Stupanje u seksualne odnose prije braka

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Bara huda

Post 30 Jan 2013, 23:12

..a unda » wrote: :rofl:

cuj, ja sam samo pitao ono sto sam pitao. za vasa pitanja nisam odgovoran. :D
A znam, nisi ti nista pitao nego si pustio da drugi pitaju umjesto tebe a ti ces se vec znat zapomoc odgovorom. :D
Zvuci mi poznato. :D

Ma nemaj staha ako se osjecas nevin.
Mislim, mozes imat strah da li ce te drugi dozivit ka kurbu iz Babilona, ali ako si cist pred sobom i Bogom, ne gine ti raj. :D

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 30 Jan 2013, 23:16

Bara huda » wrote: A znam, nisi ti nista pitao nego si pustio da drugi pitaju umjesto tebe a ti ces se vec znat zapomoc odgovorom. :D
Zvuci mi poznato. :D

Ma nemaj staha ako se osjecas nevin.
Mislim, mozes imat strah da li ce te drugi dozivit ka kurbu iz Babilona, ali ako si cist pred sobom i Bogom, ne gine ti raj. :D
sta ti zvuci poznato? ke..? :bandic:

a te iz babilona, sta..i one su poznate? talent neki posebni ili.. :kokice:
Bara huda

Post 30 Jan 2013, 23:35

..a unda » wrote: sta ti zvuci poznato? ke..? :bandic: [/code]
A ono...kao da sam to vec cula.
A mozda i nisam ali mi se tako cini, ko ce ga znat? :ne zna:
To se samo tako kaze, za te kurbe iz Babilona, da su bile ...dobre u poslu.

Ali citala sam za Kleopatru, onu sta je i Cezara i Marka Antonija smotala....e pa za nju kazu papirusi prevedeni na net da je bila vrhunska strucnjakinja za izvedbu felacia.
Ja ne znam je ili nije, kazem samo sta sam citala. :ne zna: :D
..a unda
Undaminator

Post 30 Jan 2013, 23:37

Bara huda » wrote: To se samo tako kaze, za te kurbe iz Babilona, da su bile ...dobre u poslu.

Ali citala sam za Kleopatru, onu sta je i Cezara i Marka Antonija smotala....e pa za nju kazu papirusi prevedeni na net da je bila vrhunska strucnjakinja za izvedbu felacia.
Ja ne znam je ili nije, kazem samo sta sam citala. :ne zna: :D
pa kako ne, poznato je to, tzv faraonski felacijo. ostanes ko mumija.. :ne zna:

:D

steta za te iz babilona. uvijek ispadne za nesto da se to samo tako kaze.. :tuzni: :zubo:
Bara huda

Post 30 Jan 2013, 23:48

..a unda » wrote: pa kako ne, poznato je to, tzv faraonski felacijo. ostanes ko mumija.. :ne zna:
Je, ni bu ni be a ni do daha ne mos doc.
Nekako si sav...iscjedjen. :rofl:

:D
steta za te iz babilona. uvijek ispadne za nesto da se to samo tako kaze.. :tuzni: :zubo:
Uvijek ti je to tako.
Sve je bolje kad se samo kaze.
Ili procita.
Ili preprica.
A nije lose ni sjecati se. Ako imas cega se sjecati. :D
Beau

Post 31 Jan 2013, 09:09

Pero » wrote:Ni portalima nije za vjerovati, al mi je baš guba naslov

http://www.jutarnji.hr/aleksandar-stulh ... ta/927147/
Ma lako što nema đevojku.
Samo se nadam da za njega ne vridi ona u postolara poderane cipele.
Šteta bi bila, baš je seksi :cerek:
Pero

Post 31 Jan 2013, 09:14

BoDerek » wrote: Ma lako što nema đevojku.
Samo se nadam da za njega ne vridi ona u postolara poderane cipele.
Šteta bi bila, baš je seksi :cerek:
Ma možda ima mladića, ali je sramežljiv. :cerek:
karambol

Post 31 Jan 2013, 09:19

Pero » wrote:
Ma možda ima mladića, ali je sramežljiv. :cerek:
Frizerke kao potencijalne kanditatkinje za upoznavanje otpadaju. To je ziher. :zubo:
Pero

Post 31 Jan 2013, 09:24

karambol » wrote:
Frizerke kao potencijalne kanditatkinje za upoznavanje otpadaju. To je ziher. :zubo:
Apropos frizerki, jest da ovo spada topic misterija, al već drugi put lijepo kažem da me ošišaju na prst a izađem iz brijačnice ko Aco kad pusti malo kosu. Ove moje imaju neke tanke prste. :ne zna:
Beau

