Kako se 'mjeri' izraženost libida? Ono, baš nekakve 'potrebe' za seksom (kao takvim, nevezano za nekakvu zaljubljenost i slično), ili bar nekakvim surogatom za seks
Naime, ima već 2 mjeseca kako sam si dijagnosticirao Peyronia u početnoj fazi. Enivej, ako se ta bolest razvije onako drastično kako bi (teoretski) mogla, to znači da ću za godinu-dvije bit u još žešćem kurcu nego do sada, blago rečeno, LOL. U međuvremenu sam čisto zbog te boleštine posve prestao masturbirat (nije da sam ranije osobito često

) i sad me čudi to što mi, kolko se čini, nimalo ne fali

. No, lako za to što mi 'ne fali' - nego, nisam nijednom imao čak ni poluciju, a to mi se ipak ne čini baš sasvim normalno hm, čisto biološki gledano. Moguće je da zapravo od rođenja imam
MAIS, a valjda i još neke srodne poremećaje tipa onog da nemam uopće potrebu za hranom, nego jedem jer je 'vrijeme za objed', bar u djetinjstvu, a kasnije čisto zato što 'racionalno znam da treba', zatim zato da izbjegnem probavne probleme... a tu i tamo i zato što postoje ukusne stvari za pojest.
Zato sad imam onaj osjećaj kad shvatiš da je tvoja 'filozofija' možebitno čisto posljedica nekakvih medicinskih, kemijskih pizdarija.

Padne mi stoga na pamet pitanje, a kako je to zapravo s 'normalnim' muškarcima? Koliko je zbilja 'jaka' ta potreba da 'nešto staviš pod jajca', kako to muškarci često kažu u strogo muškom društvu, a rijetko kad ako je koja žena prisutna, lol. Nekak' mi se ne ispituje takve stvari ljude u RL, pa eto ovdje.... ne zamjer'te...