Hajka na Index.hr

Koliko para, toliko muzike
Euklid
old school

Post 11 Feb 2014, 20:04

..a unda wrote: bolje deset puta gore, nego deset puta bolje, ako nije onako kako mi zelimo da bude. :D

takva nam je sudbina, a bit ce i gore.

..i onda se tome neces smijat? nego sta ces radit, plakat, sta.. kose cupat? :D
Nista vas dvoje ne kontate, ni koliko je crnog pod noktima.

Ova nas je vlada mogla (i trebala) za vjeke vjekova oslobodit hadazeovskih lopina i mracnjaka.

A sta su ucinili?

Uskrsnuli ih na nacin da ce se neka poglavlja u Bibliji morat mijenjat...

'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid
old school

Post 11 Feb 2014, 20:07

..a unda wrote:
ma nece zoka. shvati da nece zoka. mislim, zaludu ti je, mos ti sad plest teorije i ovo i ono, nece zoka, kakav je da je, nikakav ni hadeze ni neku drugu vlast instalirat. njemu to jednostavno nije u interesu. ono, po nekim definicijama nije.

ti ces instalirat, tj ma ti si je vec instalirao. jel tebi to jasno po ovom sto pises ili nije?
mislim, kako mozes nekog drugog okrivljavat za svoje rijeci ili sutra mozda.. postupke?
pa jesmo li do toga dosli?

amo bit malo fer i realni. ti si, recimo, birao ovu vlast po svom nekom, ne znam, nahodjenju, simpatijama, kriterijima, obavijestenosti i nisi zadovoljan. ocekivao si drugo nesto. zasto si to ocekivao, otkud, kako, sta.. to sad nije bitno.
ti si vjerojatno usporedio nekako, analizirao sto je ova vlada napravila, sto nije, jel ti nanijela neku stetu, umanjila kvalitet zivota i zelis da ode, zelis sto prije bolje zivjet, pa nek dodje na vlast i crni java, nece ni taj stalno jahat, ali barem dok se malo ne oporavis.
uopce te ne zanima sto je bilo prije ove vlasti, jel to nekako povezano jel su isti il nisu, ali cinjenica je da je prijasnja vlast za tebe bila bolja..ovako ili onako, ali kad se sve skupa sabere i oduzme, za tebe je bila bolja i iako to ne zelis, vjerojatno ce ona nekako, u nekom vidu i sa svojim nekim suinteresentima, saveznicima i slicnomisljenicima, opet doc na vlast i po logici stvari tebi bi onda trebalo pocet ic na bolje, makar si zbog toga jako tuzan. jer, sve je bolje osim ovog i ovih koji su odgovorni za sve, tj za sve lose, anista dobrog i nisu napravili, sta su oni to dobrog napravili ako je meni gore, a ako su i nesto, nekako slucajno dobro napravili, to ce i onako doc na vidjelo, plodovi ce se ubrat tek za iduce vlasti i to je jos jedan znacajan argument da sljedeca vlast dodje sto prije i to nazalost, hadeze & co.
zivot je tako tezak i slozen, a mi ga samo zelimo pojednostavnit pomocu nas. zaista, tek sad razumijes duboku dilemu svetog petra kad se pijevci oglasise.. :D

aj, euklide, zajebajas nas svih i to na veliko.. :D
Dzabe ti ova bujica rijeci.

Da je ova vlada bila iole sposobna, kao sto nije, o a-de-zeu bi se danas pricalo u pluskvamperfektu... :kava:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 11 Feb 2014, 20:09

Euklid » wrote: Nista vas dvoje ne kontate, ni koliko je crnog pod noktima.

Ova nas je vlada mogla (i trebala) za vjeke vjekova oslobodit hadazeovskih lopina i mracnjaka.

A sta su ucinili?

kako nas je mogla te trebala njih oslobodit? za te, koje nasse treba oslobodit, jos uvijeknajmanje trecina glasaca glasa. ma nek je i cetvrtina i manje..

jako podcjenjujes hadeze i infrastrukturu im, a precjenjujes hrvatsko drustvo.. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 11 Feb 2014, 20:11

Euklid » wrote:
Dzabe ti ova bujica rijeci.