Post 31 Jan 2013, 09:28

Pero » wrote: Apropos frizerki, jest da ovo spada topic misterija, al već drugi put lijepo kažem da me ošišaju na prst a izađem iz brijačnice ko Aco kad pusti malo kosu. Ove moje imaju neke tanke prste. :ne zna:
Pih, tek si se sad počeo čudit frizerkama i njihovim prstima i centimetrima.
Ja bih mogla knjigu napisat o njima :ne zna:
Pero

Post 31 Jan 2013, 09:29

BoDerek » wrote: Pih, tek si se sad počeo čudit frizerkama i njihovim prstima i centimetrima.
Ja bih mogla knjigu napisat o njima :ne zna:
Prije sam imao više kose, pa mi nije smetalo... :bicedobro:
nodens

Post 01 Feb 2013, 16:39

Bara huda » wrote: Ako nisi nikad probao lagati sebe i vidjeti koliko je to ugodnije od istine, onda me ne cudi da ne vidis ljepotu eufemizama. :D
A jesi ti kad probala heroin? :rofl:

Ja nisam, LOL.

..a unda » wrote: zavisi. nodensu npr, najbolje je rec da ti je prvi. statisticki barem, jel.. :zubo: :D
A zbog čega bi to bilo 'najbolje' reć? :misli:

Bi l' ti to malo elaborirao. :cerek:

Bara huda » wrote: A sta kaze statistika...koliko ima Nodensa na svijetu? :D

Mozda je on od onih himenoplasticara pa radi na promociji svog...posla? :ne zna:
Marketing ruls! :yess:
Negdje sam pročitao da je 40% muških Japanaca između 30 i 40 godina - djevci. :ne zna:

Eeee, TO je 'epidemija'. Pitanje je samo sociološkog objašnjenja tog fenomena... ili recimo, objašnjenja u duhu evolucijske psihologije...
..a unda
Undaminator

Post 01 Feb 2013, 17:07

nodens » wrote:..

A zbog čega bi to bilo 'najbolje' reć? :misli:

Bi l' ti to malo elaborirao. :cerek:
..pa preskoci se puno nepotrebne price. uvijk se ima vremena za statisticke analize. jel tako il nije.. :D

..mislim, ono sto ne znas, ojaca te.. :zubo:
nodens

Post 01 Feb 2013, 18:01

..a unda » wrote:..pa preskoci se puno nepotrebne price. uvijk se ima vremena za statisticke analize. jel tako il nije.. :D

..mislim, ono sto ne znas, ojaca te.. :zubo:
A odakle ti ideja da se na taj način može 'preskočiti' nepotrebna priča? :cerek:
..a unda
Undaminator

Post 01 Feb 2013, 18:05

nodens » wrote:
A odakle ti ideja da se na taj način može 'preskočiti' nepotrebna priča? :cerek:
pa jel ti curi odmah kazes..odmah pitas za statistiku? ne pitas, jel tako. a zasto ne pitas? zato jer se bojis, jer oces bit lukav..ukratko, oces preskocit nepotrebnu pricu. :zubo:

ne mos od drugog ocekivat da je fer, ako drugi od tebe to ne moze oceikvat.. :zubo: :D
nodens

Post 01 Feb 2013, 18:12

..a unda » wrote:pa jel ti curi odmah kazes..odmah pitas za statistiku? ne pitas, jel tako. a zasto ne pitas? zato jer se bojis, jer oces bit lukav..ukratko, oces preskocit nepotrebnu pricu. :zubo:

ne mos od drugog ocekivat da je fer, ako drugi od tebe to ne moze oceikvat.. :zubo: :D
Nisam siguran da sam shvatio na što ciljaš. :misli:

Odmah kažem, tj. pitam? Kažem za sebe, ili pitam za nju? Što od tog dvoje. Ili možda oboje?

No, što god, nije mi jasno što je tu 'lukavo' i kakva se nepotrebna priča time preskače. Naprotiv, meni se baš čini da to povlači dosta 'nepotrebne' priče (ako to smatraš nepotrebnim; ja ne smatram, jer nemam neku dobru ideju što uopće jest 'potrebno', pa tako ne znam ni zašto bi ovo bilo 'nepotrebno', ako me pratiš).
Margarita

Post 01 Feb 2013, 18:44

nodens » wrote:
Negdje sam pročitao da je 40% muških Japanaca između 30 i 40 godina - djevci. :ne zna:
Imaju prosječno najmanje penise na svijetu. A Japanke sad to i znaju.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Bara huda

Post 01 Feb 2013, 20:18

nodens » wrote:
A jesi ti kad probala heroin? :rofl:
Pozvat cu se na svoje gradjansko pravo da ne odgovaram na pitanja koja bi mi mogla stetit. :no:
Ja nisam, LOL.
Bravo! :lux:
Bi l' ti to malo elaborirao. :cerek
:
Uummm :misli:...
Ne, ne bih.
Ni malo ni puno.

