Margarita » wrote:
Imaju prosječno najmanje penise na svijetu. A Japanke sad to i znaju.
Pa vidiš, možda si onto something.
Stvarno bi bilo interesantno vidjeti, kolike penise imaju tih 40%.
Mislim, ne tvrdim JA da je veličina penisa nešto najvažnije na svijetu, no mislim da su muškarci prilično skloni tome, tj. da je 'velik penis' za većinu muškaraca nešto što im automatski daje popriličan osjećaj samopouzdanja. Pa je to nekako teško spojiti s time da doslovno ostanu djevci do 40.
Bara huda » wrote:
Pozvat cu se na svoje gradjansko pravo da ne odgovaram na pitanja koja bi mi mogla stetit.
Ne misliš valjda da bi te netko po službenoj dužnosti ganjao, ovako na anonimnom maleckom forumu.
Mene zbilja zanima to; evo moj bratić tvrdi da se osjećaj orgazma ne može ni usporediti s tim kad si 'high'. Uostalom, pa tipični orgazam traje kratko, ono 10-15 sekundi ili kolko već, a ovo valjda mnogo duže, ta zasićenost dopaminima ili čime već, što heroin potakne.
Bara huda » wrote:Uummm

...
Ne, ne bih.
Ni malo ni puno.

Pa nisam tebe pitao, nego umetnuo citat od unde između dva tvoja. Kak da 'elaboriraš' tuđu misao?
Bara huda » wrote:Samo pripazi ako na plotu procitas... nevina picka. Moze se desiti da ne bude stvarno nevina a ti vec zavrsio naspranjan.

Pa što. Nije da mene to brine, tj. da 'tehničku nevinost' smatram nekakvom vrijednošću samom po sebi. Dapače, ako mi se to gore dogodi, onda će mi i posrnule djevojke

postati prihvatljive; to bi mi možda moglo bit čak pozitivno, teoretski. Odakle da znam.
Nema potrebe, evo jedan poučan
dokumentarac na tu temu.