Da je ova vlada bila iole sposobna, kao sto nije, o a-de-zeu bi se danas pricalo u pluskvamperfektu... :kava:
ma, trebala je, nesposobna je.. ti bi to napravio, jelda, kao sposoban?.. cas posla ono.. :D

zajebajes ti.. :D
Euklid
old school

Post 11 Feb 2014, 20:15

..a unda wrote:
ma, trebala je, nesposobna je.. ti bi to napravio, jelda, kao sposoban?.. cas posla ono.. :D

zajebajes ti.. :D
Jebo me pas ako ne bih bar mrvicu bio bolji.
Zapravo, nemoguce je i biti losiji.
Dovoljno je baciti pogled na bilo koji gospodarski pokazatelj... :kava:
Euklid
old school

Post 11 Feb 2014, 20:17

..a unda wrote:
kako nas je mogla te trebala njih oslobodit? za te, koje nasse treba oslobodit, jos uvijeknajmanje trecina glasaca glasa. ma nek je i cetvrtina i manje..

jako podcjenjujes hadeze i infrastrukturu im, a precjenjujes hrvatsko drustvo.. :kokice:
A ti precjenjujes mikya i mene.
Ono... nase piskaranje na trkelju ce biti krivac kad nas zajase Kalamarko i Vaso... :S :rofl: :rofl: :ckzubo:
..a unda
Undaminator

Post 11 Feb 2014, 20:22

Euklid » wrote: Jebo me pas ako ne bih bar mrvicu bio bolji.
Zapravo, nemoguce je i biti losiji.
Dovoljno je baciti pogled na bilo koji gospodarski pokazatelj... :kava:
..ciji su trendovi bili prije dvije godine takvi da se ovo niposto nije moglo ocekivat? ono, zateceni smo da te tendove mos zaustavit samo ako se bacis pod njih.. a niko ne zeli rec hop i skocit. :D
a stvar se mogla lako rijesit tako da hadeze ode u pluskvamperfekt i da nas tamo odvede, u ono doba kad su trendovi bili super, pokazatelji mila majka i niko se nije onda puno pitao zasto su takvi?

dakle, osnivas stranku ili ces sljedecih dvajst godina trosit na gradjanske buntove, inicijative i intersasenja i tako legitimizirat i neku vlast i sustav i svasta nesto..a mozda i na televiziji budes? :kokice: :D
..a unda
Undaminator

Post 11 Feb 2014, 20:28

Euklid » wrote: A ti precjenjujes mikya i mene.
Ono... nase piskaranje na trkelju ce biti krivac kad nas zajase Kalamarko i Vaso... :S :rofl: :rofl: :ckzubo:
nece pisanje bit krivac, ali ocete vi. ili mislis da ti bas nemas nikakvu, ali apsolutno nikakvu odgovornost?
za koga bi danas glasali? aj za koga? a morate, ono, glasat.. aj budi malo jos tuzniji nego sto mislis da mos bit.. :kokice:
Euklid
old school

Post 11 Feb 2014, 20:47

..a unda wrote: nece pisanje bit krivac, ali ocete vi. ili mislis da ti bas nemas nikakvu, ali apsolutno nikakvu odgovornost?
za koga bi danas glasali? aj za koga? a morate, ono, glasat.. aj budi malo jos tuzniji nego sto mislis da mos bit.. :kokice:
Aj dobro, ako ce tebi biti lakse - miky i ja smo krivi.
Glasovat cu za neku nezavisnu listu.

Ili pitate. Kad je bal nek jebal... :zubo:
Euklid
old school

Post 11 Feb 2014, 20:52

..a unda wrote: ..ciji su trendovi bili prije dvije godine takvi da se ovo niposto nije moglo ocekivat? ono, zateceni smo da te tendove mos zaustavit samo ako se bacis pod njih.. a niko ne zeli rec hop i skocit. :D
a stvar se mogla lako rijesit tako da hadeze ode u pluskvamperfekt i da nas tamo odvede, u ono doba kad su trendovi bili super, pokazatelji mila majka i niko se nije onda puno pitao zasto su takvi?

dakle, osnivas stranku ili ces sljedecih dvajst godina trosit na gradjanske buntove, inicijative i intersasenja i tako legitimizirat i neku vlast i sustav i svasta nesto..a mozda i na televiziji budes? :kokice: :D
Kad smo vec kod trendova, malo baci pogled na kratki period Kosoricine vlade.

