Help!!!
Ona bi da je jebem životinjski
-
Almost Rosey
Misliš, ako kvače kao patka, sigurno je patka? E jebiga, druže... 
Covjek je mozda istinski orijentiran naturalist i animalist pa mu je sedlo kao takvo potpuno neprihvatljiv izricaj, ali kako vidim da mu je ipak stalo do zadovoljstva druzice mu jer je uzviknuo 'help' mozda ipak savlada tu demagosku prepreku i uvazi sedlo kao pomagalo.vrrrlet » wrote:
Još je nisi osedlao? Svo ovo vrijeme ti je jašeš bez sedla? Dobro da ti nisu jaja otpala.
karambole.karambol » wrote:
Covjek je mozda istinski orijentiran naturalist i animalist pa mu je sedlo kao takvo potpuno neprihvatljiv izricaj, ali kako vidim da mu je ipak stalo do zadovoljstva druzice mu jer je uzviknuo 'help' mozda ipak savlada tu demagosku prepreku i uvazi sedlo kao pomagalo.
svaki dan u svakom pogledu sve više napreduješ.
Nek(v)arljiva.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Natakni rogove, i malo zapusti nokte, pa moš bit jelen. Ona nek prestane brijat noge.
Il se sakrij iza žbunja i zviždi ko kupus.
Tercu niže od mrkve?nina williams » wrote:Natakni rogove, i malo zapusti nokte, pa moš bit jelen. Ona nek prestane brijat noge.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ajebga ne razumim se ja u te muzikalije, sluha više nemam neg imam.mwm » wrote: Tercu niže od mrkve?
Ako se baš ložiš na to, pjevaj joj
treeeeesla se zemlja celi dan
dok je mrčiš u ćukećoj pozi.
Ako to nije dovoljno životinjski, ja ne znam šta b još mogo.
Osim ako se zajebe k’o Miki pa počne jebat k’o pčela.Morticia » wrote:Žena ti suptilno poručuje da trebaš na operaciju povećanja spolovila.
Onda ćeš jebat k'o konj.
-
- Information
-