Dobro je to, dobro.
Citati.
Samo pripazi ako na plotu procitas... nevina picka. Moze se desiti da ne bude stvarno nevina a ti vec zavrsio naspranjan.

Eeee, TO je 'epidemija'. Pitanje je samo sociološkog objašnjenja tog fenomena... ili recimo, objašnjenja u duhu evolucijske psihologije...
Pa eto, elaboriraj ako ti se da. :D
nodens

Post 01 Feb 2013, 21:05

Margarita » wrote: Imaju prosječno najmanje penise na svijetu. A Japanke sad to i znaju.
Pa vidiš, možda si onto something. :misli:

Stvarno bi bilo interesantno vidjeti, kolike penise imaju tih 40%. :rofl:

Mislim, ne tvrdim JA da je veličina penisa nešto najvažnije na svijetu, no mislim da su muškarci prilično skloni tome, tj. da je 'velik penis' za većinu muškaraca nešto što im automatski daje popriličan osjećaj samopouzdanja. Pa je to nekako teško spojiti s time da doslovno ostanu djevci do 40.

Bara huda » wrote: Pozvat cu se na svoje gradjansko pravo da ne odgovaram na pitanja koja bi mi mogla stetit. :no:
Ne misliš valjda da bi te netko po službenoj dužnosti ganjao, ovako na anonimnom maleckom forumu. :misli:

Mene zbilja zanima to; evo moj bratić tvrdi da se osjećaj orgazma ne može ni usporediti s tim kad si 'high'. Uostalom, pa tipični orgazam traje kratko, ono 10-15 sekundi ili kolko već, a ovo valjda mnogo duže, ta zasićenost dopaminima ili čime već, što heroin potakne.

Bara huda » wrote:Uummm :misli:...
Ne, ne bih.
Ni malo ni puno.
:misli: Pa nisam tebe pitao, nego umetnuo citat od unde između dva tvoja. Kak da 'elaboriraš' tuđu misao?

Bara huda » wrote:Samo pripazi ako na plotu procitas... nevina picka. Moze se desiti da ne bude stvarno nevina a ti vec zavrsio naspranjan.
:ne zna: Pa što. Nije da mene to brine, tj. da 'tehničku nevinost' smatram nekakvom vrijednošću samom po sebi. Dapače, ako mi se to gore dogodi, onda će mi i posrnule djevojke :zubo: postati prihvatljive; to bi mi možda moglo bit čak pozitivno, teoretski. Odakle da znam.

Bara huda » wrote:Pa eto, elaboriraj ako ti se da. :D
Nema potrebe, evo jedan poučan dokumentarac na tu temu.
elma

Post 02 Feb 2013, 01:41

Ne razumijem ovu temu, nodens ti jesi, nisi, zelis, ne zelis, šta? :rofl:
Emericzy

Post 02 Feb 2013, 12:39

elma » wrote:Ne razumijem ovu temu, nodens ti jesi, nisi, zelis, ne zelis, šta? :rofl:
Mislim da je odgovor na tvoja pitanja "da".
..a unda
Undaminator

Post 02 Feb 2013, 12:58

Emericzy » wrote: Mislim da je odgovor na tvoja pitanja "da".
..dugo je trajalo, ali pomalo te ucim. :D
elma

Post 02 Feb 2013, 13:04

:rofl: :rofl: :rofl:
nodens

Post 04 Feb 2013, 11:07

Emericzy » wrote:Mislim da je odgovor na tvoja pitanja "da".
Misliti je drek znati. :B Rekao si da nećeš ništa pisat jer sam ti 'pokvario' temu, pa se onda pridržavaj toga.

@elma - odgovor na prvu tvoju dilemu je 'nisam', a na drugu 'ovisi o osobi i okolnostima'. Želiš li opširnije, ili ti je i ovo dovoljno? :zubo:
Emericzy

Post 04 Feb 2013, 13:07

nodens » wrote:
Misliti je drek znati.
Konačno da si to shvatio. Upravo to ti mi već mjesecima govorimo glede seksa. Dok samo misliš, drek znaš. Za znanje moraš nešto i raditi.
  • Information