Ne kazem da su oni bili neka sreca ali bar su se primarno bavili gospodarstvom i postigli rast BDP-a.
Jes da je bio 0,nesto ali je bio rast.

Ovi su sjebali sve sto se dalo i, naravno, prebacili lopticu na ideolosko-svjetonazorske teme jer je tu Zoka kao nenadjebiv.

Kad ono, dobio po lampi cega god se dotakao i jos k tome homogenizirao desnicu bolje od Tudjmana i Suska zajedno.

Fail na n-tu od premijera imamo... :kava:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 11 Feb 2014, 21:05

A Unda je znas trolat na veliko. Da smo ja i Euklid krivi sto ce kradeze dobit izbore, a nije zoki kriv, moze rec samo onaj koji se ni kurca ne razumi :facepalm:
visekratni klon

Post 11 Feb 2014, 21:15

Daj Euklide, kakva Jaca. :facepalm: Jesi ti popizdio? :rofl:
Euklid
old school

Post 11 Feb 2014, 21:22

visekratni klon » wrote:Daj Euklide, kakva Jaca. :facepalm: Jesi ti popizdio? :rofl:
Jbg, eto dokle su ovi dogurali,
ko bi mogao pomisliti da ću ikad s nostalgijom gledat na njen period.

Em se hapsilo, em se neki kua radio...
Beau

Post 11 Feb 2014, 21:29

..a unda wrote: bolje deset puta gore, nego deset puta bolje, ako nije onako kako mi zelimo da bude. :D

takva nam je sudbina, a bit ce i gore.

..i onda se tome neces smijat? nego sta ces radit, plakat, sta.. kose cupat? :D
Bome i ja se veselim tom deset puta gore. Al zlurado :o

Samo moram nac neki dobar smajlic ili gif sta lupa triscetinu iza uva. Pa kad dodje adeze, pa krene jos zesce sranje, a miki i euklid ih stanu kritizirat pravednicki kako samo oni znaju...samo cu ic za njima i :iza uva:
Ajme jedva cekam :cheer:
visekratni klon

Post 11 Feb 2014, 21:30

Euklid » wrote:
Jbg, eto dokle su ovi dogurali,
ko bi mogao pomisliti da ću ikad s nostalgijom gledat na njen period.

Em se hapsilo, em se neki kua radio...
Nema veze, ti si ionako za undu hadezeovac, do kraja ove rasprave i mandata ćeš biti i Ruže Tomašić miljenik. :ckzubo:
Beau

Post 11 Feb 2014, 21:43

Euklid wrote: Nista vas dvoje ne kontate, ni koliko je crnog pod noktima.

A sta su ucinili?

Boze djetinjasti li ste. I vi i matija babic. Vi se durite sta vasi spasioci nisu ispunili vase djecacke snove.
I sad se vise necete igrat.

Evo zaozbiljno. Neodgovorni ste u pm. Matija babic takodjer.
Kolko god on tepao sebi da je neovisan i pravedan.

Iz osvete i obracuna mjesecima proizvodi dnevno po dva huskacka clanka protiv linica i vlade. Neka je to sve istina sta im kelji, i treba kritizirat, al on radi jebenu histeriju i hajku ne mareci za posljedice.

Evo, je li korisnije sta si ti zakeljio 582 linka ovdje protiv sdpa, ili je korisniji unda koji pokusava smanjit histeriju i sagledat siru sliku. S jasnim ciljem.

I ne radi se da netko sektaskki i bezuvjetno brani vladu.

Da se sad pojavi neka bolja opcija, neki bolji ljudi, neko rjesenje, sta mislite da unda ne bi to podrzavao?

