Puno mlađi partneri ili ne baš?
Ti se ložiš samo na sebe.nodens » wrote:
Žena > baba > koza > muškarac, što se mene tiče.![]()
Imaš li ti neko 'bolje' objašnjenje tog fenomena da se ložim na žene, ali ne i na muškarce?Pa daj ga iznesi, i ja bih se malo smijao...
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Aj, baba, čkomi!
Ma nego šta je nego tema?
Da nema njega, tema bi imala tri posta... budimo realni.
Nije ni za kurac, odnosno za pičku, ali katalizator je postanja - što jes, jes.
Umem da kažem samo dve reči: Tončica Čeljuska!karambol » wrote:Pa jedva sam sklonio slike s Euklidom, a sad ova s ocajnim cipelama...![]()
Kad se teoretski ogoli stvar do kosti onda je normalato da bi od ove u riuznim cipelama zbrisao mam i otisao na belu s onim tetama s plaze.
Ali ali...recimo da bih sve mlade tete odbacio pred Monicom Bellucci...
A šta imaš u kupaoni, slamu?Euklid » wrote:Slinimo svi podjednako u prvom trenutku.
U drugom ipak trazimo nesto vise od sisa i plocica.
Bar se nadam.
Jer nemam plocice...
Mizerijo...
A da mi njega pozovemo u gljive, a?Euklid » wrote:Bezi, bre, Nodense, da ne zatjeramo jedan drugome...
Karl nam je uteko, ali možda ovog sredimo...
Jebate, ak ja doživim tvoje godine, bit ću najpametniji bivši jebač na svijetu...
Mene je Noseks podsjetio na leksikon iz osnovne škole. Na pitanje "Tip žene?", šulkolega je odgovorio: "Gola!"Emericzy » wrote: Naravno da ne bih. Golotinja je najčešće dosadna. Na nudističkim plažama nema erekcije. Golotinja postaje zanimljiva samo ako atmosfera ima bar dašak erotike.
Poredaj lijepe žene u onaj policijski red za prepoznavanje svjedoka, jednom gole i bez kozmetike i drugi put namazane i fino obučene i vidjet ćeš da će se praktički svakome tko ih dovoljno više dopasti obučene. Samo ih treba promatrati dovoljno dugo da onaj prvi instinkt prestane djelovati.
Muške? Koje muške, halooo...BoDerek » wrote: Možda zato što tebi ta činjenica nije uopće neugodna
Ili ipak je? Tko će znat vas muške
Đizus, koja esencija zavisti na kurcu spakirana u tako malu bočicu, pardon, post...Margarita » wrote: Ea, otelo me.
Nego, Zemlja je načičkana simbolima falusa, ne bez vraga. Nema na cijelim internetsima toliko slika mladih picica koliko ima popikanih skulpturića, sličica, čvrstih penisa u povijesti ljudskoj, i festivala što ih slave. Festival željeznih falusa. Nije svijet opsjednut mladošću, ni novcem, nego erekcijom. Sav novac se vrti na vrhu glavića. Tako klimavo, sklisko, nesigurno. Žene obrezuju, zamataju, skrivaju, zaključavaju, i mlade i stare, od straha od tvrđeg.
Ni jedni silikoni u sisama nemaju toliko paranoje u sebi kao milijuni godina napitaka, nosorogovih rogova, tigrovih kandži i krvi djevica koji bi trebali dati moć. Potenciju. Ne može žena biti toliko neplodna koliko muškarac može biti impotentan, nije pravedno, ali, biologija, štaš.
FROJD JE BIL U PRAVU!!!
Pa, da. Jasno da je bio zavidan. Imao je samo jedan.judolino » wrote: Đizus, koja esencija zavisti na kurcu spakirana u tako malu bočicu, pardon, post...
FROJD JE BIL U PRAVU!!!
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Njemu bi, ako ima Boga i pravde, junf trebala skinut uvažena znanstvenica Đudit Rajsman...Chilimama » wrote:Nodenšn, ja se divim tvojoj ustrajnosti u držanju strane. Nije da noću ne spavam, ali se pitam hoće li te tvoj princip dovesti u poziciju da izgubiš nevinost u 70toj godini s mlađom ženom koja u to doba ima 50 ili 25 godina?
E, jebiga, ne znamo kad će dr. Ivo iz pržuna van...Euklid » wrote:A zasto ne bi s frajerom, dobrostojecim?
Albin Fakin...Margarita » wrote: Albin Fakin, 'Škola za klavirsku harmoniku'. O, kako mi to nije išlo, kako sam nemuzikalna. Vidiš, ima nekih stvari koje se sa starošću žene ne popravljaju. Na sreću, rijetke su.
Koji fakin' ubod u srce, o slatka mladosti...
Sad se osjećam tak matoro da si oma bum ošišal busenje u ušima i nosu...
Margarita » wrote: Pa, da. Jasno da je bio zavidan. Imao je samo jedan.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
judolino » wrote: Aj, baba, čkomi!
ma , deda, odi v rit
čkomim i čitam nebuloze, štela sam reć ne bu loze
kurvanjski avatar, a
-
- Information
-