Igračke međ plahtama
Ali je zamišljeno kao igračka za par.Emericzy » wrote: Možeš i na poslu nositi. Ako ti posao nije zanimljiv.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Hm, par, igračka i još i ti. Pa, dalo bi se nešto improvizirati. Al' ko sam ja da tebi dajem savjete.Emericzy » wrote: A gdje onda još ja stanem?
Ne budi picajzla...a unda » wrote: ..sta nije to za na usi?
Ne vidiš dobro. To ti je kao mali uložak (bezkrilni), prednji dio ide gdje i inače (za klitoris) a stražnji zguraš u, kako si rekla, prednju rupu. A partner se može, ako može, zgurati isto u tu prednju ili se smjestiti u stražnju. I tebi onda još ostane mjesta za jesti kokice ili neke druge grickalice.
Kak ovo?Margarita » wrote:Ne vidiš dobro. To ti je kao mali uložak (bezkrilni), prednji dio ide gdje i inače (za klitoris) a stražnji zguraš u, kako si rekla, prednju rupu. A partner se može, ako može, zgurati isto u tu prednju ili se smjestiti u stražnju. I tebi onda još ostane mjesta za jesti kokice ili neke druge grickalice.
Ovo drugo vec da, iako pari na overstimulaciju.
Grickalice?
Mogu krutonse.
A ne znam koliko je ova igračkica velika. A ni na kakve veličine međ plahtama se sve može naletjeti. Trkeljam teoretski.
Može ako voliš i kurtonse na krutonsima.Grickalice?
Mogu krutonse.
Možeš i na poslu nositi. Ako ti posao nije zanimljiv.[/quote]Emericzy » wrote:[quote="Margarita »"
Mozda se moze upotrijebiti kao terapeutsko pomagalo za sve one s kiselim osmjesima ili namrgodjenim licima, a opis radnog mjesta im je takav da moraju slusati svakojake iritantne krebile...
Ljudi na šalterima, korisnička službakarambol » wrote: Možeš i na poslu nositi. Ako ti posao nije zanimljiv.
Mozda se moze upotrijebiti kao terapeutsko pomagalo za sve one s kiselim osmjesima ili namrgodjenim licima, a opis radnog mjesta im je takav da moraju slusati svakojake iritantne krebile...
-
Almost Rosey
Nda, možda bi babuskare bile manje čangrizaveblue » wrote: Ljudi na šalterima, korisnička službaZanimljiva ideja.
Ali pokvarilo bi im dikciju.Almost Rosey » wrote: Nda, možda bi babuskare bile manje čangrizave
Uostalom, kako znate da je pokoja posebno ljubazna prodavačica sa sanjarskim pogledom takva baš po duši? Možda ima malu tehnološku pomoć.
Fali ti razumijevanja za čangrizave babuskare. Ti im ne bi pomogla. Nemaš ljudskog suosjećanja. Ja da radim u firmi koja te stvari proizvodi (što uopće nije loša ideja!!!) dao bih takvim ženama popust. Svakome tko radi na šalteru, na pozivnim centrima, blagajnama...Perzefona » wrote:Baš ste grozni. Znam što ćete sad zaključiti da mi fali. Svejedno vam to moram reći.
Mislim da bi nešto trebalo smisliti i za gledatelje hrvatske televizije. Mene recimo naše TV reklame znaju toliko raspizditi da bi mi neka pomoć dobro došla.
Emericzy » wrote: Mislim da bi nešto trebalo smisliti i za gledatelje hrvatske televizije. Mene recimo naše TV reklame znaju toliko raspizditi da bi mi neka pomoć dobro došla.
Znači, ja nakon pišanja uvijek otresem razumijevanje za čangrizave babuskare?Emericzy » wrote: Fali ti razumijevanja za čangrizave babuskare.
Na mah sam se sjetio onog pojma iz književnosti: suvišni čovjek. Premda bi druga ideja i mogla proći, a možda i treća, umjesto kokica.Margarita wrote:![]()
Ne vidim razloga zašto uz tu maću stvarčicu ne bi i original stao u otvor.
Pa stale su i veće zapremnine.
Šteta što ne izume nešto još manje kao špangicu za oba otvora, slično tome.
Naravno vibrirajuće.
Inače to ću dobit za ročkas.
Možda ponekad obučem za posao.
Moram se više smiješkati ljudima. Neki dan me stranka zamolila (muški komad) da mu stresem zadnjicu sakoa. Kolega je skoro puknuo od suzdržavanja smijeha, a ovaj je još govorio: samo vi stisnite jače, slobodno. 
Inače to ću dobit za ročkas.
Možda ponekad obučem za posao.
Stiglo tek jučer a mora se puniti 24 sata.
-
- Information
-