E, al lako je zauzet vasu poziciju i mislit da niste odgovorni za nista.
Jer ste protiv svih. Odgovorni ste, odgovorni.
..a unda
Undaminator

Post 11 Feb 2014, 21:48

Euklid » wrote: Aj dobro, ako ce tebi biti lakse - miky i ja smo krivi.
... :zubo:
miky0 » wrote:A Unda je znas trolat na veliko. Da smo ja i Euklid krivi sto ce kradeze dobit izbore, a nije zoki kriv, moze rec samo onaj koji se ni kurca ne razumi :facepalm:
pa, nisam rekao da ste samo vi krivi. mislim, krivi ste kako god okrenete. sta ste glasali za milanovica?
bili ste zavedeni, sta? iskoristio vas je? :D

mislim, pozivate se stalno na neki narod, te narod pati, te ne pati, te glasa za na referendumu, te ne glasa, te ovo, te ono, a kad treba razlucit par stvari, onda se tudja tastina razumije do dometa svoje neke tastine (kamo srece do dometa svoje guzice, to bi bilo puno postenija i kvalitetnija odluka), spominju se neki pokazatelji za koje je cula i baba mare na pazaru, zna da to nesto je, ali sta i kako, znaju valjda drugi, njoj su rekli da to ne valja, kad se ide na izbore ili i inace, glčeda se okolo, kako ko drzi rukice, kako ko pricucka, identificiramo se ili neidentificiramo s doticnima, kad milanovic daje neki intervju nitko da se zapita sto je on to u stvari rekao ili nije rekao ili zasto je rekao.. sve je tako povrsno, formalno, trivijalno, a htjeli bi smo korijenite promjene, ani sami nismo bas spremni za njih, ali valjda ce se u masi nesto rijesit ako se gura, pa ce vec nesto bit ispast..ne zna se sta, ali nesto, tj nije ni bitno sta ce ispast, treba nesto vrtit, muljat, gurat, pa ce nesto i bit, zabavit se nekako moramo, ljudski je to.. :D

ova i svaka vlada ima odgovornost koliku imamo i mi. ako zelimo stampedo odgovornost, gdje cemo moc nesto izmuljat za nas, a da ne budemo bas odgovorni, onda cemo to i imat, ali onda cemo imat i odgovornost za eventualnu provaliju ili radi straha od provalije skrenut stampedo u provaliju, pa poslije res.. nisam ja to tako mislio, drugo sam ocekivao. :D

ima i puno pokazatelja koliko su glasaci..ma ne za ovu vladu, nego protiv neceg drugog, pa je ova vlada isplivala, dezorijentirani, u manjini, neorganizirani.. needucirani dovoljno na koncu konca, pa i hermeticni nekako, nesposobni za stvaranje bilo kakvih promjena, srljatorski raspolozeni i ukratko, idealan ukras onoj sposobnoj, organiziranijoj volji ili ideji, podlozan za nemilu manipulaciju i rastezanje i vrlo cak, rekao bih.. lako kupljiv ukras kojim ce se legitimizirati neki kao demokratski procesi ili neka kao drustvena volja.

stalno je to nekako pitanje koji kompromis, kako i dokle napraviti, s kim, misleci da je nas interes neki van nas samih i da ustavri mi ovisimo nekako o njemu, ne on o nama, nekako da ce se negdje, na neki nacin uzeti nas interes u obzir, da ce netko drugi mislit za nas..
tj, nekako stalno pokusavamo bit likavi i pitamo se, sve slabije doduse, jel nam bolje se drzat za nesto slabije, njeznije, krhkije, pa to pokusat nekako ucvrstit ili cemo razocarano masovno trcat tamo amo, kao muha od udarajuci od jednog stakla prozora do drugog, misleci d anam nase razocaranje daje opravdanje za bilo sto te za sve..ili cemo, kazem, kontrolirati situaciju tako da cemo permutirat malo jedne, malo druge, malo trece, ainercija procesa i promjene ce se dogadjat svojom dinamikom, bez obzira na nase odluke, a mi cemo misli da je za te promjene zasluzna nasa neka histerija, a i dalje cemo vrlo skupo placat ono sto se razvija samo po sebi i bez nas.

