O viledi ne znam nista.
Moja pundja je postojana i bez toga
JasnoZekoslawa » wrote:Nemaš pojma.![]()
Nije stvar u Jovankinom obliku, nego u raskoši.![]()
Inače, zašto ja više ne nosim punđu nakon deset godina maltretiranja kose... Okej, zbog deset godina maltretiranja kose, između ostaloga. Kosa mi otpala. Ali neovisno o tome, punđa iz mene izvlači moje OKP-ovske porive. Oću da je svaka dlaka na svom mistu i onda je mogu satima namještati i postanem jako nervozna kad nije sve kako ja oću.
"Sve druge frizure" su raspustena kosablue wrote:Da, punđa a la JovankaMožda da stavim umetke i kupim periku.
Jasno
Zato ja imam u kupaoni škare, pa onda one pramenove koji strše kao antena iz ostatka frizure () jednostavno recnem
![]()
Frizer je pokušao sakrit zgražanje kad sam mu objasnila odakle mi rupe i odrezani pramenovi. Mislim, nije to dugoročno dobro za cjelokupan estetski dojam, ali kad me živciraju antene. Nekad samo složim punđu i izađem iz kupatila da se ne moram gledat stršeća. Ali ja znam da to stoji kao kosi toranj u Pisi, i tak, opterećuje me
Beau, koje "sve druge frizure"?![]()
Fascinira me kad žene znaju svašta slagati s kosomMoj domet je rep i punđa, dobro, i škare, na sebi i drugima
Ajme, ona šiša antene. Ja sam to godinama radila, mislim da vam nisam nikad to rekla. Evo sad mogu kad nisam jedina.blue » wrote:Da, punđa a la JovankaMožda da stavim umetke i kupim periku.
Jasno
Zato ja imam u kupaoni škare, pa onda one pramenove koji strše kao antena iz ostatka frizure () jednostavno recnem
![]()
Frizer je pokušao sakrit zgražanje kad sam mu objasnila odakle mi rupe i odrezani pramenovi. Mislim, nije to dugoročno dobro za cjelokupan estetski dojam, ali kad me živciraju antene. Nekad samo složim punđu i izađem iz kupatila da se ne moram gledat stršeća. Ali ja znam da to stoji kao kosi toranj u Pisi, i tak, opterećuje me
Beau, koje "sve druge frizure"?![]()
Fascinira me kad žene znaju svašta slagati s kosomMoj domet je rep i punđa, dobro, i škare, na sebi i drugima
Imam ja.blue » wrote:Ima li tko ovo čudo za kosu:
http://ec1.tokopedia.net/img/product-1/ ... 08a8c2.jpg
Kužim princip, al mi ne ide.
Izgledam kao da sam si Viledu instalirala na glavu i nonšalantno prekrila pramenovima![]()
I ja bi veću punđu od one koju inače nosim, pa je svaki savjet dobrodošao
Ja sam, u sličnoj takvoj situvaciji, lani metnila minival. Oni neki biljni. Men je bijo super*, a posebno mi se sviđalo što mi je trebala samo mala kvačica da makne kosu s lica i da izgleda prekokrasno.ElliQuinn » wrote:Meni treba nešto jednostavno. Bez "motaj" i "po potrebi dodaj ukosnice". Predugačka, preravna, preteška, pretanka kosa na glavi prelijene vlasnice.
Prijedlozi?
Naravno, kako bi znala gdje točno stršiZekoslawa wrote: A jel uzmeš drugo ogledalo, pa je onda s dva ogledala ogledavaš sa svih strana?![]()
+1Beau » wrote: "Sve druge frizure" su raspustena kosaBilo kraca il duga.
I moj domet su rep i pundja. Al raspustena zahtijeva najvise angazmana.
Ja inace ne podnosim "frizure".
Pravilo broj jedan je da svaka dlaka NE smije bit na svom mjestu. Znaci, frizura koja se ne boji vjetra
Kad idem od frizera, prva stvar koju radim je jurim doma da razbarusim kosu tako da izgleda kao da NISAM bila kod frizera
Isto je i s pundjom.
Ne smetaju mi antene (valjda to i ja imam) niti nehajno ispao pramen. Meni je to friz cas posla.
Ne volim da mi je zategnuto i uglancano.
I na vlastito bih vjencanje dosla neuredne pundje ili home-made raspustene kose
takoDŽer
A da mi kupi prašinu, bogati. Ko i sve ostalo za kosu.blue » wrote:
Al što će vama s puno kose ta spužva? To je za tankokosne, da im frizura bude pufastija
Morala sam googlat što je heragaminina williams » wrote: Mislim...ono...imam i jebeni heragami.
![]()
Ko ne zna šta je to...nek bude zahvalan.
Users browsing this forum: ClaudeBot, Yandex [Bot] and 3 guests