodnije od istine, onda me ne cudi da ne vidis ljepotu eufemizama. :D

A ova tema je ..? :ne zna:
-O vjerodostojnosti statistike
Ili
- iscudjavanju nad rezultatima ako su istiniti?

:misli: :confused:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 30 Jan 2013, 22:00

Bara huda » wrote:..
A ova tema je ..? :ne zna:
..
kao i sve zenske teme. o stupanju. u brak. :zubo:
Bara huda

Post 30 Jan 2013, 22:08

..a unda » wrote: kao i sve zenske teme. o stupanju. u brak. :zubo:
A, onda boljeg smisla ni ne treba. :D

I sta je ispalo, jel bolje bit nevina, rec mu da je drugi, ili bit iskren? :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 30 Jan 2013, 22:17

Bara huda » wrote: A, onda boljeg smisla ni ne treba. :D

I sta je ispalo, jel bolje bit nevina, rec mu da je drugi, ili bit iskren? :ne zna:
zavisi. nodensu npr, najbolje je rec da ti je prvi. statisticki barem, jel.. :zubo: :D
Bara huda

Post 30 Jan 2013, 22:36

..a unda » wrote: zavisi. nodensu npr, najbolje je rec da ti je prvi. statisticki barem, jel.. :zubo: :D
A sta kaze statistika...koliko ima Nodensa na svijetu? :D

Mozda je on od onih himenoplasticara pa radi na promociji svog...posla? :ne zna:
Marketing ruls! :yess:
..a unda
Undaminator

Post 30 Jan 2013, 22:53

Bara huda » wrote: A sta kaze statistika...koliko ima Nodensa na svijetu? :D
masa. masa.. :kokice:
Mozda je on od onih himenoplasticara pa radi na promociji svog...posla? :ne zna:
Marketing ruls! :yess:
sad mi pada na pamet, jel ti himoplasticari mogu metnut himen bilo gdje? znam da je pitanje bizarno, ali nisam uopce to htio pitat, nego sam htio nesto rec, ali mi je bilo malo neugodno.. :zubo: :D
Bara huda

Post 30 Jan 2013, 23:00

..a unda » wrote:
masa. masa.. :kokice:

sad mi pada na pamet, jel ti himoplasticari mogu metnut himen bilo gdje? znam da je pitanje bizarno, ali nisam uopce to htio pitat, nego sam htio nesto rec, ali mi je bilo malo neugodno.. :zubo: :D
Sta, ti bi sad najradije nevina usta imao?
Da nemas sporki jezik? Nego cist i bijeli ko vlaska mlada? :D
..a unda
Undaminator

Post 30 Jan 2013, 23:01

Bara huda » wrote: Sta, ti bi sad najradije nevina usta imao?
Da nemas sporki jezik? Nego cist i bijeli ko vlaska mlada? :D
:rofl:

cuj, ja sam samo pitao ono sto sam pitao. za vasa pitanja nisam odgovoran. :D
  • Information