jednostavno mi je smijesno kolikom kolicinom tragicnosti se spominje jedan linic, mercelica ili ovaj, kako se zove.. sogon, rasteze se ta zvakalica, ali nikako da dosegne epske dosege na koje smo pognute glave dvajst godina trpili i da tako pokazemo kontinuitet nase velike drame, kontinuitet nase patnje i zrtve dok grijehovi strukturica rade svoj posao, nikako izjednacit jednog linica, mercelicu i sogona sa doktrinom i strategijom, temeljitim sustavom i ustrojem koji je toliko razvijen, kojeg smo toliko razvili da ce jos dugo se njegova inercija osjecat, ako vec nismo duboko zabrazdili tim nekim putem kojeg cemo samo kozmeticki moc mijenjat, sadit cvijece pored puta, tako da mislimo da nam je lijepo.
umjesto da se energije utrosene na prezvakavanje i prenapuhivanje, efikasno usmjere na rasciscavanje situacija, pa da onda odlucimo o cemu se radi i da radimo ono sto najvise volimo, da sudimo, mi se gubimo u nekim naddrustvenim bitkama za dolazak na vlast realnosti svemirske pravde.. umjesto da problem ako se uoci, da se tehnicki rijesi, mi smo skloniji odmah krenut napravit sepuku da se osvetimo..ne znam..sami sebi? :D

o, da, itekako imate odgovornost, zajedno s jos ostalima nama, njima i svima i glumljenje ozbiljnosti i drame nece pojacat argument kojim cemo mi i nas dio odgovornosti pokusat prevalit na drugog.
ako ja to ne zelim za sebe, ako cu se ja protiv toga pokusat nekako borit, e pa kako nece neka vlast koja je i dosla na vlast zato jer smo mi godinama u strahu sutjeli, a sad smo se okurazili nesto trsit..
ukratko i sori, bez obzira sto bude bilo, dobit cemo ono sto smo takvim nasim ponasanjem zasluzili.. sebe. :D
..a unda
Undaminator

Post 11 Feb 2014, 21:57

Euklid » wrote: ..
Glasovat cu za neku nezavisnu listu.

Ili pitate. Kad je bal nek jebal... :zubo:
dobar izbor. da nije mozda onaj..kako se zove.. gabric? holi? enivej, dobar izbor.. samo ti glasaj i nadaj se da nece bit isti i da ce ti govorit kako si ti lijep i pametan, a nisi uopce narod i bagra..
narocito se nadaj da ce mozda moc skupit vladu.
mislim, moras imat na pameti, ne pitaj sad kako i zasto, da hadeze u ovom trenutku moze formirat barem dvije vlade, esdepe jedva jednu, a ostali, da se svi zajedno udruze, falilo bi ih.. :D
tako da, ne znam, ima logike, jos ako se aktiviras mozda bi i ti mogao ako se izborne zvijezde nezadovoljne sloze, doc do nekog mjesta u vladi i iskreno se nadat da neces bit isti.. :D

i isto se nadaj da ce ta nezavisna lista prec prag.. inace ces svoj glas mozda dat nekom kome ni u snu ne zelis dat, ali to su rizici odgovornosti, s nekim svojim odlukama se mora zivjet, sto nikako ne znaci da zbog toga treba bit bas nesto tuzan.. :D
Euklid
old school

Post 11 Feb 2014, 22:11

Da su gradjani Metkovica slusali tebe nikad ne bi izabrali onog mladog i sposobnog decka...
Euklid
old school

Post 11 Feb 2014, 22:12

visekratni klon wrote:
Nema veze, ti si ionako za undu hadezeovac, do kraja ove rasprave i mandata ćeš biti i Ruže Tomašić miljenik. :ckzubo:
Takva nam je karma kad o nama prosudjuju oni koji se u politiku kuze ko Mara u krivi kua... :zubo:
Euklid
old school

Post 11 Feb 2014, 22:14

Beau wrote: Boze djetinjasti li ste. I vi i matija babic. Vi se durite sta vasi spasioci nisu ispunili vase djecacke snove.
I sad se vise necete igrat.

Evo zaozbiljno. Neodgovorni ste u pm. Matija babic takodjer.
Kolko god on tepao sebi da je neovisan i pravedan.

Iz osvete i obracuna mjesecima proizvodi dnevno po dva huskacka clanka protiv linica i vlade. Neka je to sve istina sta im kelji, i treba kritizirat, al on radi jebenu histeriju i hajku ne mareci za posljedice.

Evo, je li korisnije sta si ti zakeljio 582 linka ovdje protiv sdpa, ili je korisniji unda koji pokusava smanjit histeriju i sagledat siru sliku. S jasnim ciljem.

I ne radi se da netko sektaskki i bezuvjetno brani vladu.

Da se sad pojavi neka bolja opcija, neki bolji ljudi, neko rjesenje, sta mislite da unda ne bi to podrzavao?

E, al lako je zauzet vasu poziciju i mislit da niste odgovorni za nista.
Jer ste protiv svih. Odgovorni ste, odgovorni.
Oli ne bi i Babic i ja bili sretniji da mozemo ista pohvalno napisat za ovu vladu? :misli:

Kako, uostalom, napisat ista pohvalno za one koji su probudili desnu zvijer koja ce nas gaziti najmanje 8 godina?
Daj boze da bude samo 8...
Beau

Post 11 Feb 2014, 22:14

Euklid wrote:Da su gradjani Metkovica slusali tebe nikad ne bi izabrali onog mladog i sposobnog decka...
Zasto ne bi?
..a unda
Undaminator

Post 11 Feb 2014, 22:18

Euklid » wrote:
Kad smo vec kod trendova, malo baci pogled na kratki period Kosoricine vlade.

Ne kazem da su oni bili neka sreca ali bar su se primarno bavili gospodarstvom i postigli rast BDP-a.
Jes da je bio 0,nesto ali je bio rast.

Ovi su sjebali sve sto se dalo i, naravno, prebacili lopticu na ideolosko-svjetonazorske teme jer je tu Zoka kao nenadjebiv.

Kad ono, dobio po lampi cega god se dotakao i jos k tome homogenizirao desnicu bolje od Tudjmana i Suska zajedno.

Fail na n-tu od premijera imamo... :kava:
kosoricina vlada? dobra, a? :zubo:

ma koja nula, sta nula, sta rast, o cemu ti pricas.. :D

zive glave je hadeze spasavao, trebalo je izbjec bilo kako, bilo cime.. a i esdepe i sve stranke i strancice su u tom bile slozne da se nekako primiri situacija pa poslije sta bude, samo da se izbjegne samorganiziranje za potjeru za hadezeom, a oni ne bi samo bjezali, bilo bi tu svega i svacega.
ti si zaboravi sta je bilo? jedan linic, jedna mercelica i jedan sogon u stanju su sve to prekrit zaboravom?
pa da nisu pobjegli s vlasti bio bi..ono, svasta. jel tebi jasno da trecinu mandata skoro imaju. ej, trecinu. nakon svega? nakon svega???
..i sta drugo mislit nego da si ti npr protiv milanovica, onako, jest buca, ovo, ono, ali si protiv milanovica samo zato jer te strah trecine mandata hadezea u saboru ili ne znam..mozda 700000 potpisa za neki referendum?
a na ovu vlast je puno lakse se itat jajima, tome i sluze, a trecina hadezeovih mandata, jebo ti budalu, ipak je to organizirana sila, a ja sam danas ovdje, sutra tamo, kako mi na pamet pane.. :zubo: :D
Beau

Post 11 Feb 2014, 22:19

Euklid wrote: Oli ne bi i Babic i ja bili sretniji da mozemo ista pohvalno napisat za ovu vladu? :misli:

Kako, uostalom, napisat ista pohvalno za one koji su probudili desnu zvijer koja ce nas gaziti najmanje 8 godina?
Daj boze da bude samo 8...
Okej, radite sta mislite da je pametno da uspavate desnu zvijer :ne zna:
Ili vec koju zvijer..
Euklid
old school

Post 11 Feb 2014, 22:20

Beau wrote: Zasto ne bi?
Zato jer je po undi glas za nezavisnu listu - bacen glas...
  • Information